Νανορομπότ: ἡ νέα ἀσθένεια ποὺ ἐξαπλώνεται!

Ἀκούγεται σὰν ταινία ἐπιστημονικῆς φαντασίας…

Εἶναι ὅμως τὸ ἐδῶ καὶ τώρα….

Ἀπό τὸν κάποτε καθαρό μας οὐρανό, τὰ δικά τους κατάλοιπα…

Μόνον τὶς φωτογραφίες νὰ δῇ κάποιος, ἀντιλαμβάνεται πώς τὸ ἡ δική τους φαντασία,  θὰ σταματήσῃ στὸν δικό μας ἀφανισμό.

Φιλονόη.

Morgellons… νανορομπότ στον ανθρώπινο οργανισμό;

Μία περιβαλλοντική ασθένεια αναδύεται, της οποίας οι επιπτώσεις στον άνθρωπο και το περιβάλλον, θα είναι πολύ χειρότερες από αυτές του DDT, του PCB’s και του ασβέστη”
Hildegarde Staninger-6/09/2007 National Registry of environmental ProfessionalsΜία νέα ασθένεια με την ονομασία Morgellons εξαπλώνεται τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ -αλλά και αλλού. Οι ειδικοί παρ’ όλες τις έρευνες δεν έχουν καταλήξει ακόμη στα αίτια που την προκαλεί, όμως υπάρχουν υποψίες πως συνδέεται με τα chemtrails ή/και με την κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων…

Για τις επικίνδυνες επιπτώσεις των χημικών αεροψεκασμών (chemtrails) στην ανθρώπινη υγεία, γινόταν λόγος εδώ και αρκετά χρόνια…. 
Σε παλαιότερο άρθρο της ανέφερε:
Ποιες είναι οι επιπτώσεις τους στη δημόσια Υγεία;
Όλες αυτές οι ουσίες που ψεκάζονται καταλήγουν κάποια στιγμή σε χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Εκεί άλλες έρχονται άμεσα σε επαφή με το δέρμα ή εισπνέονται και άλλες καταλήγουν στο έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα, οπότε μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα. Οι επιπτώσεις αυτών των υλικών στην υγεία, αλλά και το περιβάλλον είναι τραγικές. Μολύνουν τον αέρα, τη γη, το νερό και τους οργανισμούς ολόκληρης της τροφικής αλυσίδας.
Σύμφωνα με ιατρικά δεδομένα το αλουμίνιο και το βάριο είναι επικίνδυνα τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό και συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου. Τα τοξικά και καρκινογόνα αυτά μεταλλικά σωματίδια περνούν άμεσα στον ανθρώπινο οργανισμό με την αναπνοή και προσβάλουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Το βάριο δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό, αλλά συγκεντρώνεται συνήθως στις αρθρώσεις και τους μύες και σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο. Το δε αλουμίνιο, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ιατρικές έρευνες, συνδέεται με την εμφάνιση της νόσου Αλτσχάϊμερ. Εικάζεται μάλιστα πως η ραγδαία άνοδος της νόσου Αλτσχάϊμερ, συνδέεται άμεσα με της παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρήσεις ψεκασμών.
Παράλληλα οι ίνες πολυμερών υλικών που ψεκάζονται, οι οποίες λειτουργούν σαν ένας τεράστιος ιστός αράχνης, ώστε να συγκρατούν για μεγαλύτερο χρόνο τα μεταλλικά σωματίδια στον ουρανό, συμπαρασύρουν κατά την πτώση τους μαζί με τα μικροσωματίδια μετάλλων και οτιδήποτε βρίσκεται στην εμβέλεια τους, όπως τους μικροοργανισμούς που ζουν στη Στρατόσφαιρα.
Τόσο ο ανθρώπινος οργανισμός, όσο και όλοι οι άλλοι οργανισμοί που ζουν στην επιφάνεια της Γης, δεν είναι προετοιμασμένοι να καταπολεμήσουν ιούς, βακίλους και βακτηρίδια της ανώτερης ατμόσφαιρας. Τα νανοβακτηρίδια συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Dr Folk «είναι μορφές νάνων βακτηριδίων, που έχουν το ένα χιλιοστό του όγκου ενός φυσιολογικού βακτηριδίου και είναι αναπτυγμένα σε πολύ μεγαλύτερους σχηματισμούς.»
Στην περιοχή Οντάριο του Καναδά, και ιδιαίτερα γύρω από την πόλη Espanola, όπου ξεκίνησαν οι ψεκασμοί το 1998, οι κάτοικοι υπέφεραν από έντονους πονοκεφάλους, πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες, ζαλάδες, έντονες κρίσεις άσθματος, φλεγμονές των ματιών (επιπεφυκίτηδες), αλλεργικά συμπτώματα, απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης και συμπτώματα όμοια με αυτά της γρίπης, αλλά δίχως πυρετό. Οι αναλύσεις βρόχινου νερού στην περιοχή έδειξαν υπολείμματα αλουμινίου επτά φορές πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Τα ίδια συμπτώματα εμφανίζονται πλέον σε όλες τις περιοχές της υφηλίου, όπου διενεργούνται οι επιχειρήσεις chemtrails.
Σήμερα όμως μοιάζει να προστίθεται στις επιπτώσεις και μια επιπλέον μορφή: Morgellons…
Πρόκειται για μία -κατά κύριο λόγο- δερματολογική ασθένεια που χτυπά με ρυθμούς επιδημίας τις ΗΠΑ, αλλά και άλλες περιοχές του πλανήτη μας .
Τη συγκεκριμένη ονομασία την οφείλει στη βιολόγο Mary Leitao, οποία δημιούργησε το 2002 και το αντίστοιχο ίδρυμα -Morgellons Research Foundation (MRF)- ώστε να προωθηθούν οι σχετικές επιστημονικές έρευνες, αλλά και να προσφέρει συμβουλές στα μέλη-ασθενείς που πάσχουν από Morgellons. 

