Καὶ ὁ ΣΥΡΙΖΑ ἀπαιτεῖ …ἀνεξάρτητο Κουρδιστὰν γιὰ νὰ ἱκανοποιηθῇ ὁ …Soros!!!

Και οι πράκτορες του Soros της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν το σύνθημα και το …χαρτζιλίκι και κατεβαίνουν στους δρόμους!

Καὶ ὁ ΣΥΡΙΖΑ ἀπαιτεῖ ...ἀνεξάρτητο Κουρδιστὰν γιὰ νὰ ἱκανοποιηθῇ ὁ ...Soros!!!1Διαμαρτύρονται…
ΟΧΙ για το μνημόνιο, ΟΧΙ για το ηλεκτρονικό φακέλωμα, ΟΧΙ για τους απίστευτους φόρους, ΟΧΙ για την προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά για να στηρίξουν το …κόμμα του Soros στην Τουρκία (HDP).
Και το σύνθημα;
«Δολοφόνε, φασίστα Ερντογάν»
Διότι τις βόμβες «αποκλείεται» να τις έβαλε η Μοσάντ, που θέλει να δυναμώσει το HDP και να ρίξει τα ποσοστά του Ερντογάν. Τις έβαλε ο ίδιος Ερντογάν για να ρίξει τα ποσοστά του λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.
Τι ποιο λογικό, ε;

Έτσι έκανε κι ο κουμπάρος του ο Καραμανλής…
Έστελνε μπατίρηδες αστυνομικούς να σκοτώνουν δεκαπεντάχρονα προεκλογικά και οι …«καλοί» ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ καθηγητές κατέβαζαν τα παιδάκια στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν, ώστε να έλθει το ΔΝΤ και να σωθεί η γενιά των 700 ευρώ, να έλθει κι η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ για να βάλει χέρι στα ταμεία του Δημοσίου…

Καὶ ὁ ΣΥΡΙΖΑ ἀπαιτεῖ ...ἀνεξάρτητο Κουρδιστὰν γιὰ νὰ ἱκανοποιηθῇ ὁ ...Soros!!!3 Καὶ ὁ ΣΥΡΙΖΑ ἀπαιτεῖ ...ἀνεξάρτητο Κουρδιστὰν γιὰ νὰ ἱκανοποιηθῇ ὁ ...Soros!!!2
Κι όλοι τώρα να κάνουν τους ανήξερους.

Τα τσουτσέκια του Soros δεν βγήκαν στους δρόμους όταν η Μοσάντ έστελνε μέσω Ελλάδας  ρουκέτες που κτυπούσαν τα γραφεία του Ερντογάν.

Άντε βιαστείτε να γίνει το Κουρδιστάν, τώρα που οι Κούρδοι νομίζουν ότι μάχονται για την ελευθερία τους … γιατί έρχεται χειμώνας κι ο Νετανιάχου θέλει περισσότερο δωρεάν …«κουρδικό» πετρέλαιο… από το «ελεύθερο» Κουρδιστάν.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply