Ἡ μαριχουάνα καὶ ἡ θεραπεία τοῦ καρκίνου.

 

Ἔχω πολλὲς φορὲς γράψει γιὰ τὴν φυσικὴ ἀποθεραπεία. Γιὰ τὴν ἀνάγκη τοῦ ἀνθρώπου νὰ ἐπιστρέψῃ στὰ βότανα, στὶς μεθόδους ποὺ χρησιποποιοῦσαν οἱ παπποῦδες μας καὶ στὸ ἀστείρευτο φαρμακεῖο τοῦ πλανήτου. Ἐκεῖ ὅπου δὲν ὑπάρχουν βιομηχανίες κερδοφορίας, περίεργες κατασκευασμένες ἀσθένειες καὶ ἀκόμη πιὸ περίεργες χημικὲς θεραπεῖες, οἱ ὁποῖες θεραπεύουν ἕνα πρόβλημα καὶ αὐτομάτως γεννοῦν δέκα νέα. 

Ὁ πλανήτης ἔχει τὰ πάντα. Τὸ μόνον ποὺ δὲν εἶχε «προβλέψει» ἦταν ἡ αἰσχροκέρδεια καὶ ἡ ἀνηθικότης.  (Ποὺ κι αὐτὸ κρίνεται ὑπὸ ἀμφισβήτησι…) 

Τὰ νέα ἀπὸ τὴν Ἀμερική. Τὸ παιδάκι ἐθεραπεύθη ἀπὸ τὸν καρκίνο (ποὺ ἀλήθεια, ποιός ἐδημιούργησε;) μὲ τὴν βοήθεια ἑνὸς …φυτοῦ!

Έσωσε το παιδί του με μαριχουάνα

Με κρυφή χορήγηση μαριχουάνας κράτησε στη ζωή το γιο του ένας απελπισμένος πατέρας στις ΗΠΑ. Οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες, αλλά το παιδί ζει. Η απίστευτη ιστορία του μικρού Κας (Vid+Pic)

Μαρίνα Χατζηδημητρίου

Ένα αγοράκι από την Μοντάνα των ΗΠΑ το οποίο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, μια από τις δυσκολότερες μορφές καρκίνου, κατάφερε να σωθεί χάρη στην επέμβαση του πατέρα του ο οποίος του έδωσε κρυφά μαριχουάνα.

Ο απεγνωσμένος Μάικ Χάιντ, πατέρας του μικρού Κας βλέποντας το αγγελούδι του να αργοσβήνει αποφάσισε να στραφεί στην ιατρική χρήση της μαριχουάνας.

Ο τρίχρονος Κας ήταν απολύτως ένα υγιέστατο αγοράκι όταν γεννήθηκε, αλλά πριν τα δεύτερα γενέθλιά του αρρώστησε βαριά.

Αρχικά οι ιατροί διέγνωσαν λανθασμένα ότι έπασχε από αδενοπάθεια αλλά σύντομα η πραγματικότητα ήταν ακόμα πιο σκληρή όταν οι γονείς έμαθαν για την σοβαρή ασθένεια που τον χτύπησε.

Το αγοράκι υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες με σκοπό να μειωθεί ο όγκος, οι οποίες είχαν παρενέργειες όπως η μόλυνση του αίματος του παιδιού.

Οι γονείς τρελαίνονταν ημέρα με την ημέρα ακόμα πιο πολύ βλέποντας σε αυτή την κατάσταση το παιδί τους, ενώ οι γιατροί επανειλημμένως τους έλεγαν ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να ζήσει καθώς ολοένα και χειροτέρευε.

Μάλιστα μετά από μια ισχυρή χημειοθεραπεία ο Κας ήταν τόσο αδύναμος που πλέον δεν μπορούσε να σηκώσει το κεφαλάκι του και δεν μπορούσε να φάει στερεή τροφή για 40 μέρες.

Τότε ήταν που ο πατέρας του αποφάσισε να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του και να προσπαθήσει να σώσει τον γιο του.

Αφού το συζήτησε με τους θεράποντες γιατρούς του Κας και είδε ότι ήταν αρνητικοί σε αυτήν την εκδοχή, απλά τους αγνόησε και κρυφά έβαζε τη μαριχουάνα στον ορό από όπου τρεφόταν ο γιος του.

Παράλληλα, είπε στους γιατρούς να σταματήσουν να του χορηγούν φάρμακα κατά της ναυτίας χωρίς να τους πει το γιατί.

O Χάιντ τόνισε, στο KXLY, ότι είδε άμεση βελτίωση στην υγεία του γιου του.

“Δεν μπορούσε να φάει για 40 μέρες και ήταν απίστευτο να τον βλέπω να τρώει λίγο τυρί. Έδειχνε ότι ήθελε να ζήσει”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το έλαιο από μαριχουάνα τον βοήθησε να βγει ζωντανός από τις χημειοθεραπείες.

Ο μικρός Κας τώρα είναι απολύτως υγιής και ζει όπως τα υπόλοιπα παιδιά στην ηλικία του, παίζοντας με τον μεγαλύτερο αδερφό του Κόλτι.

Σημειώνεται ότι η  ιατρική χρήση της μαριχουάνας είναι νόμιμη σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου και της Μοντάνα αλλά η χρήση της σε μικρά παιδιά δεν είναι αποδεκτή από την πλειοψηφία.

“Η χρήση της (μαριχουάνας) στα παιδιά είναι αμφιλεγόμενη και πολλοί τρομάζουν στην ιδέα αλλά είναι πιο τρομακτικό το να χάνεις το παιδί σου”, υπογράμμισε ο Χάιντ.
πηγὴ

Λέτε λοιπὸν γιὰ ἐτοῦτον τὸν λόγο, (τῆς προασπίσεως τῆς ὑγείας μας,) ὁ GAP νὰ φροντίζῃ μὲ κάθε τρόπο γιὰ νὰ ἀποκτήσουμε πρόσβασι στοὺς φυσικοὺς τρόπους θεραπείας; Λέτε;

Δὲν νομίζω..

Πάντως, καλοῦ κακοῦ, κρατῆστε τὴν πληροφορία… Ἀχρείαστη νὰ εἶναι… Ἀλλὰ ποτὲ δὲν ξέρουμε…

Φιλονόη. 

6 thoughts on “Ἡ μαριχουάνα καὶ ἡ θεραπεία τοῦ καρκίνου.

 1. ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ;
  ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟΝ ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΣΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΤΟΝ ΟΒΡΙΟ ΑΙΝΣΤΑΙΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;
  ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΟΝΗ (ΑΙΘΗΡ) ;

 2. AYTO ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ;

  ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ;

  ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΟΠΛΥΘΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
  ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΤΙ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, “ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ”.

Leave a Reply