«Δημοσιογραφία» πλήρης ῥατσισμοῦ!!!

«Δημοσιογραφία» πλήρης ῥατσισμοῦ!!!1Προσωπικῶς, ἄν καὶ τὸ ἔχω δηλώσει ἀρκετὲς φορές, δὲν βλέπω τηλεόρασι, δὲν ἀκούω εἰδήσεις ἀπὸ τὸ ῥαδιόφωνο καὶ δὲν στήνομαι στὶς οὐρὲς τῆς  «ἐνημερώσεως» γιὰ νὰ μάθω κάτι ἀπὸ τὰ τῆς ἐπικαιρότητος. 
Ἡ ἐνημέρωσίς μου γίνεται μὲ κόπο, διότι πασχίζω νὰ διαβάζω κάθε εἴδους ἄποψιν, θέσιν καὶ πληροφορία, ἀπὸ ὅσο τὸ δυνατὸν περισσότερες πλευρές.
Βέβαια κάτι τέτοιο μὲ κάνει κάποιες φορὲς καὶ γελῶ. (Καθημερινῶς!!!!)
Ἀλλὰ αὐτὸ ἀφορᾷ σὲ ἐμέναν.
Τὸ τὶ γίνεται γύρω μας, κι ὄχι μόνον στὴν  Ἑλλάδα,  ἀποδεικνύει τοῦ λόγου τὸ ἀληθές. 
Οἱ περισσότεροι εἶναι μονομερῶς ἐνημερωμένοι, ἀσχολοῦνται μόνον μὲ εἰδήσεις  ποὺ δὲν τοὺς δημιουργοῦν ἀντιθέσεις μὲ τὶς πεποιθήσεις τους καὶ φροντίζουν νὰ παραμένουν μέσα στὰ στενὰ ὅρια ποὺ ἄλλοι τοὺς ὅρισαν. 
(Αὐτὸ δὲν σημαίνει πὼς πάντα εἶμαι ἀμερόληπτη. Ἀπλῶς πασχίζω νὰ παραμένω ἀμερόληπτη!)

Τὰ ΜΜΕ ὅμως ἔχουν ἀπολύτως ξεκαθαρίσει τὴν στάσιν τους!
Ἔχουν τραβήξει μίαν γραμμή, ἡ ὁποῖα καταστρατηγεῖ κάθε λογική, καὶ πέραν αὐτῆς τῆς γραμμὴς κλειδώνουν. Σιωπή.
Πρὸ αὐτῆς τῆς γραμμῆς, ποὺ ἄλλοι τοὺς ὅρισαν, μόνον θέματα ποὺ ἀποδεικνύουν τὸν «ῥατσισμὸ» καὶ τὸν θάνατο (μας) ἔχουν θέσιν.
Τραγικό;
Θὰ τὸ χαρακτήριζα ὥς γελοῖον.
Ἰδίως τώρα ποὺ σιγὰ σιγὰ τὸ τοπίον ξεκαθαρίζει διότι ὅλο καὶ περισσότεροι ἀντιλαμβάνονται τὸ εἶδος τους.

Παρ’ ὅλα αὐτά, τὸ θηρίον ὅταν ψοφᾶ, κάνει καὶ περισσότερον θόρυβο, ἀλλὰ γίνεται κι ἀκραῖα ἐπικίνδυνον. Ἔως τοῦ νὰ σκορπίζῃ θάνατο.

Ἔτσι κι αὐτοί.
Ὅσο περισσότερο πλησιάζουμε στὴν διαχωριστικὴ γραμμή, τόσο περισσότερη μονομέρεια θὰ διακρίνουμε καὶ τόσο περισσότερον ….«ῥατσισμό»!
Βλέπετε, δὲν πουλᾶ πλέον ἡ προπαγάνδα ὅπως πουλοῦσε…

Φιλονόη.

 

Η δημοσιογραφία σας βρωμάει ρατσισμό και θάνατο…«Δημοσιογραφία» πλήρης ῥατσισμοῦ!!!2

Τρεις ημέρες μετά την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας, ένας άτυχος μετανάστης από το Πακιστάν βρίσκεται μαχαιρωμένος μέχρι θανάτου στα Πατήσια. Αμέσως τα δημοσιογραφικά και πολιτικά χαλκεία παίρνουν φωτιά. Οι δημοσιογράφοι “διαρρέουν” ρατσιστική επίθεση, επικαλούνται “μαρτυρίες” όπου οι δράστες μιλούσαν Ελληνικά. Ακολουθούν οι πολιτικοί που αρπάζουν την ευκαιρία για να “συμψηφίσουν” την στυγνή δολοφονία του Καντάρη με την “ρατσιστική” δολοφονία του άτυχου μετανάστη.

Φτάνουν μέχρι το σημείο να κάνουν “σημαία” το στυγερό έγκλημα σε δημοτικά συμβούλια, σε εκδηλώσεις πολιτικών οργανώσεων και κομμάτων, σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Έφτασε η στιγμή και αποκαλύφθηκαν οι ένοχοι του εγκλήματος, που όπως για χιλιάδες άλλες δολοφονίες οικονομικών μεταναστών, δεν ήταν άλλοι από συμμορίες δουλεμπόρων. Τον δολοφόνησαν επειδή η οικογένεια του αδυνατούσε να πληρώσει τα λύτρα – “μεταφορικά” στις συμμορίες του θανάτου.

Οι δράστες λοιπόν ήταν ακόμα μία συμμορία Πακιστανών. Για τους φυσικούς αυτουργούς μιλάμε, διότι υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί, τα “αφανή” μέλη αυτών των συμμοριών.

Ποιός θα τολμούσε λοιπόν να χαλκεύσει μία τέτοια είδηση πάνω στον θάνατο ενός νέου ανθρώπου; Ποιός υπάνθρωπος θα τολμούσε να χαλκεύσει μία είδηση δολοφονίας ώστε να την εκμεταλλευθεί πολιτικά; Μην έχετε ακόμα αμφιβολίες. Είναι οι συνεργάτες των δουλεμπόρων. Λαδωμένα καθάρματα που παίρνουν ένα γενναίο μερτικό από το άφθονο μαύρο χρήμα της φρίκης. Είναι τα ίδια καθάρματα που σιωπούν μπροστά στις χιλιάδες δολοφονίες μεταναστών αλλά κραυγάζουν για την μπίζνα της Υπατίας, σε συνεργασία με την ναζιστική Τουρκία που συνεχίζει να ασκεί το ιστορικό της σπορ: Το δουλεμπόριο.

Είναι τα ίδια καθάρματα που απέκρυψαν ότι το Πακιστανικό απόβλητο που έστελνε γυναικόπαιδα για σφαγή από εμπόρους οργάνων, διατηρούσε ανταλλακτήριο συναλλάγματος και ήταν εξέχον μέλος με “ακτιβιστική δράση” ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Μιλάμε για άνθρωπο που έστελνε παιδάκια στα σφαγεία! Μιλάμε για έναν άνθρωπο που αντιπροσωπεύει το διαχρονικό σκότος, τον εξουσιασμό και την τυρανία στον πλανήτη.

Μιλάμε για ανθρώπους που δέχονται αυτά τα αιματοβαμμένα λεφτά. Είναι συνένοχοι στην διαχρονική αλληλουχία των πραγματικών ρατσιστικών εγκλημάτων όπου οι άνθρωποι μεταφράζονται σε “δολάρια ανά κεφάλι”. Είναι συνεργοί στις δολοφονίες και στους τεμαχισμούς των πτωμάτων. Οι δράστες τεμαχίζουν με μαχαίρια για να εξαφανίσουν τα πειστήρια, αυτοί τεμαχίζουν με την βρωμερή τους πένα για να εξαφανίσουν την μπόχα που αναδύουν οι χιλιάδες νεκροί.

Όταν οι προσταγές των ζωντανών εξυπηρετούν το ψεύδος, εμείς θα υπακούσουμε στις εντολές των νεκρών. (ὀλυμπία)

(Visited 40 times, 1 visits today)
Leave a Reply