Πολύπλευρος αὐτὸς ὁ Τζήμερος τελικῶς…

Πολύπλευρος αὐτὸς ὁ Τζήμερος τελικῶς...Επαμε, μο ρέσουν κάποιες θέσεις του…
λλ δν μο ρέσει Μνος, Βαλλιαντος, τ ψέμματα κα ο νακρίβειες… 
Κα δυστυχς Θνος μς χει φλομώσει…
λλα τν μία λέει κι λλα τν λλην…
λλα στοχεύει (λέει) κι λλα ξεκιν ν κάν
Τώρα μο φθασαν κι λλα χαμπέρια…
Τί νά κάνω κι γώ; 
Νά τόν φήσω παραπονεμένον;
Γίνεται; Δν γίνεται..
Δν μο ταιριάζει…

Φιλονόη.

 

Αγκαλιά με τους Σκοπιανούς οι Μάνος και Τζήμερος!

Η πρώτη κουβέντα που μας πέρασε από το μυαλό όταν πληροφορηθήκαμε την ακόλουθη είδηση, είναι «άλλος για μαύρισμα»! Και φυσικά δεν μιλάμε για… σολάριουμ, αλλά για την κάλπη που θα υποφέρει από τον όγκο των… τενεκέδων που διεκδικούν τη ψήφο μας.

Όταν όμως ανακαλύπτεις κατά τύχη ότι ο Θάνος Τζήμερος (τελικά ήταν όντως και Μάρτυρας του Ιεχωβά που διαβάσαμε στον Τύπο; Γεμάτο εμπειρίες αυτό το παιδί) κατεβαίνει στις εκλογές έχοντας «πάρει αγκαλιά» το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, την αυτοαποκαλούμενη ως «μακεδονική» οργάνωση που αμφισβητεί ουσιαστικά τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην ελληνική Μακεδονία, δεν θέλεις πολύ για να ξεχάσεις ότι θετικό – περί λογικών συμπερασμάτων και προτάσεων στο πρόγραμμά του – έχεις γράψει γι’ αυτόν.

Δηλαδή, ο αθεόφοβος συνεργάζεται με αυτούς που ζητούν να εισαχθεί η διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας στα σχολεία, αποκαλούν τη Φλώρινα Λερίν, την Έδεσσα Βόντεν, το Κιλκίς Κουκούς, την Καστοριά Κοστούρ και τη Θεσσαλονίκη Σολούν, υποστηρίζοντας ότι το «αιγαιατικό τμήμα της Μακεδονίας», τελεί υπό… ελληνική κατοχή! Έχουμε παρανοήσει τελείως;

Αυτό που προκύπτει όμως είναι ότι δεν φταίει ο Τζήμερος, αλλά εμείς! Μια λίγο πιο προσεκτική ματιά στο ψηφοδέλτιό του θα αποκάλυπτε ότι εκτός του «σεσημασμένου» Γρηγόρη Βαλλιανάτου (στην τρίτη θέση της Α΄ Αθηνών) ο οποίος κατάφερε να αποπεμφθεί ως ακραίος ακόμα και από τον Γιώργο Παπανδρέου (!!!) το κόμμα περιλαμβάνει και τον… πολυγραφότατο πολιτικό μηχανικό και αρθρογράφο, Διονύσιο Γουσέτη, πρώην μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού και πρώην μέλος της Κ.Ε. και υποψήφιο βουλευτή του Συνασπισμού, που είδε το φως το αληθινό (!) και ξαφνικά μας προέκυψε ιδρυτικό μέλος της Δράσης και κατέλαβε κιόλας την τελευταία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του «Δράση-Δημιουργία Ξανά».

Ποιος είναι όμως ο Γουσέτης; Οι «αρετές» του πολλές. Υπερασπιστής του Σχεδίου Ανάν, των βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία, της ανεξαρτησίας του Κοσόβου, της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»… Ρε που βρέθηκαν όλοι τούτοι! Ποιος τους σπρώχνει; (πηγή)

 

(Visited 29 times, 1 visits today)
Leave a Reply