Πορεία ἀγάπης πρὸς τὸν ….Κεμάλ;;;


Αυτό τώρα πάλι τι είναι; ”Πορεία αγάπης” προς το μαυσωλείο του Κεμάλ;;
Και από που κι ως που ως σφαγέας του Ελληνισμού,έχει την οποιαδήποτε σχέση με όρους όπως ”αγάπη”;;
Για ποιόν μιλάμε; Για κανέναν γκουρού Ανατολίτικων φιλοσοφιών;;
Και δικά μας παιδιά σε τέτοιες εκδηλώσεις τι δουλειά έχουν εκεί να τιμήσουν τον σφαγέα των παππούδων τους;
Πόσοι Τούρκοι έχουν στείλει τα παιδιά τους,να τιμήσουμε όλοι μαζί τον …Νικηταρά τον Τουρκοφάγο ας πούμε; ( Εδω βέβαια πάει και το ερώτημα,πόσα Ελληνόπουλα το έχουν κάνει αυτό;;)
Ποιοί είναι αυτοί που αποφασίζουν να στείλουν τα παιδιά μας σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις;
Το μόνο ευχάριστο στην όλη υπόθεση,είναι ότι τα παιδιά αρνήθηκαν να κρατήσουν σημαίες Τουρκικές στα χέρια τους και ματαιώθηκε η συμμετοχή τους στην εν λόγω εκδήλωση,αλλά τα ερωτήματα ακόμα κι έτσι παραμένουν και ζητούν απαντήσεις!

Μαρία Τριανταφύλλου
………………………………………………………………………………………….

Aπίστευτο:Πορεία ἀγάπης πρὸς τὸν ....Κεμάλ;;;
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στην Τουρκία για τον εορτασμό της λεγόμενης «Ημέρας Νεολαίας» το Σαββάτο 19 Μαΐου, ανήμερα της θλιβερής επετείου της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ομάδα από νέους και νέες της χώρας μας βρέθηκαν στην Άγκυρα, για να τιμήσουν τον… Κεμάλ Ατατούρκ.
Η ελληνική αντιπροσωπεία, μαζί με νέους και νέες από την Τουρκία και άλλες 33 χώρες, κλήθηκε να συμμετάσχει στη λεγόμενη «Πορεία Αγάπης» προς το Μαυσωλείο του Κεμάλ Ατταούρκ, με επικεφαλής τον υπουργό Νεότητας και Αθλητισμού, Σουάτ Κίλιτς.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα τουρκικά ΜΜΕ, την τελευταία στιγμή, οι νέοι και οι νέες από την Ελλάδα, ντυμένοι με παραδοσιακές στολές, αρνήθηκαν να κρατήσουν στα χέρια τους σημαίες της Τουρκίας και τελικά αποχώρησαν από την εκδήλωση.
«Αν και τα Ελληνόπουλα την τελευταία στιγμή αρνήθηκαν, υπάρχουν αμείλικτα ερωτηματικά σχετικά με το ποιος αποφάσισε να τα στείλει κυριολεκτικά στο στόμα του γκρίζου λύκου, ειδικά τις ημέρες που οι Τούρκοι γιορτάζουν την απόβαση του σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ στη μαρτυρική Σαμσούντα, απ’ όπου άρχισε την αιμοβόρο δράση του εναντίον των Ελλήνων» σχολίασε στο protothema.gr ο εκδότης και Γ.Γ. της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών Σάββας Καλεντερίδη.
Και κατέληξε: «Oι Τούρκοι επιδιώκουν συστηματικά να παρασέρνουν αθώα ελληνόπουλα σε τέτοιου είδους «γιορτές», με σκοπό να παρουσιάσουν την ελληνική κοινωνία να συμμετέχει σε κεμαλικές γιορτές «φιλίας» τη 19η Μαΐου, την ίδια στιγμή που, σύμφωνα με την άποψή τους, κάποιοι «τουρκοφάγοι» στην Ελλάδα επιμένουν να διατηρούν γιορτές μίσους, όπως η Ημέρα Μνήμης μιας ανύπαρκτης γενοκτονίας»
Από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα, επιβεβαίωσαν στο protothema.gr το περιστατικό, αλλά δήλωσαν άγνοια για το πώς βρέθηκε η ελληνική αντιπροσωπεία, στις εκδηλώσεις υπέρ του Κεμάλ Ατατούρκ.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για το προκλητικό περιστατικό και ποιος έδωσε το «πράσινο φως» στην ομάδα νέων από τη χώρα μας, να μεταβούν στην Άγκυρα για την τουρκική «Ημέρα Νεολαίας» ανήμερα της θλιβερής επετείου της γενοκτονίας 353.000 Ελλήνων του Πόντου και όχι μόνο.
Πηγή: GEOPOLITICS & DAILY NEWS

(Visited 35 times, 1 visits today)
Leave a Reply