Ἑλλάς Ἑλλάς,τί θά γίνῃ φίλε μου μέ ἐμᾶς;;

                                      

                                       

Τι έχουμε εδώ λοιπόν; Εμάς και τους απέναντι..Τους <<φίλους>> μας από την άλλη πλευρά του Αιγαίου και κάποιες θλιβερότατες συγκρίσεις…Ατιμο <<ζύγι>>…πάλι ελλειματικούς μας βγάζεις!

-Εμείς εδώ,έχουμε μια Ρεπούση, μια Δραγώνα, μια Φραγκουδάκη και πολλούς πολλούς ακόμα απογόνους του τρισκατάρατου των Θερμοπυλών, που δουλεύουν νυχθημερόν ακάματα, για τα δίκαιαν της Τουρκίας κι όλων όσων επιβουλεύονται οτιδήποτε άπτεται του δικαίου των Ελλήνων.
-Εμεις εδώ έχουμε βουλευτές του κοινοβουλίου να φεύγουν τρέχοντας από την αίθουσα της βουλής, για να μην αποδώσουν τις δέουσες τιμές, στην μνήμη των 353.000 σφαγιασθέντων Ποντίων,από τις ορδές του Κεμάλ!!
-Εμείς εδώ, τους κάνουμε ”δώρο” τους Ελληνόψυχους Πομάκους και τους διαμοιράζουμε τα ”ιμάτια” μας σε Αιγαίο και Θράκη.

(Πατήστε εδώ)-Εμείς εδώ,δαφνοστεφανώνουμε τον μακελάρη τους και οι δημάρχοι μας,ετοιμάζονται να αλλάξουν κεντρικές ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ οδούς,μετονομάζοντάς τες με το ονομά του.

-Εμείς εδώ,ατιμάζουμε τους νεκρούς μας,βαφτίζοντας την σφαγή τους σε συνωστισμό,σε μια αναθεωρημένη άποψη της ιστορίας μας.

-Εμείς εδώ,ζητάμε κοινά βιβλία με τους Τούρκους για να μαθαίνουν τα παιδιά,μια πιο light εκδοχή των γεγονότων που έζησε ο Ελληνισμός τους αιώνες που πέρασαν. 
-Εμείς εδώ,μαθαίνουμε τα παιδιά μας να αδιαφορούν για την ιστορία τους και να μην αισθάνονται καμία ανάγκη να αποτίσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες προγόνους τους,παρελαύνοντας δύο φορές τον χρόνο στην μνήμη τους.
-Εμείς εδώ,μαθαίνουμε τα παιδιά μας,για την Ελληνοτουρκική φιλία…

Αυτοί πάλι,όχι μόνο δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ απ’όλα αυτά…
αλλά αντιθέτως κάνουν ότι μπορούν για να διατηρούν άσβεστο το μίσος και την αίσθηση του αδικημένου και βασανισμένου από τους…… Ελληνες λαού της Τουρκίας,μη διστάζοντας να καπηλευτούν αισχρότατα την δική μας ιστορία,αλλοιώνοντάς την προς όφελος τους.
Διαβάστε και φρίξτε,όχι με αυτούς,αλλά με ΕΜΑΣ!!!!!!

…………………………………………

Τρομεροί αυτοί οι Τούρκοι, έχουν ξεφύγει.

Ξυπνάτε γιατί μας φάγανε!

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Εφημερίδα “ΤΟ ΘΕΜΑ” – “Νίκος Χειλαδάκης”.

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ:

Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ’ Δημοτικού εξυμνεί τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών να ενισχύσουν την εκπάιδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία -και ξεχνάει το κρυφό σχολειό- το αντίστοιχο εγχειρίδιο της γείτονος διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:

-Σελίδα 19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».

-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη». (!!!)

-Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».

-Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930.Έτσι η Χίος,η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα».

 

Αυτά και άλλα πολλά αλιεύει κάποιος από την πρώτη κιόλας ανάγνωση του βιβλίου Ιστορίας (έκδοση 1996) το οποίο διδάσκεται σήμερα συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης.Το συγκεκριμένο σύγγραμμα που τιτλοφορείται τα «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (Ege  Denizinde Turk Haklari) και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γείτονα το 1955 με την υπογραφή του Τούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά.

 

Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας,όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός-  ήταν τουρκικής προέλευσης!Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωίτες,Μυκηναίους,Ίωνες,Τρώες και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο.Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες,οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού
λαού»,του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»!

 

Ακόμη πιο προχωρήμενη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunan iliskileri ve filiki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο,ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το…2480 π.Χ. και ότι ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος, Ιπποκράτης, Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής. Η εργασία του εγκρίθηκε απ’ το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία. …
Εφημερίδα ΤΟ ΘΕΜΑ – Νίκος Χειλαδάκης

(Visited 22 times, 1 visits today)
Leave a Reply