Οὐδέποτε ξανά-ἀγοράζουμε γερμανικὰ προϊόντα!

Μέσα στο 2010 και ειδικά στο 2011 δεχτήκαμε άπειρες ύβρεις και προσβολές από τους φίλους μας τους Ούννους. Δεν λέω Γερμανούς, λέω απλά την καταγωγή τους. Μετά από το Γ’ Ράιχ του Χίτλερ που δεν κατάφερε να μας δαμάσει με τα όπλα, ήρθε το Δ’ Ράιχ της Μέρκελ για να μας δαμάσει με τις προσβολές επάνω σε οτιδήποτε ιερό και όσιο.

Σε αυτόν τον πόλεμο εφόσον δεν υπάρχουν όπλα αλλά αθέμιτοι και ύπουλοι παράγοντες, εμείς θα αντισταθούμε οδηγώντας την ήδη έτοιμη να καταρρεύσει Γερμανία, σε πιο γρήγορη οικονομική κατάρρευση με τον δικό μας τρόπο.

ΜΗΝ αγοράζετε γερμανικά προϊόντα από οποιοδήποτε κατάστημα. Απομακρυνθείτε κι από τα πασίγνωστα γερμανικά πολυκαταστήματα τροφίμων. ΕΜΕΙΣ είμαστε που κρατάμε ζωντανή την οικονομία τους. Πληρώστε τους με το ίδιο νόμισμα. Διαδώστε παντού αυτό το Λογότυπο που βλέπετε στα αριστερά.

Hellas for ever

Γενικῶς ὡς ἱστολόγιον ἔχουμε λίγο ἀσχοληθεῖ μὲ τὸ ζήτημα τῶν ἀγορῶν. Βλέπετε ἡ εἰδησεογραφία ἀπὸ τὴν μία, ἡ ἀσάφεια τῆς προελεύσεως ἀπὸ τὴν ἄλλην καὶ οἱ τρελλοί ῥυθμοί τῆς καθημερινότητος μᾶς ἔχουν κάνει νὰ μὴν ξέρουμε ἀπὸ ποῦ νὰ ξεκινήσουμε καὶ ποῦ νὰ τελείωσουμε. 

Σήμερα ὅμως ὁ Γιάννης μοῦ θύμισε πόσο πολὺ ἀμελὴς εἶμαι ὅταν θέλω νὰ γίνω ἀμελής. 

Σύνθημα μου τὸ ἔχω κάνει ἐδῶ καὶ χρόνια, ἀλλὰ μίαν ἀνάρτησι δὲν… (Νὰ μὲ χαίρεστε….)

Ἐλπίζω νὰ ἦταν ἀρκετὰ ἑτεροχρονισμένη ἡ δημοσίευσις.

Θέλω νὰ πιστεύω πὼς τοὺς φτύσαμε διὰ παντὸς τοὺς Οὔνους. 

Φιλονόη. 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Οὐδέποτε ξανά-ἀγοράζουμε γερμανικὰ προϊόντα!

    • Ἐχθὲς θυμήθηκα τὸν παπποῦ μου καὶ τὸ ὑπέροχο του σαπούνι. Δὲν τολμῶ νὰ τὸ προτείνω σὲ ἄλλους ἀλλὰ ἐγὼ ποὺ τὸ ξεκίνησα κάνει θαύματα!!!

  1. Εκτός από τα προϊόντα που τα έχω κόψει προ καιρού, καθώς επίσης και τα μεγάλα σουπερ μάρκετ τα αντικατέστησα με τα συνεταιριστικά σούπερ μαρκετ,πρόσφατα έκοψα και την cosmote.
    Βέβαια οι πουλημένοι μας, μας αγοράζουν τόνους άχρηστα γερμανικά οπλικά και άλλα συστήματα αλλά απ’ότι δείχνει όχι για πολύ.

Leave a Reply