Ἡ σφαίρα πού σκότωσε τόν Γρηγορόπουλο

 • Λές καί δέν τό ξέραμε. Ὅλα στημένα ἦταν. Δέν ὑπερασπίζομαι τόν Κορκονέα ἀλλά τήν ἀλήθεια. Ἡ ὑπόθεσις δέν ἔχει διαλευκανθεῖ. Τά γεγονότα δέν ἔγιναν ἔτσι ὅπως μᾶς τά “ἐσέρβιραν” τά ΜΜΕ, οὔτε ἡ Ἑλληνική δικαιοσύνη εἶναι ἀδέκαστη. Ἤδη ἔχει διαρεύσει ὅτι ὁ Γρηγορόπουλος ἐσύρθη 40 μέτρα, τουλάχιστον, ἀπό τόν τόπο τοῦ ἐγκλήματος.Ἔπρεπε νά ὑπάρξη ἕνα τέτοιο γεγονός γιά νά προκληθῆ ὁ λαός νά ἐπαναστατήση. “ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ”! Τό παρακάτω ἄρθρο ἀπό τήν ὀλυμπία
 • Γράφει ο Σίμος Λ.Για το αρχείο σας , οι σελίδες από τη REAL NEWS που ήταν η μόνη εφημερίδα που δημοσίευσε φωτογραφία της σφαίρας που σκότωσε τον Αλέξη.Πολλοί αμφισβήτησαν τη φωτογραφία της σφαίρας, όταν αυτή είχε δημοσιευθεί αποκομμένη από την υπόλοιπη σελίδα της εφημερίδας κι ακόμα λιγότεροι αναρωτήθηκαν γιατί απέφυγαν τόσο πεισματικά να την δείξουν τα ΜΜΕ.Επειδή το μέλλον του Κορκονέα είχε προαποφασιστεί από τα γνωστά κέντρα που κατευθύνουν τους πάντες σαν μαριονέτες ώστε να δικαιολογηθεί ως αυθόρμητη η  έγχρωμη «επανάσταση» που θα ανέτρεπε την τότε κυβέρνηση …  η φωτογραφία αυτή εννοείται ότι δεν προβλήθηκε ποτέ στα ΜΜΕ και καμία άλλη εφημερίδα δεν έκανε χρήση της.Αντίθετα η ποινή στον Κορκονέα έπαιζε παντού μέχρι να την χωνέψουμε όλοι καλά.

  Σημειώστε ότι έναν ολόκληρο χρόνο ΠΡΙΝ βγει δικαστική απόφαση ο ακριβοδίκαιος υπουργός … μιλούσε για ΔΟΛΟ-φονία… δίνοντας στίγμα της κατηγορίας που θα αντιμετώπιζε ο Κορκονέας. Ανθρωποκτονία με  άμεσο δόλο (!) … άρα ισόβια … κι ας είχε πυροβολήσει μονάχα τα τσιμέντα.

  σσΟ: Αυτά γράφει ο φίλος και εμείς δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε ότι ΠΡΩΤΟΙ ανακοινώσαμε τα αποτελέσματα του βαλλιστικού ελέγχου, όχι βεβαίως για να αθωώσουμε τον Κορκονέα. Παραδόξως, όλοι συγκάλυψαν το ότι επρόκειτο για εξοστρακισμό και τα κανάλια συνέχισαν να δείχνουν ψευδομάρτυρες προκειμένου να δυναμιτίσουν το κλίμα.

  Για την ιστορία, εκείνον τον Δεκέμβρη, ακούσαμε για πρώτη φορά τους όρους “Spreads”, δυστοκία δανεισμού, FAILED STATE.

  Το επόμενο ντοκουμέντο που είχαμε αποκαλύψει τότε ήταν ότι ο Αλέξης σύρθηκε για 40 μέτρα τουλάχιστον, μετά τον πυροβολισμό. Στην δίκη αποδείχτηκε ότι η αναπαράσταση ήταν μαϊμού και απέκρυψε αυτό το πολύ σημαντικό στοιχείο. Κανείς όμως δεν το έψαξε παραπάνω, γιατί απλούστατα η δουλειά είχε γίνει.

  Και όπως έχει δείξει η ιστορία, σε αυτές τις περιπτώσεις, εκτός από έναν ΜΑΛΑΚΑ Γκοτζαμάνη, χρειάζεται και ένας ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ “Τσουμπάις”.

(Visited 61 times, 1 visits today)
One thought on “Ἡ σφαίρα πού σκότωσε τόν Γρηγορόπουλο

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὀ ἀπολύτως συνειδητοποιημένος Γρηγορόπουλος; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply