Ἰδοῦ πεδίον δόξης λαμπρὸ γιὰ τὸν τΣΥΡΙΖΑ!!!

Ἰδοῦ πεδίον δόξης λαμπρὸ γιὰ τὸν τΣΥΡΙΖΑ!!!Ὁ τόπος καίγεται, ἰδίως ἀπὸ τὴν ἐγκληματικότητα. 
Τὸ περιστατικὸν της Πάρου νωπό, τὸ αἷμα τῆς 15χρονης ἀκόμη γυαλίζει ἐπάνω στὰ βράχια…. Ἀλλὰ ὁ τΣΥΡΙΖΑ στὴν κοσμάρα του! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση-σκούπα κατά των λαθρομεταναστών στην Αθήνα, κάτι που ελπίζουμε να λάβει διάρκεια και να καταστεί αποτελεσματική διαδικασία. Δεν συμφωνούν όμως όλοι με την επανακατάληψη (εμείς θα λέγαμε επανελλήνιση) των πόλεών μας. Στον ΣΥΡΙΖΑ, ιδεολογικό προστάτη των εκατομμυρίων που μας κουβαλήθηκαν εδώ ετσιθελικά, συνεχίζουν να λένε ανοησίες περί λαθρομεταναστών, παραδομένοι στα πολυπολιτισμικά τους βίτσια. Πολύ θα θέλαμε να ξέραμε τι θα έλεγε ο Τσίπρας αν ένας Πακιστανός λαθρομετανάστης βίαζε και κακοποιούσε το παιδί του, τι θα έλεγε η κα Δούρου αν δεχόταν επίθεση από Αφγανούς. Για το 15χρονο κοριτσάκι που επεχείρησε να δολοφονήσει ο Πακιστανός στην Πάρο, που είναι οι ευαισιθησίες του ΣΥΡΙΖΑ;

Όταν οι έρευνες της Αστυνομίας έδειξαν ότι ο βασικός ύποπτος ήταν ένας 21χρονος Πακιστανός, κάποιοι «προοδευτικοί» συμπατριώτες μας έγραφαν σε μπλόγκς ότι, «ορίστε που οι υποψίες τους επαληθεύονται, η Αστυνομία  πάει να φορτώσει στον αλλοδαπό την υπόθεση». Οι άνθρωποι αυτοί που ξεχνάνε ότι στην θέση της κοπελίτσας θα μπορούσε να είναι η αδελφή τους, η γυναίκα τους, η αρραβωνιαστικιά τους ακόμα και η ίδια η μητέρα τους, άρχισαν να εξαπολύουν τα βέλη τους κατά της Αστυνομίας και κάθε Έλληνα που πίστευε ότι ο θύτης είναι ο αλλοδαπός.

«Γενιές πεντακόσιες» πέρασαν οι υποστηρικτές των «προοδευτικών» ιδεών τον κάθε αστυνομικό, τον κάθε Έλληνα που ισχυριζόταν ότι το έγκλημα, όπως τελικά αποδείχτηκε, το είχε διαπράξει ο «κακόμοιρος» αλλοδαπός. Η χολή και το μίσος που εξέπεμπαν τα λόγια την ομάδας των «λαθρολάγνων» με τις μοντέρνες προοδευτικές ανθελληνικές ήταν κάτι το αδιανόητο. Ούτε οι χειρότεροι εχθροί των Ελλήνων δεν θα μιλούσαν έτσι για  όλους αυτούς τους οικογενειάρχες Έλληνες που φοβούνται για το μέλλον των παιδιών τους. 

Και ξαφνικά το σύμπαν για όλους τους θολοκουλτουριάριδες, οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας, του ανθελληνισμού και του μίσους για οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ελλάδα, κατέρρευσε με την ομολογία του ανθρωπόμορφου κτήνους, του λαθροεισβολέα από την Ασία. Το ανθρωπόμορφο αυτό τέρας, διότι πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που στην προσπάθεια του να κλέψει ένα κινητό από μία ανυπεράσπιστη κοπέλα της τσάκισε το σώμα στα βράχια και την κακοποίησε σεξουαλικά ομολόγησε ότι την χτύπαγε στα βράχια με τέτοιο μίσος γιατί πολύ απλά η κοπέλα αντιστάθηκε. Διερωτάται κανείς μετά από αυτό. Εφόσον οι λαθρολάγνοι και οι διάφοροι “προοδευτικοί” πολιτικοί φορείς, ΜΚΟ και οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μας βομβαρδίζουν όλα αυτά τα χρόνια με αιτήματα όπως ότι πρέπει να σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμα των λαθροεισβολέων, μήπως θα έπρεπε στην περίπτωση αυτή να εφαρμόσουμε ως πολιτεία σε αυτό το κτήνος την ποινή που προβλέπει η θρησκεία του;

