Ἀπόπειρα δολοφονίας Ἑλλήνων ἀπό Πακιστανούς λαθροεισβολεῖς

 

Ἀπόπειρα δολοφονίας Ἑλλήνων ἀπό Πακιστανούς λαθροεισβολεῖς

Μά εἶναι φυσικό ἐπακόλουθο. Ὅταν στηρίζονται καί ὑποστηρίζονται στά αἴσχη πού διαπράττουν δέν πρόκειται νά σταματήσουν νά βιαιοπραγοῦν εἰς βάρος τῶν Ἑλλήνων συμπολιτῶν μας καί νά διεκδικοῦν μέ παραβατικό τρόπο τά «δικαιώματά» πού τούς ἔχουν κάνει νά πιστεύουν ὅτι ἔχουν,  οἱ ἔχοντες συμφέροντα ἀπό αὐτήν τήν κατάστασι. Καί μή χειρότερα ….

Μινώταυρος

………

Ρατσιστική επίθεση Πακιστανών σε βάρος δύο Ελλήνων – Ήθελαν να τους σκοτώσουν

Ρατσιστική επίθεση Πακιστανών σε βάρος  δύο Ελλήνων είχαμε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι. Πιο συγκεκριμένα ομάδα δέκα Πακιστανών που βρισκόταν σε δρόμο του Περιστερίου, επιτέθηκε αναίτια σε δύο Έλληνες,  αγόρι και κορίτσι, που περνούσαν με τα μηχανάκια τους από το σημείο και τους τραυμάτισαν, χτυπώντας τους με γροθιές, κλωτσιές και ξύλινα ρόπαλα.

Από την επίθεση των Πακιστανών η 19χρονη και ο 20χρονος τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν
σε νοσοκομείο της Αττικής. Η νεαρή φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα δάχτυλα και κάταγμα στο δεξί της χέρι, ενώ ο 20χρονος τραύμα στο κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο θύματα έχουν χτυπηθεί στο κεφάλι γεγονός που αποδεικνύει την πρόθεση των Πακιστανών να σκοτώσουν τους δύο Έλληνες. Από τη δεκαμελή ομάδα των δραστών, συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Οι έρευνες ωστόσο συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών.

Φυσικά καμία ανακοίνωση υπέρ των θυμάτων δεν πρόκειται να εκδοθεί από ελληνικά “προοδευτικά” κόμματα και οργανώσεις διότι οι τραυματίες είναι Έλληνες και όχι αλλοδαποί…..

πηγή

(Visited 13 times, 1 visits today)
Leave a Reply