Code:http://www.morgellons.org

Ένα χρόνο πριν ο δίχρονος τότε γιος της βιολόγου, ανέπτυξε ξαφνικά μία ανοιχτή πληγή στο δέρμα, ακριβώς κάτω από τα χείλη, από την οποία προέβαλαν κόκκινες, μπλέ, μαύρες και λευκές ίνες. -Τις ίνες αυτές ανακάλυψε με τη βοήθεια του μικροσκοπίου της.- Περισσότεροι από 8 γιατροί εξέτασαν τότε το παιδί, χωρίς να μπορούν ούτε να διαγνώσουν κάποια συγκεκριμένη ασθένεια, αλλά ούτε και να το βοηθήσουν. Οι πληγές αυτές εν τω μεταξύ είχαν αρχίσει να εξαπλώνονται σε όλο το σώμα του παιδιού…

Στην πορεία αποκαλύφτηκε πως χιλιάδες ακόμη άνθρωποι εμφανίζουν αυτά τα συμπτώματα…

Οι ασθενείς, πέρα από εμφανείς πληγές σε όλο το σώμα, αναφέρουν πολύ έντονη φαγούρα, “τσιμπήματα” στο δέρμα και την αίσθηση “σαν να περπατάνε ζωύφια” κάτω από το δέρμα.

Όπως αρκετοί από αυτούς εξομολογούνται, η ζωή τους γίνεται μαρτυρική και δεν μπορούν να ζήσουν πλέον σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Το 2006 είχαν εγγραφεί στο Ίδρυμα “Morgellons Research Foundation (MRF)” 2.000 οικογένειες, μέλη των οποίων έπασχαν από τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Μέχρι το Μάιο του 2008 ο αριθμός τους έφτασε τις 12.000, ενώ οι ειδικοί πιστεύουν πως αυτή είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου…

Δεν είναι λίγοι οι γιατροί που, μη γνωρίζοντας τίποτε για την ασθένεια, δυσπιστούν στα όσα τους εξηγούν και “διώχνουν” τους πάσχοντες αβοήθητους, καθώς τους θεωρούν “κατά φαντασία ασθενείς”. Δεν έλειψαν βέβαια και περιπτώσεις, όπου αποδείχτηκε πως οι ίνες που είχαν βγάλει κάποιοι από τις πληγές τους ήταν απλές ίνες από ρούχα ή χαλιά, ωστόσο η κατάσταση που βιώνουν οι πραγματικά πάσχοντες είναι τρομακτική, επίπονη και ιδιαίτερα περίεργη…


