Μίλησε καὶ τὸ πιντί!!!

Καί τί εἶπε;

Mήνυμα Καραμανλή στους βουλευτές ΝΔ: υπερψηφίζουμε και πάμε σε εκλογές

Από το Onlinepress

Μήνυμα προς το εσωτερικό της ΝΔ με στόχο να κατευνάσει τα πνεύματα έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, την ίδια στιγμή που τα όσα συμβαίνουν και οι αντιδράσεις στις επιλογές Σαμαρά απειλούν με νέα διάσπαση το κόμμα στο οποίο διατέλεσε αδιαμφισβήτητος αρχηγός επί 12 ολόκληρα χρόνια.
«Εδώ που φτάσαμε είναι ανάγκη να ψηφιστούν τα μέτρα και να πάμε γρήγορα σε εκλογές» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός στους πολλούς βουλευτές της ΝΔ που επικοινώνησαν τηλεφωνικά τις τελευταίες ώρες μαζί του (ή και από κοντά στο περιθώριο της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας), ανήσυχοι για τις εξελίξεις.
Η παρέμβαση Καραμανλή ως ενοποιητικού παράγοντα αποκτά ιδιαίτερη σημασία, λόγω της διάστασης «ανταρσίας» που τείνει να λάβει η διαφωνία αρκετών βουλευτών της ΝΔ με την επιλογή της ηγεσίας του κόμματος να υπερψηφίσει τα μέτρα, που είτε άμεσα είτε έμμεσα (μαζί με όσους άφησαν να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο) ανέρχονται στους 15!
Το «εδώ που φτάσαμε» βέβαια εξυπακούεται ότι εμπεριέχει αιχμή για την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, αλλά και για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Παπαδήμου, σχετικά με τη δημοσιονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα. (πηγή)
Σέ ἔδειραν πολύ Κωστάκη; Πάρα πολύ;
Δυόμιση χρόνια μούγκα (στὴν στρούγκα) καί τώρα μίλησες; Καί τί εἶπες βρέ πιντί; Νά ἀντιμετωπίσουν ὡς ἀνάγκη τά μέτρα καί νά τά ψηφίσουν; Σοβαρά; Τί μᾶς λές βρέ πιντί;
Κωστάκη, κρίμα… Τοὐλάχιστον μὲ τὴν σιωπή σου ἐξασφάλιζες ἕνα εἶδος ἀσυλίας. Τώρα……. Μούσκεψε τὸ πρᾶγμα… Πάει καὶ ἡ ἀσυλία, πᾶνε καὶ ὅλα….
Κρίμα μωρέ… Καὶ ὅ,τι ἢμουν ἕτοιμη νὰ σὲ λυπηθῶ γιὰ τὸ (τάχα μου) κυνήγι ποὺ ἔφαγες…
Κρίμα παλληκάρι μου!!! Νὰ σὲ χαίρονται τὰ παιδάκια σου…
Φιλονόη.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply