Ἐπιστολή πρός ΥΕΘΑ γιά τό τζαμί τοῦ Βοτανικοῦ

Ἒλαβα τό παρακάτω μήνυμα ἀπό φίλους.

Τελικῶς δέν εἶμαι μόνον ἐγώ πού σκέπτομαι ἀκριβῶς μέ τόν ἲδιον τρόπο! Ὑπάρχουν κι ἂλλοι Ἓλληνες πού ἀκόμη κρατοῦν καί σκέπτονται μέ καθαρό μυαλό!

Ἓνα μεγάλο εὐχαριστῶ στόν κο Μανιό γιά τόν ἀγώνα πού ξεκίνησε πρό κειμένου νά «πείσῃ» ἓνα ὁλόκληρο σύστημα νά λογικευθῆ.

Φιλονόη

Γράφει ὁ Dr. Ι. Κ. ΜΑΝΙΟΣ

10 Δεκεμβρίου 2010

Αγαπητέ μου κύριε Υπουργέ Εθνικής Αμύνης.

Είναι κατεξοχήν επιπόλαια, ορισμένοι δε, την χαρακτηρίζουν και ύποπτη την κίνηση κάποιων… εντολοδόχων, την επιμονή των γνωστών κύκλων της κυβερνώσης παρατάξεως σας, να χτίσουν με χρήματα του Ελληνικού λαού, μουσουλμανικό τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού ! ( θέση Ελαιώνας).

Και μάλιστα σε καιρό που η δύστυχη χώρα μας παραπαίει και βυθίζεται οικονομικώς, ο δε Ελληνικός λαός δεινοπαθεί παντοιοτρόπως.

Εγώ ωσάν Μακεδών αξιωματικός – γιατρός 43 χρόνια περίπου, λαμβάνω το θάρρος – πιστεύοντας ότι εκφράζω τη γνώμη 10δων σοβαρών εντίμων Ελλήνων Πατριωτών Αξιωματικών και όχι μόνο, – να σας εκφράσω την απόλυτη αντίθεσή μας στην – επιπόλαια – θα επαναλάβω, αυτή απόφαση της κυβέρνησης Παπανδρέου του Γ,

Διαβάσαμε και τρομάξαμε κύριε υπουργέ – ο οποίος λέτε ότι είστε και Μακεδών…- τρομάξαμε από το τεράστιο ποσό που δωρίζετε… χαρίζετε… σε αλλόθρησκους, σε αυτούς οι οποίοι μακέλεψαν κυριολεκτικώς το Ελληνικόν Έθνος.

Ότι το κόστος θα ανέλθει στα 106000000 ευρώ! Θα ήθελα στο σημείο αυτό να σας εκφράσω και εγώ το ερώτημα που απηύθυνε συμμαθητής μου της Σχολής Εθνικής Αμύνης στον αγαπητό και λίγο…ευτραφή κύριο Πάγκαλο…

Γιατί τόσο μίσος προς οτιδήποτε το Εθνικό, η κυβέρνηση σας, κε Βενιζέλε

Στο ενημερωτικό σημείωμα του ΑΝΣ προς την εξοχότητά σας (ΥΕΘΑ), ναύαρχοι μιλώντας για την εκτιμώμενη δαπάνη ( και όχι βεβαίως την πραγματική), εκτίμησαν ότι η μεταφορά των εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού από το Ναυτικό Όμιλο Βοτανικού, θα στοιχίσει στον Ελληνικό Λαό … 91 000 000 ευρώ.!

Η κατασκευή του τεμένους έχει προβλεφθεί περί τα 15 00 0000 ευρώ ! χρήματα που θα αντληθούν, από λογαριασμούς του Ναυτικού, από χρήματα μας κε Υπουργέ, τα οποία προορίζονται για συντήρηση κτιρίων και εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού, τελικό – συνολικό εκτιμώμενο κόστος 106 000 000 ευρώ!!!.

Η κατηγορία η οποία πλανάται εναντίον σας ειδικά κύριε Υπουργέ , αλλά και όλων των κυβερνώντων, είναι ότι αυτά τα χρήματα τα παίρνετε από τα οικόπεδά μας και τα μοιάζετε σαν νάναι δικά σας … τα Μετοχικά Ταμεία μας φθίνουν και χάνουμε και το επίδομα των ολόδικών μας χρημάτων , που οφείλετε να μας δώσετε… κάνετε τώρα και αυτή την δωρεά με ξένα κόλλυβα…η οποία αν μη τι άλλο, είναι επιπόλαια επαναλαμβάνω, και σαν σκέψη αλλά και σαν ιδέα.

Κι επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε, στη δύστυχη πατρίδα μας τίποτα δεν κατασκευάζεται σύμφωνα με το εκτιμώμενο κόστος του, βέβαιο είναι ότι η κατασκευή αυτή θα υπερβεί οπωσδήποτε το ποσό των 106000000 ευρώ.

Όλα λοιπόν αυτά σε καιρό ασφυκτικής λιτότητας. Την ώρα που περικόπτονται οι συντάξεις μας ακόμα και των 400 ευρώ…. την ώρα που μειώνονται τραγικά οι μισθοί όλων των δημοσίων υπαλλήλων…. και την ώρα που δεν διατίθενται κονδύλια για συντήρηση υλικού των μονάδων του οποίου είστε υπεύθυνος ( ο κατεξοχήν υπεύθυνος) για την καλή – άριστη διατήρηση στρατιωτικού Εθνικού υλικού, με το οποίο υπερασπίζουμε τα σύνορα της χώρας μας….

Πώς θα μπορέσετε να δικαιολογήσετε την απόλυτα παράλογη αυτή λογική σας, υποστηρίζοντας την ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ άποψη ότι μεριμνείτε για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού…

Και να σκεφθεί κανείς ότι το 2006 η περιοχή του Ελαιώνα ζητήθηκε από τον Δήμο Αθηναίων προς ανάπλαση και αναβάθμιση της περιοχής, για την καλυτέρευση της ζωής των απλών Αθηναίων πολιτών. Αλλά η τότε κυβέρνηση, με απόφαση του Αρείου Πάγου, ακύρωσε την εκποίηση της! ( μπράβο της)

Τώρα φθάσαμε στο σημείο κατάντια : να μεριμνούμε, να φροντίζουμε και να χορηγούμε χρήματα του φορολογούμενου Έλληνα…( από τα χέρια σας!!!), για…. τέμενος του Αντίχριστου Ισλάμ, του οποίου την τρομοκρατική συμπεριφορά παρακολουθεί σε Ανατολή και Δύση, με έκδηλη ανησυχία όλος ο ΝΟΥΝΕΧΉΣ κόσμος!.

Πόσο επίκαιρη η προχθεσινή ομιλία στην Ακαδημία Αθηνών ( του Ακαδημαϊκού – Στρατηγού Δημήτρη Σκαρβέλη ), για την πιθανότητα Πυρηνικού Ολοκαυτώματος της περιοχής μας ( ΙΡΑΝ – ΙΣΡΑΗΛ) στο… άμεσο μέλλον…

Και βέβαια για το οφειλόμενο Τάμα του Ελληνικού Έθνους….εκείνο το τάμα του στρατηγού Κολοκοτρώνη στον Κύριο των Δυνάμεων, για την απελευθέρωση μας από τον Αγαρηνό…. ούτε συζήτηση κε Υπουργέ της Άμυνας…

Θέλουμε να πιστέψουμε τελικά, ότι θα αφήσετε να ξυπνήσει μέσα σας… αυτό το… Ελληνικό γονίδιο, που όλοι μας έχουμε ανάγκη ειδικά σήμερα, και να κάνετε πράξη, εσείς ο ίδιος την υπόσχεση που είχε δώσει ο Ανδρέας Παπανδρέου κάποτε στον Ελληνικό λαό…

η Ελλάδα για τους Έλληνες!

( πρωτίστως & ΑΠΑΡΕΓΚΛΕΙΤΩΣ! )

Με εκτίμηση πραγματική,

Dr. ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΜΑΝΙΟΣ (DDS)
Χειρουργός – Οδοντίατρος – Στοματολόγος
Υποπτέραρχος Υγειονομικού ΠΑ (ε.α.)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply