Εἰσβάλλουν στήν Ἑλλάδα, κλέβουν καί πωλοῦν στήν Ἀλβανία

Εἰσβάλλουν στήν Ἑλλάδα, κλέβουν καί πωλοῦν στήν Ἀλβανία

Ἔρχονται μία βολτίτσα τά ἀλβανόπαιδα, κοντά εἶναι, βγάζουν τό μεροκάματο καί ἐπιστρέφουν γιά νά εἰσπράξουν ἀπό τά κλοπιμαῖα. Γι΄ αὐτό ἔχει γεμίσει ἡ Ἑλλάδα Ἀλβανικά ἀποβρἀσματα καί κανείς ἀπό τούς κρατικοδίαιτους ἐθνοκηφῆνες μας δέν ἐνδιαφέρεται. Ἐκεῖνοι ἔχουν τίς «φιλιππινέζες» τους καί ἀντιμετωπίζουν τό πρόβλημα, καθήμενοι, ξυνόμενοι καί ἀπό θέσιν ἰσχύος. Ἄς ὅψονται οἱ ἀνεγκέφαλοι συμπολίτες μας πού τούς ἔστειλαν στό κ(υ)νοβούλιο. 

Ὁλόκληρη ἐπιχείρησι στήνουν οἱ σπεῖρες τῶν Ἀλβανῶν πού λυμαίνονται τήν χώρα.

Μινώταυρος

……….

Σπείρες Αλβανών κλέβουν ότι βρουν και προωθούν τη λεία τους στα Τίρανα

Οι ειδήσεις, μιλούν από μόνες τους. Σπείρα Αλβανών, έκλεβε ποδήλατα από τη Λάρισα και τα έστελνε για πώληση στην Αλβανία. Συνελήφθησαν στη θεσσαλική πόλη τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 43, 45, 19 και 19 ετών και κατηγορούνται πλέον για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και κλοπής κατά συναυτουργία. Τα ποδήλατα μεταφέρονταν στην Αλβανία, με λεωφορεία της γραμμής!

Στην Καστοριά, συνελήφθησαν δύο νεαροί Αλβανοί κλέφτες μετάλλων, οι οποίοι λεηλατούσαν τις βάνες ποτίσματος. Με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς νερό μεγάλες εκτάσεις. Χτυπούσαν κυρίως σε φυτώρια δένδρων στις αγροτικές περιοχές του Τοιχιού, του Μαυροχωρίου, του Κεφαλαρίου και της Μεταμόρφωσης και είχαν κλέψει συνολικά 230 μεταλλικές βάνες μεγάλης αξίας, αλλά και φρέζες. Ακούστε και το εξωφρενικό, τη στιγμή που μας πλημμυρίζουν ειδήσεις για συλλήψεις ατόμων που χρωστούν στο Δημόσιο: οι Αλβανοί δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου! Κι έτσι, μπορούν να συνεχίσουν να αφήνουν χωρίς νερό τις καλλιέργειες των Ελλήνων αγροτών! Στους Αλβανούς όμως θα κολλήσουν; Εδώ άφησαν ελεύθερους τον Γεωργιανό φονιά που δολοφόνησε αργότερα την 69χρονη γυναίκα στη Φιλοθέη και τον Μάκη Ψωμιάδη, εκεί θα κολλούσαν;

Πάμε παρακάτω: ένας 35χρονος Αλβανός ληστής, γρονθοκόπησε μια ηλικιωμένη και την κόρη της (το συνηθίζουν, αλλά πια δεν υπάρχουν φεμινιστικές οργανώσεις για να διαμαρτυρηθούν, ενώ οι γυναικείες οργανώσεις των αριστερών κομμάτων δεν θεωρούν πολιτικά ορθό να τα βάζουν με λαθρομετανάστες που βιάζουν και χτυπούν γυναίκες), όταν έγινε αντιληπτός να κλέβει. Ο Αλβανός, ο οποίος είναι και αυτός άξιο τέκνο της πολυπολιτισμικότητας, συνελήφθη.

Μια ολόκληρη χώρα, έχει στηθεί στα βόρεια σύνορά μας με κλοπιμαία από την Ελλάδα. Όσοι είναι άνεργοι στην Αλβανία, ή αποσκοπούν στο γρήγορο και εύκολο κέρδος, έρχονται τελικά εδώ για κλοπές. Ακόμα και αν συλληφθούν, αφήνονται αμέσως ελεύθεροι και ξαναγυρίζουν στην πατρίδα τους, χωρίς συνέπειες. Και το πλιάτσικο κατά της περιουσίας των Ελλήνων, συνεχίζεται.

πηγή

(Visited 98 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Εἰσβάλλουν στήν Ἑλλάδα, κλέβουν καί πωλοῦν στήν Ἀλβανία

  1. Μια μικρή παρατήρηση:

    ” Ἄς ὅψονται οἱ ἀνεγκέφαλοι συμπολίτες μας πού τούς ἔστειλαν στό κ(υ)νοβούλιο. ”

    Μας κυβερνάει μια κυβέρνηση εκλεγμένη κατά μειοψηφία χάριν σε έναν κατασκευασμένο νόμο-έκτρωμα, κατά παράβαση συνταγματική και ηθική (λαϊκή κυριαρχία). Λόγου χάριν αποτελεί το έκτρωμα Ρεπούση που έγινε βουλευτής με ελάχιστες ψήφους (γνωστή πλέον ιστορία).

    Υπάρχουν βέβαια περίπου 3 εκατ που τους ψήφισαν, οπότε εκεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο χαρακτηρισμός αν και θα προτιμούσα πιο σκληρούς σε κατηγορίες όπως βολεμένα λαμόγια και κομματόσκυλα.

Leave a Reply