Μπῆκε στή Μεσόγειο ἡ Ῥωσσική ἁρμάδα

Γιά ἀσκήσεις κατεβαίνουν οἱ Ῥῶσσοι στήν Ἀνατολική Μεσόγειο; Θά δείξῃ…..

Στη Μεσόγειο μπήκε και ήδη κινείται πρός το ανατολικό μέρος της η ρωσσική ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov. Βράδυ  πέρασε τα στενά του Γιβραλτάρ,ενώ ορισμένα από τα πλοία της ομάδας  είχαν μπεί νωρίτερα.

Το αεροπλανοφόρο και κάποια από τα πλοία της ομάδας μάχης πρόκειται να σταματήσουν σε μη προσδιορισμένο σημείο στην δυτική Μεσόγειο για ανεφοδιασμό. Μέσω Βοσπόρου και Αιγαίου, όπως έχει γράψει ήδη η prionokordela.gr  ενσωματώνεται με την ρωσική ομάδα και άλλη μία  φρεγάτα του στόλου της Μαύρης θάλασσας- η μπαρουτοκαπνισμένη Ladny . Η ενωμένη  ρωσική   αρμάδα θα αποτελείται από συνολικά 11 πλοία, το αεροπλανοφόρο, ένα  καταδρομικό, δύο φρεγάτες, δύο υποβρύχια, ένα ρυμουλκό και 4 πλοία   ανεφοδιασμού.

Τα ρωσσικά πλοία θα   διασχίσουν την Μεσόγειο με εκτιμώμενο τελικό προορισμό το λιμάνι της Ταρτούς στην Συρία, όπου και λέγεται οτι θα πραγματοποιήσουν  αεροναυτικές ασκήσεις με τις συριακές Ένοπλες Δυνάμεις.  Αναμένεται να φτάσουν  ανοιχτά της Συρίας από μέρα σε μέρα. (πριονοκορδέλλα)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

5 thoughts on “Μπῆκε στή Μεσόγειο ἡ Ῥωσσική ἁρμάδα

  1. Η Ρωσία κατηγορεί την Ελλάδα για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    ‘Oτι γράφετε, είναι γραμμένα σε άρθρα, του προτεινομένου συντάγματος, απο το πατριωτικό Μέτωπο. Διαβάστε, συμπληρώστε, εισηγηθείτε, να είναι το δικό μας σύνταγμα, το λαϊκό Σύνταγμα, και όχι της ολιγαρχίας, Με τιμωρία των ενόχων, από το 1974 και μετά, με ανακλητικότητα των ανικάνων, που θα κυβερνήσουν, με απομάκρυνση των λαθρομεταναστών,{βίαιη αλλαγή, δημογραφικού ιστού της Ελλάδς, με ελευθερη Δικαιοσύνη – Αστυνομία, απο πολιτικές παρεμβάσεις, με Πόθεν έσχες, με 8 ετη συμμετοχή στα κοινά και όχι εφ όρου ζωής, με κατάργηση ασυλίας των βΟλευτών,με πλήρη και δωρεάν Υγεία_ Παιδεία, κ.α.
    Ψηφιση το Ιανουάριο απο Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, παρακαλώ συμμετέχετε, είναι υποθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ. http://www.pamet.gr

    • Ἀγαπητὲ Χρῆστε.
      Ἀδιαφορῶ παντελῶς γιὰ τὸ ΠΑΜΕΤ. Παντελῶς.
      Ἐὰν ἔχῃς κάτι ἄλλο, εὐχαριστως νὰ τὸ συζητήσουμε.
      Διαφημίσεις σὲ κόμματα, πειραγμένους, πατριδοκάπηλους, καθυστερημένους πατριῶτες, παρ’ ὁλίγον στρατιωτικούς καὶ τύπους μὲ περίεργο παρελθὸν μέσα ἀπὸ τὴν σελίδα αὐτὴν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!!
      Τὴν ἐπομένη φορὰ ποὺ θὰ ἔλθῃς, μόνον δικές σου ἀπόψεις θὰ δημοσιεύονται.
      Κατανοητόν;
      (Δὲν ἔχω κόψει ποτὲ σχόλια. Μὴν μὲ ἀναγκάσῃς νὰ τὸ κάνω τώρα!)

Leave a Reply