Ένας από τους αρχικά δύσπιστους ήταν και ο βιολόγος-ερευνητής Dr Randy Wymore, Code:http://centernet.okstate.edu/whatsnew/rounds/2005/1005.html

του πανεπιστημίου της Οκλαχόμα, γι’ αυτό και παρακάλεσε μέσωΝανορομπότ ἡ νέα ἀσθένεια ποὺ ἐξαπλώνεται!8 ηλεκτρονικών μηνυμάτων τους πάσχοντες να του στείλουν δείγματα στο εργαστήριο του. Όπως αναφέρει η Brigid Schulte στο άρθρο της στη Wadhington Post,  Code:http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/discussion/2008/01/17/DI2008011701435.html
ο Dr Wymore περίμενε να δει δείγματα από γνωστές ίνες, βρωμιές, μυρμήγκια ή μύγες, όμως έμεινε έκπληκτος, τόσο από τα πολλά δείγματα όσο και από την ομοιότητα που αυτά παρουσίαζαν, μολονότι προερχόταν από διάφορες γωνιές των ΗΠΑ.

Μπλε του κοβαλτίου, κόκκινες, λευκές και μαύρες άγνωστες ίνες οι οποίες κάτω από ειδικό φως έμοιαζαν να φωσφορίζουν. Δεν μπόρεσε να τις ταυτίσει με καμία γνωστή ίνα, αλλά και στα 900 δείγματα που διέθετε το FBI, δεν βρέθηκε παρόμοιο δείγμα… Στα εργαστήρια του FBI προσπάθησαν επίσης να αποκαλύψουν την ταυτότητα των ινών, καίγοντας δείγματα σε θερμοκρασία 370 βαθμών Κελσίου, για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για κάποιο από τα 85.000 γνωστά οργανικά υλικά ή ενώσεις τους… Μηδενικό υπήρξε το αποτέλεσμα, αφού οι μπλε ίνες δεν καιγόταν σε αυτή τη θερμοκρασία…

Ο Dr. Waymore, γνωρίζει πλέον τι δεν είναι αυτές οι ίνες και ο Mark Boese, προϊστάμενος του ιατροδικαστικού εργαστηρίου του FBI, λέει χαρακτηριστικά “Αυτές οι ίνες δεν έχουν γίνει από ανθρώπινο χέρι και δεν έχουν φυτική προέλευση”.

Η αμερικανική Υπηρεσία Υγείας CDC (Centers for Disease and Prevention) 
Code:http://www.cdc.gov/unexplaineddermopathy/
στις 16 Ιανουαρίου δήλωσε πως θα διαθέσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια για την έρευνα της συγκεκριμένης νόσου. Όπως επίσημα δηλώνουν ψάχνουν στα “τυφλά” καθώς δεν γνωρίζουν ούτε το ποσοστό του πληθυσμού που αφορά, ούτε πόσοι Αμερικανοί είναι θύματα αυτής της παράξενης νόσου… Για να αποσαφηνίσουν το δυνατόν γρηγορότερα τους πιθανούς κινδύνους έχουν σκοπό να συνεργαστούν με το στρατό και συγκεκριμένα με το US Army Forces Institute of Pathology.

Μήπως αυτή η δήλωση τους φανερώνει πως γνωρίζουν περισσότερα από όσα παραδέχονται στο CDC;

Σοβαροί και ανεξάρτητοι ερευνητές συνδέουν άμεσα τα Morgellons με τους χημικούς αεροψεκασμούς (chemtrails). Aυτό πιθανόν να εξηγεί και το γεγονός πως δεν έχουν εμφανιστεί θύματα αυτής της ασθένειας σε υπανάπτυκτες χώρες, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του CDC, Michele Pearson σε δημοσιογράφους… Σε εκείνες τις χώρες δεν γίνονται ούτε αεροψεκασμοί…

Τα περισσότερα περιστατικά αναφέρονται στο Τέξας, τη Φλόριντα και την Καλιφόρνια. Μεγάλος αριθμός μάλιστα των πασχόντων κατοικεί στον ευρύτερο χώρο του Σαν Φρανσίσκο και του Λος Άντζελες- την περιοχή όπου για πρώτη φορά παρατηρήθηκαν τα chemtrails και στην οποία μέχρι και σήμερα παρατηρούνται συχνοί αεροψεκασμοί…

Παρόλο που τα περισσότερα γνωστά περιστατικά έρχονται από την Αμερική, μέσω του Ιδρύματος MRS, έχουν αναφερθεί και περιστατικά από όπως Καναδά, Αγγλία, Ολλανδία, Αυστραλία…

Με το θέμα αυτό ασχολείται εντατικά πλέον και η αμερικανίδα τοξικολόγος Dr.Hildegarde Staninger. 

Code:http://www.staningerreport.com/#morgellons.html
Κατά την άποψη της τα chemtrails είναι η βασικότερη αιτία για τη μυστηριώδη αυτή ασθένεια. Όπως λέει είναι ξεκάθαρο γιατί δεν μπορούν να βρουν την ταυτότητα αυτών των ινών, αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων της, πρόκειται για ΝΑΝΟ-Ρομπότ -μικρότερα σε μέγεθος και από τους 150 γνωστούς ιούς- τα οποία ενώνονται με τον ανθρώπινο ιστό σε κάτι εντελώς καινούργιο.

Quote:”Είναι αυτόνομα αναπτυσσόμενα συστατικά νανοτεχνολογίας, φτιαγμένα από ανθρώπινο χέρι. Τέτοια χρησιμοποιούνται στην παρασκευή φαρμακευτικών σκευασμάτων, χημικών βιολογικών υλικών, συνθετικών νεύρων ή εγκεφάλων, από “ψευδοδέρμα” και στην μοριακή-ηλεκτρονική. Ναι, φτιάχτηκαν αντιγράφοντας τα πολλά θαύματα της φύσης, είναι όμως 100% φτιαγμένα από άνθρωπο. Ελευθέρωσαν το νανο-μείγμα από το δοκιμαστικό σωλήνα της επιστήμης και το άφησαν να τυραννά ανύποπτους και αθώους.”
Η ίδια ανακάλυψε τις ίδιες ακριβώς ίνες και σε fallout από chemtrails.Κατά την άποψη της τα μικροσκοπικά αυτά πολυμερή (υλικό που ψεκάζεται για να διατηρεί τα υλικά των ψεκασμών chemtrail για μεγαλύτερο διάστημα στον αέρα) όπως και άλλα άγνωστα στοιχεία μπορούν να περάσουν στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς δεν αναγνωρίζονται από το ανοσοποιητικό σύστημα, και εκεί ενώνονται με υλικά του ίδιου του σώματος δημιουργώντας μια εντελώς νέα μορφή “τερατο-παρασίτων” που μοιάζουν με μικροσκοπικά σκουλήκια ή “νανο-ρομπότ”, τα οποία φαίνονται σαν “ελαστικές κινούμενες πλαστικές ίνες”

Ο προϊστάμενος του ιατροδικαστικού εργαστηρίου του FBI, Mark Boese, σημειώνει επίσης, πως θα μπορούσαν να είναι προϊόντα ενός βιολογικού οργανισμού. Αυτό θυμίζει την παλαιότερη τοποθέτηση του Dr. Robert Folk, σχετικά με τα νανοβακτηρίδια, τα οποία είχαν εντοπιστεί παλαιότερα και σε δείγματα fallout από chemtrails σε ΗΠΑ, Καναδά και Γερμανία.

Στην κατεύθυνση “βακτηριδιακής εισβολής” προστίθενται και τα αποτελέσματα της μελέτης του Vitaly Citovsky, καθηγητή Βιοχημείας και Κυτταροβιολογίας του Πανεπιστημίου Stony Brook στη Νέα Υόρκη.
Στα δείγματα ασθενών ανακάλυψε το λεγόμενο “agrobacterium” το οποίο είναι σε θέση να αλλοιώσει γενετικά φυτικά και ανθρώπινα κύτταρα.
Η πιθανότητα να προκαλεί αυτό τα βακτήριο -το οποίο πλήττει συνήθως μόνο φυτά- αλλοιώσεις στα ανθρώπινα κύτταρα που να αποκτούν τη μορφή των ινών-morgellons, απαιτεί περαιτέρω έρευνες.

Την εμπλοκή του agrobacterium συμμερίζεται και ο αμερικανός συγγραφέας Whitley Strieber, 
Code:http://www.unknowncountry.com/news/?id=6486
ο οποίος επισημαίνει σε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα του, με τίτλο “Skin Disease May Be Linked to GM Food”, πως το agrobacterium χρησιμοποιείται για την “δημιουργία” γενετικά τροποποιημένων φυτών.

Προφανώς, όπως συμβαίνει και στις περισσότερες παρασιτικές παθήσεις, δεν μπορεί να βρεθεί η αιτία μόνο σε μία κατεύθυνση, αλλά αποτελεί το αποτέλεσμα περισσότερων ταυτόχρονων παραγόντων. Οι αλληλοεπιδράσεις αυτών και οι επιπτώσεις τους γίνονται ολοένα και πιο απρόβλεπτες καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο πλέον κάποιοι θέλουν να παίξουν τους μικρούς μάγους, αδιαφορώντας για τα βιολογικά όρια της δημιουργίας.

Πολλά από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δείχνουν προς την κατεύθυνση των chemtrails και των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Αντί να αδιαφορούμε καλό θα είναι να ενημερωθούν οι διάφορες υπηρεσίες, ώστε να αρχίσουν να δραστηριοποιούνται προς την κατεύθυνση της προστασίας δημόσιας υγείας.

Νανορομπότ στον ανθρώπινο οργανισμό;
‘Goldenhead’ ­ A Nano Robotic Sensor With Holographic Features
(As Generated From Blue Fiber Which Was Harvested From
Jan Smith’s Body & Submitted to Corning Burn Test @ 1400F)
(Photo RKHS-4) Code:http://www.rense.com/general74/morg6-3.htm

Μοιάζουν με ζωντανά φίδια…

(View under cheek, callus removed 10-12-2006 by JS. Matured to 10-24-06)
Note ‘snake-like creature’ with feeler tube for navigation, adhesion, breathing or feeding.
Note another at 12 o’clock with feeler tube that is like a cat’s claw.
At 9 o’clock a ‘dragon-like creature’ with teeth and horned beak.
At 4 o’clock, note ‘sleeping snake creature’.

(Photo RKHS-10) Code:http://www.rense.com/general74/morg6-5.htm

Περισσότερες εικόνες: Code:http://www.rense.com/Datapages/morgphotos.htm

Πηγές-παραπομπές:

* Morgellons Research Foundation— Code:http://www.morgellons.org/
* CDC — Code:http://www.cdc.gov/unexplaineddermopathy/
* OSU CfHS — Code:http://centernet.okstate.edu/whatsnew/rounds/2005/1005.html
* Dr. Hildegarde Staninger —-Quote:http://www.staningerreport.com/#morgellons.html
* wikipedia — Code:http://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons#cite_note-Gazette-0
* Barbara H. Peterson—-Code:http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=8464
http://www.rense.com/Datapages/morgvid.htm
* Code:www.rense.com
* Code:http://www.scabies-morgellons.de/morgellons-scabies-deutsch/morgellons_epidemi.htm

ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ επιτίθενται στον καρκίνο

Code:http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15100&m=H08&aa=1

ΝΑΝΟ-ΤΑΞΙΔΙ στα άδυτα του οργανισμού

Code:http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=15172&m=H04&aa=1

Agrobacterium tumefaciens

Code:http://209.85.135.104/search?q=cache:0QibWN8rD3cJ:3lyk-serron.ser.sch.gr/2003/bio/a9.htm+agrobacterium&hl=el&ct=clnk&cd=9&gl=gr 

_________________
Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν,
οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ραγιάδων
οι ραγιάδες…

Κωστής Παλαμάς
«Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου»

 Βίκη Χρυσοῦ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

5 thoughts on “Νανορομπότ: ἡ νέα ἀσθένεια ποὺ ἐξαπλώνεται!

Leave a Reply