Μήπως ἡ Ἰταλία βιάζεται περισσότερον νά μᾶς ….ἀκολουθήσῃ;

 

Μήπως ἡ Ἰταλία βιάζεται περισσότερον νά μᾶς ….ἀκολουθήσῃ;
πεσε τ μάτι μου σ μίαν εδησιν, διόλου σήμαντη θλεγα. 
Στν ταλία κάτι ψήνεται, ταχύτερα π ατ πο ψήνονται δ
Μόντι δν διαφέρει κα πολ στ κομμάτι τν καταβολν, π τν Παπαδμο, λλδ τος ξημέρωσαν καταστάσεις πο οδόλως νέμεναν.

Θά τά καταφέρουν ο γείτονες;
Λέτε νά τά καταφέρουν;Ξεφεύγει κάποιος πό τίς δαγκάνες το δοκάνου πού στήθ;

Φιλονόη.

Σημείωσις: Προσέξτε ποις τ λέει! Δν τ λέει κάποιος πο πέρασε τσι τυχαίως γι καφέ, λλ κάποιος πο γνωρίζει πολ περισσότερα πσα παραδέχεται! Κι χι μόνον ατό! ΠΟΤΕ τά λέει; Τώρα πού λα δείχνουν νά  πηγαίνουν μίαν χαρά γιά τήν ταλία ….

Μπερλουσκόνι: Η θεραπεία της Ευρώπης κατέστρεψε την Ελλάδα

«Τη γνωρίζουμε τη θεραπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ιταλία. Προκάλεσε την καταστροφή της Ελλάδας και τώρα αρχίζει να καταστρέφει την Ισπανία», δήλωσε ο τέως Πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας σε στελέχη του κόμματος Λαός της Ελευθερίας (Pdl). 

Όπως μετέδωσε το δίκτυο Rainews24, ο Καβαλιέρε μίλησε για «μία άκαμπτη πολιτική που οφείλεται και στις κατευθυντήριες γραμμές της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ».

Αναφερόμενος ειδικότερα στην Ιταλία, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υποστήριξε ότι «η κατάσταση είναι δραματική». 

«Η Ευρώπη θεωρεί ότι πρόκειται για μια άρρωστη χώρα και αυτό οφείλεται και στον Τύπο, που δεν μας στήριξε ποτέ στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που αναλάβαμε» δήλωσε σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.

Ο Μπερλουσκόνι παρουσίασε επίσης δημοσκόπηση βάσει της οποίας η δημοτικότητα της ιταλικής πολιτικής τάξης δεν ξεπερνά το 5%, ενώ το 57% των Ιταλών δεν γνωρίζει ποιο κόμμα θα μπορούσε να ψηφίσει σε περίπτωση βουλευτικών εκλογών. (τ νέα)

(Visited 11 times, 1 visits today)
Leave a Reply