«Συλλάβετε τὸν Ἐρντογάν!»

Ἀξιώνουν Γερμανοὶ νομικοί! 

Πότε; 

Τώρα ποὺ τὸ φιντάνι αὐτὸ τοὺς ἐπισκέπτεται!

Γερμανοί νομικοί ζητούν την σύλληψη του Ερντογάν ως συμμέτοχο και συνεργό σε εγκλήματα πολέμου!

Γερμανοί νομικοί καταγελούν τον Τούρκο πρωθυπουργό, δέκα αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και υπουργούς αμύνης συμπεριλαμβανομένου του νύν αρχηγό ΓΕΕΘΑ Νετζντέτ Οζέλ για εγκλήματα πολέμου και ζητούν από τον Ομοσπονδιακό Εισαγγελέα να συλλάβει τον Ερντογάν ή όποιον άλλον από τους καταγγελλομένους επισκεφθεί τη Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου ANF το οποίο υπογράφεται από τον δημοσιογράφος Aygül Yıldız, οι Γερμανοί νομικοί Britta Eder και Dr. Heinz-Jürgen Schneider κατέθεσαν φάκελο με αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ζητείται από τον Ομοσπονδιακό  Εισαγγελέα της Καρσλρούης να συλληφθεί ο Ερντογάν και οι 10 αρχηγοί μέχρι σήμερα αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΥΕΘΑ της Τουρκίας, ως συνεργοί και συμμέτοχοι σε εγκλήματα πολέμου.

Οι Γερμανοί νομικοί θα ζητήσουν την σύλληψη του Ερντογάν, ο οποίος επιστέφεται σήμερα το Βερολίνο. Οι Γερμανοί νομικοί ζητούν από τον Ομοσπονδιακό Εισαγγελέα τη σύλληψη επίσης των İsmet Yılmaz, Sabahattin Çakmakoğlu και Mehmet Vecdi Gönül, που διετέλεσαν υπουργοί Εθνικής Άμυνας καθώς και των στρατηγών Hilmi Özkök, Yaşar Büyükanıt, İlker Başbuğ, Işık Koşaner και Nejdet Özel, οι οποίοι διετέλεσαν αρχηγοί ΓΕΕΘΑ.

Στην αίτηση για την σύλληψη των παραπάνω ατόμων οι Γερμανοί νομικοί αναφέρεται ότι τα ανωτέρω άτομα “έδωσαν διαταγές για άσκηση κρατικής τρομοκρατίας εναντίον μιας εθνικής ομάδας, χρησιμοποίηση χημικών όπλων και άλλα εγκλήματα πολέμου.(πηγὴ)

Μπᾶ, ἀκόμη τὸν χρειάζονται. Ἀργότερα θὰ δοῦμε. Ἴσως νὰ τὸν ἐπικηρύξουν ἐπίσης. 

Φιλονόη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply