Ὀφείλουμε νὰ ἀναλάβουμε ἀποτελεσμαστική, μετρήσιμο δράσι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ. 

Τα τείχη έπεσαν, η χώρα παρεδόθη!

Οφείλουμε να αναλάβουμε αποτελεσματική, μετρήσιμη δράση!

Οι δυσάρεστες για την χώρα και τους πολίτες εξελίξεις μας εκβιάζουν να αναλάβουμε δράσεις περιορισμού της ανομίας και των συνταγματικών πραξικοπημάτων. Αργά αλλά σταθερά  να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Απέναντι στους Κατοχικούς Επιτρόπους, την Τρόϊκα, τους “Φούχτεν” και τους «τεχνικούς Συμβούλους» του Reichenbach, αλλά και απέναντι στο αριστοκρατικό πολιτικό μας προσωπικό και στην αυλή του, στην στρεβλή ή αυταρχική ή και μη   εφαρμογή  των νόμων και του Συντάγματος, στον “προοδευτικό” ρατσισμό κατά των Ελλήνων και στην ανικανότητα των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους, καλούμαστε να αντιπαραβάλλουμε έναν ανεξάρτητο ανένταχτο φορέα με νομική κυρίως αλλά και οικονομική επάρκεια για την προάσπιση της χώρας, των πολιτών, των δικαιωμάτων  και των ιδανικών μας.

Για τα παραπάνω προσκαλώ όσους νομικούς  με εμπειρία είτε στο Ελληνικό, είτε στο Ευρωπαϊκό δίκαιο είτε στην εφαρμογή του Συντάγματος, συμφωνούν να ανταποκριθούν σε εθελοντική βάση, προκειμένου να συσταθεί ένας φορέας ο οποίος θα ελέγχει, θα καταγγέλλει και θα εγκαλεί ενώπιον της Ελληνικής της Ευρωπαϊκής και της Διεθνούς Δικαιοσύνης, όσους από τους παραπάνω παραβαίνουν τους νόμους και το Σύνταγμα ή προσβάλουν τα δικαιώματα των πολιτών ή και τους ίδιους τους πολίτες, ή αποδεικνύονται ανεπαρκείς  στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ενένταχτους προβεβλημένους και μη νομικούς απ΄ολόκληρη την Ελλάδα.   

Άλλωστε, η  εθελοντική συμμετοχή σʼ έναν φορέα-νομική ασπίδα της χώρας, της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, είναι ικανή αιτία για την προβολή όλων όσων συμμετάσχουν.

Επόμενος άμεσος στόχος είναι η δικτύωση του φορέα  με νομικούς συλλόγους ή φορείς άλλων Ευρωπαϊκών χωρών και σε βάθος χρόνου και χωρών εκτός Ευρώπης.

Οι πρώτες σκέψεις για την οργάνωση του φορέα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η εξασφαλιζόμενη νομική επάρκεια θα είναι μεγαλύτερη της  αναλογούσης στους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα εξασφαλιστεί και η οικονομική αυτάρκεια με τρόπο που θα αποκλείει την χειραγώγησή του.

Ως διατηρών τον ρόλο του  συντονιστή και μόνον της προσπάθειας μέχρι της συμπλήρωσης του αρχικού πυρήνα ιδρυτικών μελών, παρακαλώ τους συμφωνούντες νομικούς να μου αποστείλουν σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα είτε για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, είτε για διευκρινήσεις επί της προσπάθειας. 

Ἰωάννης Δέμος

Οικονομολόγος

φωτογραφία

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply