Ἀπαγόρευσι τῶν σκύλων ζητᾶ Τοῦρκος στήν Χάγη, ἐπιθέσεις ἰσλαμιστῶν σέ κατόχους σκύλων στήν …Ἰσπανία!

Ἀπαγόρευσι τῶν σκύλων ζητᾶ Τοῦρκος στήν Χάγη, ἐπιθέσεις ἰσλαμιστῶν σέ κατόχους σκύλων στήν …Ἰσπανία!2Σε αυτούς τους Ισλαμικούς ”σκύλους”,μπορεί να βρεθεί ένας ”τρελλός” να τους πετάξει μια φόλα κι έξω κλωτσιδόν από την Ευρώπη,να τον παραδεχτώ;;Άντε γιατί παραέγινε το κακό με αυτούς τους Ταλιμπάν!
Αν δεν αρέσουν στον προφήτη σας οι συνήθειες της Ευρώπης,να  πάρετε τον προφήτη σας και να τσακιστείτε από τα εδάφη μας. Να γυρίσετε στις σπηλιές απ’όπου ξεκίνησατε δίποδα κτήνη!!!
Θα έμοιαζε με ανέκδοτο και όμως είναι μία φρικτή, παρανοϊκή πραγματικότητα. Ο Τουρκικής καταγωγής Χασάν Κιουτσούκ, δημοτικός σύμβουλος στην Χάγη, ζήτησε την απαγόρευση των σκύλων από την πόλη! Θα έμοιαζε γραφικότητα εάν σε όλη την Ευρώπη δεν καταγράφονταν καθημερινά πλέον επιθέσεις εναντίον κατόχων σκύλων αλλά και χιλιάδες περιπτώσεις δηλητηρίασης σκύλων όπου οι δράστες ήταν “ευσεβείς μουσουλμάνοι”. 
Η εξήγηση στα …ανεξήγητα, είναι απλή. Ο προφήτης ηταν ξεκάθαρος: Οι σκύλοι είναι ακάθαρτα ζώα. 
Και η παράνοια λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Δύο οργανωμένες ισλαμικές κοινότητες στην Καταλονία,ζητούν την ποινικοποίηση κυκλοφορίας των σκύλων στους τόπους όπου συχνάζουν Μουσουλμάνοι διότι προσβάλλει τις …θρησκευτικές τους ελευθερίες και το δικαίωμα τους να ζουν σύμφωνα με τις Ισλαμικές παραδόσεις! Όταν το “αίτημα” τους απορρίφθηκε, δεκάδες σκύλοι στην πόλη δηλητηριάστηκαν ως αντίποινα. 

Ἔχετε σκύλους; Κινδυνεύετε!

Στην Ισπανία όμως έχουν καταγραφεί δεκάδες επιθέσεις σε κατόχους σκύλων από ομάδες μουσουλμάνων, κυρίως προερχόμενων από την Βόρειο Αφρική.Επιθέσεις ακόμα και σε μικρά κορίτσια. Στην Βρετανία, σε εξέλιξη βρίσκεται ο διωγμός ακόμα και των σκυλιών – οδηγών ανθρώπων με προβλήματα όρασης, αλλά συνδυάζεται και με άλλες “περίεργες” απαιτήσεις όπως η απαγόρευση χρήσης εκπαιδευμένων σκύλων σε ανεύρεση εκρηκτικών. 
Μετά από όλα αυτά, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να συνηθίσετε το Κεμπάμπ αφού η διακίνηση γύρου σε λίγα χρόνια θα τιμωρείται με λιθοβολισμό.
 
(Visited 32 times, 1 visits today)
Leave a Reply