Ἀνάσα γιὰ τὴν διάσωσι τοῦ βωμοῦ!

Μεταφέρω ἀπὸ τὴν σελίδα τοῦ  Ἰάσωνος Σχίζα τὰ νεότερα γιὰ τὴν διάσωσι τοῦ βωμοῦ τῶν δώδεκα θεῶν. Ἀνάσα ἀνακουφίσεως γιὰ ὅσους ἀγωνίστηκαν εἰλικρινῶς κι ἐντίμως πρὸς αὐτὴν τὴν κατεύθυνσι.

Προσωρινή Διαταγή: Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους θα βγει και πάλι στο Φως!!!

 

Μοιραζόμαστε τη χαρά της απόφασης της δικαιοσύνης που σήμερα κατάφερε να λειτουργήσει Ελληνικά! Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους διετάχθη από τη δικαιοσύνη να ξαναβγεί στο Φως!

Σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη πήρε μια λαμπερή απόφαση. Ο Βωμός των Δώδεκα Θεών και του Ελέους, ο Βωμός των Ελλήνων και της ανθρωπότητας ολόκληρης, βγαίνει ξανά στο Φως. Οι εργασίες κατάχωσης του ιερού μνημείου που εσπευσμένα έγιναν τις τελευταίες τρεις μέρες, αναστέλλονται και με απόφαση του Έλληνα δικαστή που εκδίκασε την υπόθεση, αρχίζουν εργασίες επαναφοράς του στην αρχική του θέση. Όλοι οι Έλληνες που απ’ την πρώτη στιγμή πόνεσαν και πολέμησαν για να μην συντελεστεί αυτό το έγκλημα, αξίζουν σήμερα τα χαμόγελα των θεών.

Τα λαμπερά παιδιά που έβαλαν τα κορμιά τους ασπίδα ανάμεσα στο Βωμό και τα φτυάρια της κατάχωσης αξίζουν το σεβασμό όλων μας. Συνελήφθησαν χθές, δικάστηκαν σήμερα, κηρύχθηκαν αθώοι και αφέθηκαν ελεύθερα!!! Η απόφαση του Δικαστή είναι η εξής:

“Χορηγεί προσωρινή διαταγή

Απαγορεύει προσωρινά κάθε πραγματική μεταβολή της υφιστάμενης ως τις 12/4/2011 κατάστασης και (διατάσσει την) εμφάνιση του Βωμού (επίδικου) με τον όρο της συζήτησης της αίτησης και υπό τον όρο της συζήτησης αυτής την 2/8/2011.”

Ἰάσων Σχίζας

Συγχαρητήρια σέ ὅλους ὅσους ἀγωνίσθηκαν καὶ πίστεψαν στὴν διάσωσι.

Φιλονόη.

Leave a Reply