Μία «ἐπιδημία» ποὺ ὁδηγεῖ στὴν ἀστυνομία τροφίμων.

Μία «ἐπιδημία» ποὺ ὁδηγεῖ στὴν ἀστυνομία τροφίμων.
Ἔχω ξαναγράψει γιὰ τὰ γερμανικὰ ἀγγουράκια καὶ τὶς δῆθεν ἐπιδημίες.

Σήμερα ἔπεσα σὲ ἕνα ἄρθρον τοῦ Λιακοπούλου καὶ σκέφτηκα νὰ σᾶς τὸ παρουσιάσω, πρὸ κειμένου νὰ μὴν τὰ γράφω μόνη μου.
Τὸ πρόβλημά μου, καθῶς καὶ ὅλων μας, παραμένει στὴν τροφή.
Αὐτὴν κτυποῦν κι αὐτὴν θέλουν νὰ ἐλέγξουν μὲ κάθε δυνατὸν τρόπο.
Ἐξ οὖ καὶ ἡ ἐν λόγῳ ἐπιδημία.
Εἶναι δυνατόν νά ἔχουν μίαν ἐταιρεία πού δημιουργεῖ  ἰούς (ναί, αὐτὴ τοὺς δημιούργησε), νά ἔχῃ ταὐτοχρόνως δημιουργήσει ἢδη τό φάρμακο πού θεραπεύει τά συμπτώματα καί παραλλήλως νά ἔχῃ δομήσει μίαν ὁλόκληρο αὐτοκρατορία μεταλλαγμένων τροφίμων; Ὅλα σέ ἕναν διαχειριστή;
Δέν φαντάζει κάπως ὕποπτον ὅλο αὐτό;

Φιλονόη.

ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ “ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ” ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η μυστική υπηρεσία της Βρετανίας “MI5” φαίνεται ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την εστία μόλυνσης, από το βακτήριο E.coli, που παρουσιάστηκε, στη Γερμανία, για να προωθήσει το φόβο της “τρομοκρατίας”, ως μέρος μιας προσπάθειας να θεσπιστούν μέτρα “αστυνομικού κράτους” στη βιομηχανία τροφίμων της χώρας.

“Παραγωγοί και πωλητές έχουν πει ότι ο τομέας τους είναι ευάλωτος, σε επιθέσεις, με ιδεολογικά και πολιτικά κίνητρα, από ομάδες που επιδιώκουν να προκαλέσουν εκτεταμένες απώλειες και αναστάτωση, όσον αφορά την περίπτωση δηλητηρίασης  μέσω των προμηθειών τροφίμων”, όπως έγραψε η εφημερίδα Telegraph.

Οι οπαδοί του νεκρού Οσάμα μπιν Λάντεν έχουν αντικαταστήσει τις παραδοσιακές εγκληματικές πρακτικές, με το να μολύνουν -εσκεμμένα- τα τρόφιμα, σύμφωνα με το Κέντρο για την Προστασία των Εθνικών Υποδομών, που αποτελεί μέρος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, υπάρχει “ο φόβος της αναδυόμενης απειλή από εξτρεμιστικές ομάδες, όπως η αλ-Κάιντα, αντιφρονούντες ρεπουμπλικάνους στη Βόρεια Ιρλανδία και ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων”.

Το Παιδονευρολογικό Ινστιτούτο θέλει, οι παραγωγοί τροφίμων, ποτών και προμηθευτών σούπερ μάρκετ, να ενισχύσουν την ασφάλεια στα εργοστάσια και τις αποθήκες, όπου εντοπίστηκαν τα “τρωτά” σημεία των αλυσίδων εφοδιασμού.

“Το Ηνωμένο Βασίλειο χαρακτηρίζεται από χαμηλό επίπεδο της κακόβουλης μόλυνσης των τροφίμων, όσο τρελός και θλιβερό κι αν είναι. Τώρα πρέπει να εξετάσει τη δυνατότητα των προμηθειών τροφίμων και το κατά πόσον έχουν διαταραχθεί από πολιτικά κίνητρα εξτρεμιστικών ομάδων”, δήλωσε υπάλληλος της CPN. (Λιακόπουλος)

(Visited 13 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Μία «ἐπιδημία» ποὺ ὁδηγεῖ στὴν ἀστυνομία τροφίμων.

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μία «ἐπιδημία» ποὺ ὁδηγεῖ στὴν ἀστυνομία τροφίμων. « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἀπαγόρευσις διακινήσεως σπόρων σημαίνει γενοκτονία! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply