Ζήτω ἡ Ἑλλάς!

Ζήτω ἡ Ἑλλάς!Το ότι η Χώρα μας τελεί υπό κατοχή είναι γεγονός πασίδηλο!

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Από την αρχαιότητα έως σήμερα, πολλοί λαοί έχουν κατακτήσει την πατρίδα μας. Ολοι τους, όμως, αργά ή γρήγορα, ηττήθηκαν και αποχώρησαν από αυτήν με σκυμμένο το κεφάλι.

Ο τωρινός κατακτητής της Ελλάδος ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι ένα κράτος που η δύναμή του ξεπερνά την δύναμη των κρατών μελών του. Ενα κράτος αντεθνικό, που οι δημιουργοί και οι ηγέτες του έχουν ως στόχο την διάλυση των εθνικών κρατών στην Ευρώπη. Ενα κράτος στο άρμα του οποίου δέθηκε η χώρα μας χωρίς την έγκριση των πολιτών της.

Ποιοί όμως ευθύνονται για το έγκλημα της ένταξης και παραμονής μας σ’ αυτό το κράτος;

Αρχικά, όσοι υπέγραψαν την είσοδό μας στην Ε.Ο.Κ. και όσοι κυβέρνησαν τον τόπο μας από το 1981 έως σήμερα. Ακόμα όσοι θέλουν να αισθανόμαστε περισσότερο Ευρωπαίοι παρά Ελληνες. Επίσης, όσοι διαμόρφωσαν το εκπαιδευτικό μας σύστημα με τέτοιο τρόπο, ώστε τα ελληνόπουλα να διδάσκονται πιο πολύ τις γλώσσες, τα ή΄θη, τα έθιμα και την ιστορία των ξένων, παρά των προγόνων τους… ( ίδε και διδασκαλία της τουρκικής, με ανακοίνωση στην εφημερίδα κυβερνήσεως…).

Τέλος, όσοι υποστηρίζουν ακόμα και σήμερα πώς μας συμφέρει να ανήκουμε στην Ε.Ε.

Είναι άραγε συμφέρον για εμάς, να είναι η Ελλάδα μέλος της Ε.Ε.;;;;

Σίγουρα όχι κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ εύκολα. Ας αναρωτηθούμε… Μήπως με την ένταξή μας σ’ αυτό το κράτος αναχαιτίστηκε η επιθετικότητα των Τούρκων, των Αλβανών και των Σκοπιανών εναντίον μας; Μήπως επιλύθηκαν εκκρεμή ζητήματα όπως το Βορειοηπειρωτικό και το Κυπριακό;

Μήπως ως χώρα και ως έθνος κάναμε βήματα προόδου; Η ανεργία, τα συσσίτια, η μετανάστευση, τα κλειστά σχολεία, νοσοκομεία και στρατόπεδα δηλώνουν πως όχι μόνο δεν προοδεύσαμε αλλά ότι οπισθοδρομήσαμε. Να λοιπόν που μας έφερε η «Ενωμένη Ευρώπη». Στο χείλος του γκρεμού…

Το σχέδιο όμως των ανθελλήνων της Ε.Ε. δεν σταματά εδώ. Αφού οδηγήσουν την Ελλάδα και τους Ελληνες σε πλήρη οικονομική εξαθλίωση, τότε είναι που θα μας χτυπήσουν στα εθνικά μας θέματα.. :

1) Αναγνωρίζοντας ως τουρκική την μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

2) Αναγνωρίζοντας τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονία» και τους ελαχίστους σλαβόφωνους κατοίκους του νομού Φλωρίνης ως μακεδονική μειονότητα (κάτι μου λέει προς τον Σεπτέμβριο αυτό…)

3) Επαναφέροντας στο προσκήνιο το «σχέδιο Ανάν», ή τέλος πάντων κάτι παρόμοιο, για την Κύπρο…

4) Υποστηρίζοντας, εις βάρος της Ελλάδος, φυσικά, τα άδικα αιτήματα των Τσάμηδων…

Αν τελικά φθάσουν τα πράγματα μέχρι εκεί, όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να συσπειρωθούμε, να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε. Κάποιοι βέβαια θα φέρουν αντιδράσεις και θα πουν «Εμείς θα σώσουμε την κατάσταση; Ακόμα κι αν διαδηλώσουμε, ποιός θα μας ακούσει..;;» Η απάντηση είναι απλή. Θα ακουστούμε.. όπως ακούστηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων στις αρχές της δεκαετίας του ‘ 90 που βροντοφώναξαν πως η Μακεδονία είναι ελληνική, ή όταν αντέδρασαν στα σχέδια της κυβέρνησης για της επιβολή της «κάρτας του πολίτη», έτσι και τώρα θα ακουστούμε, ακόμα κι αν είμαστε λίγοι.

Γιατί όταν κάποιος αντιστέκεται και διαμαρτύρεται με την ψυχή του, ακούγεται… από δυνάμεις ανώτερες…

Δεν χριεάζεται κατήφεια και απαισιοδοξία. Αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή είναι ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ..

Οσο για την Ευρωπαϊκή Ενωση, αυτή θα έχει την τύχη όλων των δυανστών… Δηλαδή, θα καταρρεύσει και θα διαλυθεί…

Εξ άλλου από την πρώτη στιγμή φάνηκε η υπουλία της απέναντι ειδικά στην Ελλάδα, όταν στο βιβλίο της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την Ιστορία της Ευρωπης, ξεκίνησαν ως αρχή της από την εποχή του Καρλομάγνου….

 

Φιλίτσα θηναΐς ναπνιώτου

φωτογραφία

(Visited 23 times, 1 visits today)
One thought on “Ζήτω ἡ Ἑλλάς!

Leave a Reply