Ὑπερσεξουαλικὲς κοινωνίες μὲ …«ἅγιες» …εὐλογίες καὶ ΠΑΝΤΑ γιὰ τὸ …«καλό μας»!!!

ΥΠΕΡΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ …ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ …«ΚΑΛΟ ΜΑΣ»!!!

Μετά από εντολή της Νέας Τάξεως ο Ιησουίτης Πάπας αποπειράθηκε να φέρει πιο κοντά τους Καθολικούς με τους …Gay, παρά την μακραίωνη αντίθετη στάση της καθολικής Εκκλησίας, που γαλούχησε δισεκατομμύρια ανθρώπων ενάντια στην ομοφυλοφιλία.
Η δημοτικότητα του Πάπα  υπέστη σοβαρό πλήγμα, όπως γράφει το BBC.

Ὑπερσεξουαλικὲς κοινωνίες μὲ ...«ἅγιες» ...εὐλογίες καὶ ΠΑΝΤΑ γιὰ τὸ ...«καλό μας»!!!3

Βλέπετε η Ατζέντα της Νέας Τάξεως πρέπει να προχωρήσει ακόμα κι εκεί που παραδοσιακά έβρισκε αντιστάσεις. 

Οι επικυρίαρχοι έχουν τοποθετήσει σε κορυφαίες θέσεις δικούς τους ανθρώπους, που είτε λόγω υπακοής στην Ατζέντα, είτε λόγω προσωπικών επιλογών, είναι ΘΕΤΙΚΟΙ επί συγκεκριμένων στόχων της Ατζέντας.

Θυμάστε πως χειραγωγήθηκε μία θεούσα δικαστικός να πάρει θέση εναντίον των δωδεκαθειστών της ΧΑ.;;
Θυμάστε πως τοποθετήθηκαν αριστεροί δικαστικοί της ΔΗΜΑΡ να ετοιμάσουν τα κατηγορητήρια εναντίον της ΧΑ;
Κάπως έτσι, τοποθετώντας τους καταλλήλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις, τα θέματα προχωρούν πιο γρήγορα και οδηγούνται προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Ακόμα κι ένας ανισόρροπος μπορεί να δει την καριέρα του να απογειώνεται, αν το σύστημα θεωρήσει ότι η ανισορροπία του είναι ΧΡΗΣΙΜΗ στην …συγκεκριμένη περίσταση. Δεν θα χρειαστεί καν να τον καθοδηγήσει κάποιος ή να τον εκβιάσει.
Λόγω προσωπικών διαστροφών θα υπηρετήσει την Νέα Τάξη ακούσια.

Το θλιβερό στην υπόθεση είναι ότι οι πραγματικοί gay βλέπουν την Νέα Τάξη να αναλαμβάνει …«ανιδιοτελώς» την προστασία τους και διοργανώνει εμετικές παρελάσεις gay pride με ξένους μισθοφόρους, με πλήρη κάλυψη των ΜΜΕ, παραμορφώνοντας ουσιαστικά την πραγματική τους εικόνα στο έπακρο.
Αυτό συμβαίνει προκειμένου η κοινωνία να αποδεχθεί μία εμετική εκδοχή υπερσεξουαλικότητας κι όχι για να αποδεχτεί τους gay γι’ αυτό που πραγματικά είναι ο μέσος όρος αυτών.
Ὑπερσεξουαλικὲς κοινωνίες μὲ ...«ἅγιες» ...εὐλογίες καὶ ΠΑΝΤΑ γιὰ τὸ ...«καλό μας»!!!2

Στον ECONOMIST των Rothschild είναι σημειωμένος με πράσινο ένας ακόμα στόχος των αφεντικών.
Η διάλυση της έννοιας του γάμου μέσα από την προώθηση ομοφυλοφιλικών γάμων ή ομαδικών γάμων που είναι το επόμενο βήμα.

Ὑπερσεξουαλικὲς κοινωνίες μὲ ...«ἅγιες» ...εὐλογίες καὶ ΠΑΝΤΑ γιὰ τὸ ...«καλό μας»!!!6lifesite news

Η κυριαρχία gay παρουσιαστών στην τηλεόραση προέκυψε κατόπιν εντολής.
«Συμπτωματικά» πάντα, διευθυντής στο BBC είναι ο Marcus Agius, που επίσης εντελώς …«συμπτωματικά», είναι ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ (Πρόεδρος της Barclays)   κι εντελώς …«συμπτωματικά» και πάλι  γαμπρός των …Rothschild.Ὑπερσεξουαλικὲς κοινωνίες μὲ ...«ἅγιες» ...εὐλογίες καὶ ΠΑΝΤΑ γιὰ τὸ ...«καλό μας»!!!5Ὑπερσεξουαλικὲς κοινωνίες μὲ ...«ἅγιες» ...εὐλογίες καὶ ΠΑΝΤΑ γιὰ τὸ ...«καλό μας»!!!4

Το ίδιο σύστημα της Νέας Τάξεως ωθεί τους ανώριμους εφήβους να αποκτήσουν πλήρη κι έντονη σεξουαλική ζωή, πριν  κανμάθουν ακόμα να πλένουν σωστά τα χέρια και τα δόντια τους.
Με απόλυτα …«φυσιολογικό» τρόπο οι …«κατάλληλες» εκπομπές απομυθοποιούν το σεξ στα μάτια των μικρών παιδιών ώστε αυτά να το δοκιμάσουν χωρίς να είναι καθόλου έτοιμα για τα λάθη στην εκτέλεση και τις συνέπειες αυτών.
Το απότομο πέρασμα από τα γαριδάκια στην ,,,σεξουαλική πράξη, δεν μπορεί παρά να φέρει ΜΟΝΟΝ προβλήματα!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply