Ὁ ὑποκριτὴς Καμίνης!

λαβα χθς τν πείγουσα νακοίνωσι σχετικς μ τ ΚΥΑΔΑ λλ δν εχα δέα γι τ τκριβς πρόκειται. 

Μία μικρ περιήγησις μως στ διαδίκτυο μ διεφώτισε θαυμάσια.

Πρόκειται γικενο τ κένρο φιλοξενίας στέγων, πομως θ φιλοξενἐὰν θυμμαι καλς περ τος 60 στέγους, τν στιγμ πο στν θήνα μόνον πολογίζονται περισσότεροι π 100.000!!!

Ναί, κάποιος μς κάνει πλάκα! 

Τν μεγαλυτέρα μως πλάκα μς τν κάνει «δήμαρχος»!

διος πο ξήλωσε τ παγκάκια π τν Κλαυθμνος, γι ν μν το χαλον τν θέα! 

Χαρακτήρισε μάλιστα τν πόλι ς βρώμικη, λλ ξεχν πς μόνη βρωμι πλέον στν πόλι εναι λο ατ τ σινάφι! 

Τί βρκα λοιπόν γιά τό ΚΥΑΔΑ καί σς γράφω σήμερα;

Βρκα τ μήνυμα το «φιλεσπλάχνου» κα «νθρωπιστο» κα «πολυπολιτισμικο» «δημάρχου»!

Κόντεψε ν μο φύγ τ …ποντίκι π τ γέλια κα τ θρσος του! 

Διαβστε ν γελάσετε κι σες:

  Καλωσόρισμα Δημάρχου

Πριν από χρόνια οι Αθηναίοι ξαφνιάστηκαν όταν είδαν στην πλατεία Κουμουνδούρου, στο Πεδίο του Άρεως και στον Άγιο Παντελεήμονα συνανθρώπους μας να περνούν τη νύχτα στον δρόμο. Αυτό το φαινόμενο που τότε έμοιαζε μια παροδική εξαίρεση σήμερα κάνει την παρουσία του αισθητή στα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης μας. Συνάνθρωποί μας αναζητούν καταφύγιο σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς από κούτες και νάιλον, ακατάλληλους και προσβλητικούς για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση η δημοτική αρχή της πρωτεύουσας δεν «έκλεισε» τα μάτια, αλλά από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την ευθύνη και φρόντισε για την δημιουργία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), το οποίο λειτούργησε και λειτουργεί ως δίκτυ προστασίας των ευπαθών οικονομικο-κοινωνικά ομάδων. Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. διατηρεί κέντρο σιτίσεως, ξενώνες βραχυπρόθεσμης φιλοξενίας αλλά και πρωτοπόρες δομές για τα δεδομένα της ελληνικής κοινωνίας όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φαρμακείο και η Αθηναϊκή αγορά.

Η κατοχύρωση των δικαιωμάτων συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, είναι απαραίτητη για την λειτουργία της κοινωνίας μας και για την ευαισθητοποίηση των πολιτών που καλούνται να κινητοποιηθούν και να σταθούν διπλά σε όσους κινδυνεύουν να βρεθούν στο περιθώριο της ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό το Κ.Υ.Α.Δ.Α. και ενώ η οικονομική κρίση γεννά φόβους ότι το φαινόμενο των αστέγων και των απόρων μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο, δηλώνει δυναμικά το παρόν δίνοντας σε καθημερινή βάση την μάχη για την διασφάλιση ενός ανθρώπινου επιπέδου διαβιώσεως για όλους. (ΚΥΑΔΑ)

Εἶναι θρασύς!  Τέλος!

Δὲν μπορεῖ  κανεῖς μέσα σὲ αὐτὴν τὴν παραλογία νὰ μὴν ἀναγνωρίσῃ τὸ θρᾶσος του! 

Συζητᾶμε πάντα γιὰ τὸ ἴδιο πρόσωπο, αὐτὸ ποὺ ἔδιωξε τοὺς ἀστέγους! Πάντα! Δὲν ξεφύγαμε ἀπὸ τὸ θέμα μας!

Αὐτὸς ἔχει ξεφύγει ἐν τελῶς!

Φιλονόη. 

Διαβστε κα τ:

Στόλισε κι ἐσὺ τὴν πλατεία-τσιφλίκι τοῦ Καμίνη! Μπορεῖς!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply