Πόσες φωτιές μᾶς ἄναψαν τά καρντάσια;

Πόσες φωτιές μᾶς ἄναψαν τά καρντάσια;

Τόσα χρόνια ξέραμε, ὑποψιαζόμασταν, βεβαιωνόμασταν.. Ἀλλά ποῦ νά βγῇς καί νά πῇς πώς τά καρντάσια μᾶς ἀνάβουν φωτιές; Ἀποδείξεις εἴχαμε; Δὲν εἴχαμε…

«Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν ελληνικά δάση»

Ισχυρισμός-σοκ από τον Μεσούτ Γιλμάζ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ παραδέχθηκε, μιλώντας σε τουρκική εφημερίδα ότι πίσω από πολλές πυρκαγιές σε ελληνικά δάση κρύβονταν τούρκοι μυστικοί πράκτορες.

Σύμφωνα με τον Γιλμάζ, την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ, από το 1995 έως το 1998 πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ έβαζαν φωτιά σε ελληνικά δάση.

«Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο», λέει ο Γιλμάζ.

«Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό», συνέχισε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας. (Μοριᾶς)

Γιατί, ὑπάρχει κάποιος πού πιστεύει πώς τά καρντάσια δέν καῖνε ἀκόμη τά δικά μας δάση; Πλάκα κάνουμε;

Ἄς ὄψεται αὐτὴ ἡ «ἑλληνοτουρκικὴ» φιλία!

Γίνεται μωρέ φίλος ὁ λύκος μέ τό πρόβατο; Δὲν γίνεται! Ἀλλὰ βλέπετε, τόσο χρῆμα …μάσησαν! Σέ αὐτές τίς λεπτομέρειες θά κολλήσουμε;

Φιλονόη. 

(Visited 40 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Πόσες φωτιές μᾶς ἄναψαν τά καρντάσια;

  1. Ὑπάρχει κάποιος ποὺ ἐκπλήσσεται; Γνωστὸ ὅτι ὁμάδες δολιοφθορέων κάνουν «πρακτική» στὴ χώρα μας. Σημειώνοντας στόχους, φωτιές, τροχαῖα, ληστεῖες κλπ.
    Καὶ τὸ ἄλλο: Ἀλλοδαπὸ φέροντα τυφέκιο, ὑποπολυβόλο, ἐκρηκτικὲς ὕλες ἤ ἄλλο βαρὺ ὁπλισμό, δὲν τὸν θεωρῶ ληστὴ ἀλλὰ κομάντο (τὸ γράφω στὴν ὑπερβολή, διότι ἔχουμε ξεχάσει καὶ τὰ βασικά..)

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὁ …«στρατηγός ἄνεμος» γιά ὅλα φταίει; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply