Τώρα ποὺ κατέβηκε ἡ Ῥωσσία στὴν Μεσόγειο…

Ἔχουμε νὰ δοῦμε πάρα πολλά.

Οὐσιαστικῶς ὅμως ξεκίνησε ἡ ἐκτέλεσις ἑνὸς σχεδίου μὲ πολλαπλὰ ἀποτελέσματα. 

Πρὸ μερικῶν ἡμερῶν στὸ ἄρθρον Πᾶμε γιὰ Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο; παρουσίασα τὰ πιθανὰ σχέδια διαφόρων πρὸ κειμένου νὰ ἐγκαθιδρύσουν τὴν ἐξουσία τους. 

Κατὰ βᾶθος πιστεύω πὼς μόνον κερδισμένοι θὰ μπορούσαμε νὰ βγοῦμε ἀπὸ μίαν τέτοιαν ὑπόθεσιν. 

Μακρυνό; Πολύπλοκο; Ἴσως.

Πάντως ἐδῶ καὶ δύο ἡμέρες λαμβάνω κατ’ ἐπανάληψιν τὸ μήνυμα ποὺ θὰ σᾶς παρουσιάσω παρακάτω. 

Αὐτὸ ποὺ μὲ κάνει νὰ ἀσχοληθῶ μαζύ του εἶναι ἡ «σύνδεσις» μὲ τὰ προηγούμενα ποὺ πραγματοποιεῖται. 

Κακὰ τὰ ψέμματα. Τὸ σενάριον τὸ ξέρουμε. 

Προχωροῦν ἀκάθεκτα μὲ τελικὸ στόχο…

Τί ἀλήθεια; Καί πῶς θά καταφέρουν νά ἐπιτύχουν κάθε τους προγραμματισμό;

Ἁπλῶς σημειώνω πὼς οἱ Ἕλληνες ἐπεστρεψαν.

Ὅσα κι ἐὰν σχεδιάζουν στὸ τέλος μόνον γιὰ δικό μας καλὸ θὰ εἶναι.

Φιλονόη.

Υ.Γ. Αὐτὰ τὰ περὶ ἀποδυναμώσεως μας, ἀγνοεῖστε τα.  Εἶναι ἐκτὸς τόπου καὶ  χρόνου. Ἄλλως τε, τὰ πράγματα δὲν εἶναι πάντα ὅπως φαίνονται. 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;

Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια όλα τα παρακάτω, μου του έστειλαν και με τη σειρά μου το αποστέλλω και σε εσάς για πληροφόρηση.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;ΤΟ 1947 ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΛΟΜΟΝΟΣΟΦ.ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ.
ΤΟ 1982 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ.
ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΗΠΑ (ΛΟΓΩ ΑΡΚΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ(ΛΟΓΩ ΑΙΓΑΙΟΥ).ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΤΕ Η
ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ. 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΗ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΗΠΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ

 ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ 

ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ(ΜΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 25 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ 
ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ(ΩΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ.

ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ (ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ) ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ 
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ. 
ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ.

 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ. ΜΑΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ. ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GAZPROM ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΝΗ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ).ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝ
ΑΙ ΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ:
1. ΤΟ 2010 ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑΙ.
2. ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΔΑΛΩΣ……….(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ).

ΕΡΩΤΗΣΗ 1Η: ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ;


ΕΡΩΤΗΣΗ 2Η: ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ; (πηγή)

 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Τώρα ποὺ κατέβηκε ἡ Ῥωσσία στὴν Μεσόγειο…

  1. Θα δοκιμάσω να πω την γνώμη μου κάνοντας μία πρόβλεψη. Σε κάποιο οικόπεδο (δεν θυμάμαι νούμερο) της Κύπρου βρέθηκε ή τουλάχιστον εικάζουν ότι υπάρχει πετρέλαιο. Το διεκδικούν οι Τούρκοι ενώ η Κύπρος έχει προ καιρού δώσει την άδεια σε Ρώσους για έρευνες. Αν τελικά βρεθεί κάτι, θα το διεκδικήσουν οι Ρώσοι με την δικαιολογία ότι κάποιοι χωρίς άδεια έκαναν έρευνες στα δικά τους χωράφια. Η Τουρκία θα φέρει αντιρρήσεις, θα έχουν μπουκάρει όμως στην μεσόγειο τα Ρώσικα αεροπλανοφόρα και θα γίνει πόλεμος στην μεριά της Κύπρου, όχι σε όλη. Πόλεμος σε Κύπρο ισοδυναμεί με σαν να έχεις βάλει κωλοδάχτυλο στην Ελλάδα. Θα μπει και η Ελλάδα στον πόλεμο έστω και αεροπορικώς. Αφού το Ισραήλ δει τις κινήσεις, θα την κάτσει από πίσω στην Τουρκία που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούν να πουλήσουν όπλα στην Τουρκία γιατί αν τολμήσουν κι εμπλακούν θα τους πηδήξουνε οι Ρώσοι. Αν εμπλακούν πάμε για τρίτο παγκόσμιο με αυτή την φορά τον ρόλο του κακού να τον έχει η Αμερική. Κάτι που δεν την συμφέρει γιατί εδώ και μία εικοσαετία έχει μόνο εχθρούς και κανέναν φίλο. Θα την λιώσουν όλοι οι λαοί που έχει καταδυναστεύσει. Αν λοιπόν γίνει ένας πόλεμος είτε ελαφρύς είτε βαρύς κι εμπλακεί η Ελλάδα, αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως διαγράφονται όλα της τα χρέη. Είναι κάτι σαν νόμος αυτό. Το ψητό στον φούρνο έχει αρχίσει να μυρίζει και μυρίζει «προκανονισμένο» γεγονός. Μετά ακολουθούν κι όλες οι άλλες χώρες σε κατάρρευση, θα δουν ότι τους συμφέρει να γίνει έτσι και θα γλιτώσουν από τα χρέη. Μετά το τέλος του πολέμου δεν θα υπάρχει πλέον ΔΝΤ και ευρώ αλλά η κάθε χώρα στο δικό της νόμισμα και θα ακολουθήσει πλήρης και υγιής ανάπτυξη για όλες τις χώρες. Οι χώρες Γερμανία και Γαλλία θα ζήσουν πολλά χρόνια οικονομικού κραχ, επειδή ήταν αρωγοί στην προσπάθεια οικονομικής καθίζησης των άλλων χωρών προς ίδιον όφελος. Θα φάνε πολύ μποϋκοτάζ στα προϊόντα τους και οι εξαγωγές τους θα πέσουν σχεδόν στο μηδέν, ειδικά της Γερμανίας που ο πλανήτης της έχει ουκ ολίγα απωθημένα.
    Αυτή την στιγμή γίνονται πολλά πράγματα, που τα ΜΜΕ δεν τα βγάζουν στον αέρα. Μας δίνουν να γνωρίζουμε μόνο αυτά που τους υπαγορεύουν. Ας ελπίσουμε για εμάς να έχουν όλα τέλος καλό.

    • Παίζει ὅμως ἀκόμη μία παράμετρος ποὺ δὲν ἔλαβες ὑπ’ ὄψιν σου.
      Ἐδῶ καὶ καιρὸ θέλουν νὰ διαλύσουν τὴν Τουρκία. (Ῥίξε μίαν ματιὰ στὰ ὅσα ἰσχυρίζεται ὁ Κιτσίκης: http://filonohpontou.com/2011/10/06/telostourkias/. Ἔχουν ἐνδιαφέρον.)
      Ἐὰν συμβαίνῃ κάτι τέτοιο, τότε ἔχουμε ἀκόμη μίαν παράμετρο, ὅπως πρὸ ἀνέφερα.
      Οἱ ΗΠΑ θὰ τροφοδοτήσουν τὴν Τουρκία πρὸ κειμένου νὰ προκαλέσουν τὴν Ῥωσία, διότι παίζει καὶ τὸ θέμα τῆς Ἀρκτικῆς. Ἐὰν συμβῇ ὅμως κάτι τέτοιο, τότε συζητᾶμε πράγματι γιὰ παγκόσμιο πόλεμο μὲ τελικὸ στόχο τὴν ἔξοδο τῆς Ῥωσίας στὸ Αἰγαῖο. (Βλέπε στενά καὶ Κωνσταντινούπολι.)
      Συνεπῶς μᾶλλον ἀπὸ Κύπρο ξεκινᾶ (ἐὰν ξεκινᾶ) καὶ καταλήγει κάπου μέσα καὶ γύρω ἀπὸ Τουρκία καὶ νοτιότερα. Τὰ ῤωσάκια θὰ πάρουν αὐτὰ ποὺ θέλουν, τὸ Ἰσραὴλ θὰ παγιωθῇ στὴν περιοχὴ ἀφανίζοντας τοὺς Ἄραβες καὶ τὰ ἀμερικανὰ θὰ κάνουν σκέτο πόλεμο.
      Μία τουρκία ἄφαντη; Πιθανόν. Ἀλλὰ καὶ ὅλοι οἱ ἄλλοι εὐχαριστημένοι.
      Ἔτσι κι ἀλλοιῶς ἄχθος ἔχει καταντήσει.

Leave a Reply