Μήπως τελικά η ανοχή της κοινωνίας μας αποτελεί το καλύτερο περιβάλλον για την πραγματοποίηση των πιο απεχθέστατων εγκλημάτων από Ασιάτες, Αφρικανούς και κάθε λογής παράνομο εισβολέα αφού όλοι πια ξέρουν ότι στην Ελλάδα η ζωή του Έλληνα δεν έχει αξία, όπως απέδειξε η περίπτωση του Μανώλη Καντάρη που τον έσφαξαν για μία κάμερα, καθώς και των υπολοίπων 31 Ελλήνων πολιτών που δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς τους πρώτους 6 μήνες του 2012; Μήπως τελικά είμαστε καταδικασμένοι να μας σφάζουν, να μας κλέβουν, να μας ληστεύουν τα μαγαζιά τα σπίτια μας, να μας βιάζουν τις γυναίκες μας τις κόρες μας, να μας ξυλοκοπούν και να μας ξεφτιλίζουν οι κάθε λογής αλλοδαποί εγκληματίες, διότι έτσι προστάζει η πολυπολιτισμική Ευρώπη καθώς και η προοδευτική πολιτική καλλιτεχνική και ακαδημαϊκή ελίτ της χώρας; Πόσοι ακόμα Έλληνες πολίτες θα πρέπει να δολοφονηθούν, να βιαστούν, να υποστούν ξυλοδαρμό από παράνομους εισβολείς από την Ασία την Αφρική και κάθε γωνιά του κόσμου, για να αντιληφθούμε την γενοκτονία που εφαρμόζεται συστηματικά εδώ και δύο δεκαετίες στον λαό μας;

Αλήθεια πόσοι θα διαμαρτυρηθούν για τις δολοφονίες 31 Ελλήνων (μόνο φέτος) από αλλοδαπούς και την βάρβαρη κακοποίηση της κοπέλας αυτής; Πόσοι θα βγούν στους δρόμους όπως έπραξαν για τον άτυχο Γρηγορόπουλο; Κανένας γιατί αμέσως η ψευδοπροοδευτική ελίτ της χώρας θα τους βάλει την ρετσινιά του ρατσιστή. 

 Ιδού και η απαράδεκτη (για να μην πούμε ανόητη…) δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ για την επιχείρηση σκούπα: «Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκράτους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμένοι, με σκυμμένο το κεφάλι ειναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρό αυτό θέαμα, που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση. Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι, οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για το σχέδιο που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με κάθε είδους πόγκρομ που προσβάλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το γεγονός οτι η επιχείρηση αυτή εξελίχθηκε την 4η Αυγούστου, θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά το 1936, ειναι τυχαίο;».

Περιοριζόμαστε να καταθέσουμε μια πρόταση προς όλο τον ψευδοπροοδευτικό συρφετό, κι ας μην θεωρηθεί λαικισμός αυτό: Να ενθαρρύνουν άμεσα συζύγους, αδερφές, κόρες, να μην διστάζουν να προσεγγίζουν και να κάνουν παρέα με Πακιστανούς, Αφγανούς κοκ, να λειτουργήσουν πολυπολιτισμικά και να αποβάλλουν τις φοβίες τους. Επίσης, τα πιό ευκατάστατα στελέχη και βουλευτές (με πρώτο τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο) να φιλοξενούν επί μονίμου βάσεως μερικές δεκάδες λαθρομετανάστες στα σπίτια τους. Έτσι θα αποδείξουν προς πάσα κατεύθυνση ότι πιστεύουν τα όσα λένε και τα εφαρμόζουν στην πράξη. (πηγή)

Σιγὰ μὴν βάλουν τὸ χέρι στὴν τσέπη… Σιγὰ μὴν πονέσουν. Σιγὰ μὴν καὶ ζοριστοῦν!
Διότι ὁ πόνος τους δὲν εἶναι ὁ «πόνος» τῶν ΛΑΘΡΟεποίκων. Ἀδιαφοροῦν!
Ὁ πόνος τους, ὁ πραγματικός τους πόνος, εἶναι ἡ δική μας στάσις ἀπέναντι στοὺς ΛΑΘΡΟεποίκους. Ἐμᾶς τραβοῦν νὰ ἀλλάξουν, ὄχι τοὺς ἑαυτούς τους. Αὐτοὶ θεωροῦν ἑαυτοὺς θεούς, ἥρωες, ὑπὲρ ἄνω παντὸς ἐλέγχου!
Ἐμεῖς πρέπει νὰ ἀλλάξουμε! Τὰ δικά μας παιδιὰ νὰ βιάζονται! Οἱ δικοί μας παπποῦδες νὰ δολοφονοῦνται! Τὰ δικά μας σπίτια νὰ ῥημάζονται.  Αὐτὸ θέλουν! Μόνον!

Φιλονόη. 

Υ.Γ. Νά συνετιστοῦν ὑπάρχει περίπτωσις; Οὐδόλως… Χαμένη περίπτωσις ὅλοι τους… Χαμένη καὶ τελειωμένη!

(Visited 27 times, 1 visits today)
One thought on “Ἰδοῦ πεδίον δόξης λαμπρὸ γιὰ τὸν τΣΥΡΙΖΑ!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἰδοῦ πεδίον δόξης λαμπρὸ γιὰ τὸν τΣΥΡΙΖΑ!!! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply