Τὸ μεγάλο μυστικὸ πίσω ἀπὸ τὸ Facebook.

Μεγάλα παιδιὰ θὰ μείνουμε…
Ἀνώριμα…
Μόνον παιχνίδια… Ἀναλόγως τῆς ἡλικίας φυσικὰ καὶ τὰ παιχνίδια, καθῶς καὶ τὸ εἶδος τους….

Οἱ διαπιστώσεις τοῦ Νικόλα εἶναι καὶ δικές μου. 

Ἀπὸ τὴν πρώτη στιγμὴ κατάλαβα πὼς αὐτὸ ἐδῶ τὸ ἐργαλεῖο εἶναι μᾶλλον κάτι ἄλλο ἀπὸ αὐτὸ ποὺ φαίνεται ἀρχικῶς.

Διόλου ἀθῶον καὶ φυσικὰ διόλου ἄσχετον μὲ τὴν ζωή μας.

Το μεγάλο Μυστικό πίσω από το Facebook

Χμμμ… αλήθεια, έχετε προφίλ στο Facebook;

Μα… φυσικά, όπως όλος ο καλός κόσμος.

Το Φατσοβιβλίο όπως μου αρέσει να το αποκαλώ μιας και η εταιρεία πίσω από το Facebook φροντίζει να κατοχυρώνει νομικά λέξεις που σχετίζονται με αυτό. Και θυμίζω ότι μέσα από τις Λέξεις σχηματίζονται Πραγματικότητες. Άρα όποιος έχει τα Δικαιώματα σε λέξεις… αποκτά τα Δικαιώματα και σε Πραγματικότητες.

Ένα απλό delete είναι κάθε άνθρωπος, συγγνώμη κάθε προφίλ εννοούσα, στο Φατσοβιβλίο και … ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Αυτό βέβαια αν οι “Κλειδοκράτορες” του Ιστότοπου δεν θελήσουν να κάνουν μια επίδειξη Δύναμης, π.χ. γνωρίζοντας τους κωδικούς του προφίλ ενός ανθρώπου να μπουν και παριστάνοντας ότι είναι αυτός, να τον παρουσιάσουν σαν τρελό, σεξομανή, γραφικό, παρανοϊκό αν τον αντιπαθούν, ή μελιστάλαχτο, ρομαντικό, ευαίσθητο αν θέλουν να τον “προωθήσουν”.

Χμμμ… όποιος κατέχει τα κλειδιά εισόδου σε ένα προφίλ… γίνεται ο ίδιος αυτό το προφίλ. Κάτι σαν να λέμε στην “Πραγματικότητα”: “βρε αυτός δαιμονίστηκε. Σαν κάτι να μπήκε μέσα του”.

Είμαι σίγουρος ότι πιάνετε στον αέρα αυτό που λέω… φυσικά πρόκειται για απλές φαντασιώσεις ενός τρελού που γράφει επιστημονική φαντασία, μιας και κανένας σοβαρός ερευνητής δε θα μίλαγε έτσι, κινδυνεύοντας να έλθει σε αντιπαράθεση με ένα τεράστιο Νομικό Δίκτυο πίσω από το Φατσοβιβλίο. (Καλησπέρα και στα παιδιά από τα Κεντρικά της Εταιρείας που με διαβάζουν…)

Και ένα δωράκι…

Όπως όλοι όσοι έχουμε νιώσει όταν καθηλωμένοι πίσω από μια οθόνη άλλοι προσπαθούν να περάσουν ένα Μήνυμα, άλλοι βγάζουν τα εσώψυχά τους, άλλοι τα taboo, άλλοι τις ιδιαιτερότητες (κοινώς βίτσια), άλλοι να φλερτάρουν και λοιπά, η ενασχόληση με το Φατσοβιβλίο μας “ρουφάει” ενεργειακά. Έτσι, η Ενέργεια Δημιουργίας, μετατρέπεται σε διαφημιστικό χώρο στο Φατσοβιβλίο, για όσους κάνουν ψυχογραφήματα των χρηστών (χμμμ… έτσι δε λένε και τους εξαρτημένους από τα ναρκωτικά; )

Και για όσους είναι γνώστες της έννοιας “σεξουαλικοί βρυκόλακες”, η φωτογραφία που έχω ανεβάσει δίνει νομίζω το Μυστικό πίσω από το Σύμβολο.

Μετά από όλα αυτά…

Κάντε με add στο Facebook !!!

Αλλά αυτός που θα σας μιλάει με το όνομά μου… δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι εγώ…

Δυστυχῶς, γιὰ κάποιους εἶναι τρόπος ζωῆς. 

Ἔχω ἀπίστευτες ἐμπειρίες νὰ διηγηθῶ…

Δὲν ἔχουν σημασία…

Ἔχω ἕναν λογαριασμὸ ἐκεῖ μέσα, μόνον καὶ μόνον γιὰ νὰ μπορῶ νὰ καταθέτω τὰ γραφόμενά μου, στὸν ὁποῖον γίνονται αὐτόματα καὶ οἰ ἀναρτήσεις μας…

Τὸ ἐὰν διαβάζονται αὐτὰ ποὺ γράφουμε ἤ ὄχι, εἶναι ἀποκλειστικῶς θέμα αὐτῶν ποὺ ἀσχολοῦνται ὧρες ἐπὶ ὡρῶν…

Τὰ ἐργαλεῖα τοῦ συστήματος, τὰ ὁποῖα χρησιμοποιεῖ γιὰ νὰ μᾶς χειραγωγῇ, μποροῦν θαυμάσια νὰ γίνουν καὶ δικά μας…

Ἐὰν ὅμως ἐμεῖς παραμείνουμε θύματά τους, τότε ἁπλῶς τὸ σύστημα ἔχει ἐπιτύχει τὸν σκοπό του…

Κι ἐμεῖς παραμένουμε ἠλίθιοι…

Φιλονόη.

Υ.Γ. Λυπᾶμαι… Ἀλλὰ τελικῶς ἔχουμε πολὺ μεγαλύτερα προβλήματα ἀπὸ αὐτὰ ποὺ φαίνονται κι ἐμεῖς ἀσχολούμαστε μὲ τὸ …πουλί μας!

 

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
Leave a Reply