Νά ἀνακαλέσῃ ἡ ΕΟΕ τήν ῥατσιστική ἀπόφασι!

Ἐμεῖς ὅλοι φταῖμε γι΄ αὐτό πού ἔγινε. Ὅταν δέν ἀντιδροῦμε ἀλλά ἀντιθέτως ἐπιβραβεύουμε τήν πολιτική τους, ὑπέρ τῶν λαθροεποίκων, ἔχουμε νά ζήσουμε πολλά ἀκόμα. Πρίν ἀπό λίγους μῆνες ὁ Τατσόπουλος σέ ἕνα ἄλλο κοινωνικό δίκτυο, ἀνάμεσα σέ ὅλες τίς ὑπόλοιπες ἀνακρίβειες ἔγραψε ὅτι ὁ Κολοκοτρώνης ἦταν ὁμοφυλόφιλος. Ἐμεῖς ὅχι μόνο δέν ἀντιδράσαμε ἀλλά ἀπεναντίας τόν ἐπιβραβεύσαμε βάζοντάς τον στήν Ἑλληνική βουλή. 

Σήμερα ἡ ΕΟΕ ἀπέκλεισε  τήν Βούλα Παπαχρήστου (ἀθλήτρια τοῦ ἅλματος εἰς τριπλοῦν) ἀπό τούς Ὀλυπιακούς τοῦ Λονδίνου, ἔνεκα τοῦ χιοῦμορ πού ἔκανε γράφοντας στό twitter:

Ἀκόμα καί στά παιδάκια ἐπιβάλουμε τήν πολιτική τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων καί τῶν ὑποτακτικῶν της. Πρός παραδειγματισμόν. Μή τυχόν καί μᾶς φύγει κανένα πρόβατο ἀπό τό μαντρί. Μήν ποῦμε τίποτα καί θίξουμε τούς λαθροεποίκους. Οὔτε χιοῦμορ δέν μπορεῖ νά κάνῃ κανείς. Νά ἀστειευόμασταν μέ τά «ἱερά καί τά ὅσια» τῆς Ἑλλάδος δέν ὑπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αἰδώς ἀχρεῖοι!

Μινώταυρος

Σέ πέταξαν ἔξω γιατί εἶσαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Δε σε ήθελαν στην Ολυμπιάδα γιατί μισούν τον Ελληνισμό, και βρήκαν την ευκαιρία να συνεχίσουν τα πισώπλατα χτυπήματα σε βάρος του, ραπίζοντας το πρόσωπο ενός παιδιού. Το θεωρούν τιμή, αλλά κι εσύ κι εμείς ξέρουμε πως είναι κατάπτυστοι.
γράφει ο ΦΟΡΟΥΜΠΗΧΤΗΣ
 
Και πρωτεργάτες σ αυτό το άθλιο σκηνικό δεν είναι άλλοι από τους μισέλληνες οπαδούς του “συνωστισμού” που μοίρασαν αφειδώς συγχωροχάρτι στους δολοφόνους Κεμαλοφασίστες.
 
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ SOROS ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ.
 
Σάλο έχει προκαλέσει στον αθλητικό κόσμο η απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να αποκλείσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου ύστερα από ένα προσωπικό της σχόλιο στο twitter το οποίο αρκετοί χαρακτήρισαν ρατσιστικό.
 
Ποιος πρότεινε τον αποκλεισμό της???
Ο Μαϊντανός της συγκυβέρνησης. Ο εγγυητής της αθλιότητας. Το «αριστερό» πλυντήριο της πολιτικής των εφιαλτών και του δωσιλογισμού, που τσαλακώνει την αξιοπρέπεια και του τελευταίου Έλληνα πολίτη. Ο ηγέτης του κόμματος – καταφυγίου των κάθε λογής εθνομηδενιστών σαν τη Ρεπούση που…  
Τόλμησαν να διαγράψουν ακόμη και αυτή την εθνική μας ιστορία, εξασφαλίζοντας κυκλοφοριακό «ανθρωπισμό» στο σφαγέα του Ελληνισμού που «συνώστιζε» στη μνήμη τα θύματά του.
 
Ποιος το αποφάσισε???
Οι «Ολυμπιακή Επιτροπή» των βολεμένων, των Κούβελων και των λοιπών παρατρεχάμενων που εξαργυρώνουν καθημερινά την Ολυμπιακή Ιδέα στο ταμείο της κάθε λογής συνδιαλλαγής. Αυτοί που “ξεχνούν” τα εκατομμύρια στις τράπεζες σαν να πρόκειται για χρησιμοποιημένες τηλεκάρτες.
 
Ποιόν χαστούκισαν???
Την Ελλάδα. Γι ακόμη μια φορά χαστούκισαν την Ελλάδα. Αυτοί που δεν αγάπησαν οτιδήποτε Ελληνικό. Οι πρωταθλητές της υποκρισίας. Οι ουρακοτάγκοι του καθωσπρεπισμού. Επικαλέστηκαν γι ακόμη μια φορά το ρατσισμό οι ανθέλληνες του ρατσισμού για να βγάλουν στη σέντρα την Ελλάδα.
 
Όχι κορίτσι μου…
Μη ζητάς συγνώμη. Δεν έχεις κανένα λόγο να ζητάς συγνώμη από τους υποκριτές του μισθολόγιου. Δεν έχεις κανένα λόγο να ζητάς συγνώμη από τους ουρακοτάγκους που επέβαλαν το Ρεπούσιο έκτρωμα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, και θέλησαν να πετάξουν έξω μια περήφανη Ελληνίδα γιατί τους χάλασε τη μανέστρα της πολιτικής υποκρισίας τους.
 
Δε σε πέταξαν έξω γιατί είσαι ρατσίστρια… Σε πέταξαν έξω γιατί είσαι Ελληνίδα.
Δε σε πέταξαν έξω γιατί είναι ανθρωπιστές… Σε πέταξαν έξω γιατί είναι ορκισμένοι ανθέλληνες.
 
Αυτός ο αποκλεισμός δε σε ντροπιάζει… Σε τιμά γιατί τον επέβαλαν οι δυνάμεις του σκοταδισμού… Οι δολοφόνοι της ελπίδας του γένους μας.
 
Αυτή η πρόκληση δεν στρέφεται ενάντιά σου… Στρέφεται εναντίον ολόκληρου του Ελληνισμού από τους αδίστακτους υπονομευτές του και ως τέτοια δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη.
 
Αυτοί οι αδίστακτοι δολοφόνοι, δε δολοφόνησαν μονάχα τα όνειρα ενός παιδιού που μόχθησε για ν  ανεβεί στο βάθρο του Ολυμπισμού που κάνει περήφανο κάθε αθλητή και μαζί μ αυτός και την πατρίδα που τον γέννησε. Οι αδίστακτοι δολοφόνοι μαζί με το δικό σου το όνειρο δε δίστασαν να στήσουν γι ακόμη μια φορά στον τοίχο την Ελλάδα.
 
Το τίμημα λοιπόν αυτής της ντροπής… Της δικής τους ντροπής… Θα πρέπει να είναι βαρύτατο και ισάξιο της ανθελληνικής προσβολής τους.
 
Και το λογαριασμό αυτού του τιμήματος οφείλουμε να τον σηκώσουμε στην πλάτη μας όλοι οι Έλληνες πολίτες.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply