Διαφθορά, «δικαιοσύνη» καὶ ἀσυδοσία

Γράφει ὁ Ἐμμανουὴλ (Μανώλης) Χατζησάββας, πρώην πράκτωρ τῆς ΕΥΠ.

Ἡ διαδρομὴ τοῦ μαύρου χρήματος

Σαν δεν ντρέπεστε τσογλάνια ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Απόρρητες Πληροφορίες. Το πουλάκι που δεν έχει βάλει μέσα γλώσσα αυτές τις ημέρες μου εκμυστηρεύθηκε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ το εξής: Σας έφαγαν 713.114.000 Ευρώ.

Ὄχι, αὐτὸν μὴν τὸν πειράξετε

Τα λεφτά αυτά τα έφαγαν από την τράπεζα Proton ο κύριος Λαυρεντιάδης και οι «κολλητοί» συνεργάτες πολιτικοί της Ελλάδας και με το αζημίωτο όλοι αυτοί που γνώριζαν από την κυβέρνηση μόρφωμα Σύριζα-ΑΝ.ΕΛ. τουλάχιστον ο «γνωστός» Πάνος Καμμένος, ο τ. ΠτΔ Παπούλιας, και κάτι «τραγοπαπάδες» ως κλεπταποδόχοι κλπ. λαμόγια.
(ΣΗΜ.: Αυτά όλα τα χρήματα όπως κ.α. πολλά πληρώνουν τα κορόιδα-ηλίθιοι Έλληνες στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ.).

ΌΜΩΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ και ΘΑΥΜΑ (ένεκα πλήθους παπάδων) ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΟ.
Όταν οι εισαγγελικές έρευνες πήγαν να αγγίξουν κάποιον Mario Al-Jebouri τότε έγινε Εισαγγελικό «ΘΑΥΜΑ». Έτρεχαν όλοι, δεκαετίες πίσω ξεχασμένοι πολιτικοί του ΚλεφτοΠασόκ, καλόπαιδα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του «παλαιού και του νέου» μέχρι τα σημερινά φιντανάκια και οι μπροστινοί κάθε λογής «MANOLO» και Κύπριοι δικηγόροι όπως ο κάθε Αρτέμης Αρτεμίου, για να προλάβουν το κακό φωνάζοντας ΌΧΙ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ …ΟΧΙ ΑΥΤΌΝ….ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ φώναζαν (ναι επικαλούνται και τον Θεό πότε πότε οι αθεόφοβοι, όταν τα βρίσκουν μπαστούνια), ΌΧΙ ΑΥΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ…

ΟΧΙ, ΌΧΙ, ΌΧΙ μάλιστα το όχι ακούστηκε περισσότερες φορές από τις φορές που ακούστηκε στις μάχες της Πίνδου το ΑΕΡΑ, μόνο που πάλι νικήσαν τα λαμόγια Γερμανοτσολιάδες πολιτικοί της χώρας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με το όνομα Ελλάδα που έχει μάθει να ακούει στο «ΚΟΛΟΜΒΙΑ» των Βαλκανίων όπως αυτή έχει αναβαθμισθεί σήμερα σε «Βενεζουέλα».
Για πάμε να δούμε ποιος απ’ όλους εσάς έχει τα @ρχίδια να μου απαντήσει, αλλιώς 10 κώλους για να με διαψεύσει.

ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΣΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ PROTON BANK
Ερωτάται O Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
Να μας διευκρινίσει εάν γνωρίζει και έχει κάνει παρέα με τον κύριο Mario Al-Jebouri, αυτόν που «έφαγε» 713.114.000 Ευρώ μαζί με τον κύριο Λαυρεντιάδη από την Τράπεζα Proton;
ΝΑΙ ή ΌΧΙ;

Ποιος άλλος τσόγλανος από την κυβέρνηση κουρελού με τους leasing Βουλευτές σήμερα γνωρίζει κάτι επ’ αυτού;
Για να σας διευκολύνω όλους ημέρα Πέμπτη, 9/11/2017
Επαναλαμβάνω και δεν το ανακαλώ….

Σαν δεν ντρέπεστε τσογλάνια ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, και προσθέτω… φτού σας βρωμιάρηδες.
ΣΗΜ.: Τα 713.114.000 Ευρώ όπως κ.α. πολλά τα πληρώνεις εσύ κορόιδο-ηλίθιε Έλληνα καθημερινά στις κατατόπου Δ.Ο.Υ.
Για πάμε να δούμε ποιος απ’ όλους εσάς έχει τα @ρχίδια να μου απαντήσει, αλλιώς 10 κώλους για να με διαψεύσει.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply