Οἱ χλιδάτες διακοπές τοῦ ΓΑΠ;

 

Οἱ χλιδάτες διακοπές τοῦ ΓΑΠ;1Τόν θυμόσαστε τόν Γιωργάκη, τόν ὀλίγιστο, τόν ἀκατονόμαστο, τόν «λεφτά ὐπάρχουν», τόν ἄνθρωπο πού ἔβαλε τίς βάσεις γιά νά καταστραφῇ ἡ Ἑλλάς ἀπό τήν ἐποχή πού ἦταν ὑπουργός τοῦ πατέρα του ἀλλά καί ἐπί θητείας του στό ὑπουργεῖο ἐξωτερικῶν τῆς κυβερνήσεως Σημίτη, ὅταν ἔβαλε καί πάλι τίς βάσεις γιά νά μπορῇ νά εἰσέρχεται κάθε καρυδιᾶς καρύδι, στήν χώρα μας, στά σπίτια μας, στίς περιουσίες μας καί νά κινδυνεύῃ ἡ ζωή καί ἡ σωματική μας ἀκεραιότης; 

Ὁ «ἄνθρωπος» πού τίναξε τό χρέος τῆς Ἑλλάδος στά ὕψη, ὁ ἄνθρωπος πού μᾶς ἔβαλε στά μνημόνια καί στό ΔΝΤ, ὁ «ναί σέ ὅλα» καί ἀκόμα παραπάνω, ὁ ἄνθρωπος πού θά τόν γράψῃ ἡ ἱστορία στίς πιό μελανές σελίδες της. Περνᾶ τίς διακοπές του στά Χανιά, σέ σουΐτα πολυτελοῦς ξενοδοχείου. Τί ἀνάγκη ἔχει; Ἐμεῖς τόν πληρώνουμε. Ὅλοι. Ὄχι μόνον οἱ ἀνεγκέφαλοι πού τόν ἔκανα «πρωθυπουργό». Τρομάρα του.

ΜινώταυροςΟἱ χλιδάτες διακοπές τοῦ ΓΑΠ;2

Η χλιδή του Γιώργου στο Κολυμπάρι

Οἱ χλιδάτες διακοπές τοῦ ΓΑΠ;3

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία εξαθλιώνεται καθημερινά εξαιτίας των καταστροφικών επιλογών του, ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει -αμετανόητος- να προκαλεί. Αφού στη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων πήγε σε όλα σχεδόν τα νησιά του Αιγαίου τρώγοντας, καλοπερνώντας και κάνοντας το (αγαπημένο του) κανό, συνεχίζει τις τελευταίες ημέρες τις (ατελείωτες) διακοπές του στα Χανιά.

 Οπως φαίνεται μάλιστα, επέλεξε να συνδυάσει την παραμονή του στην Κρήτη με τη χλιδή. Σύμφωνα με τοπικά ενημερωτικά μέσα, ο κ. Παπανδρέου διαμένει με τη σύζυγό του στο Κολυμπάρι σε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, που είναι απλησίαστο για τους απλούς πολίτες, αφού η σουίτα του για δύο άτομα στοιχίζει 1.020 ευρώ τη βραδιά και το απλό δωμάτιο έως και 350 ευρώ τη βραδιά.Οἱ χλιδάτες διακοπές τοῦ ΓΑΠ;4

 

 Το Κολυμπάρι, μία από τις πιο τουριστικές περιοχές, βρίσκεται 23 χλμ. δυτικά των Χανίων. Και το πεντάστερο ξενοδοχείο (Avra Imperial Beach Resort & Spa) που επέλεξε ο κ. Παπανδρέου προσφέρει μαγικές ανέσεις, είναι χτισμένο μέσα σε τεράστιους κήπους, διαθέτει πισίνα μεγέθους 1.500 μ² με pool bar στο κέντρο και βρίσκεται δίπλα στην παραλία. Προσφέρει υπερσύγχρονα δωμάτια, με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα, καθώς και ευρύχωρη βεράντα με υδρομασάζ. Από το ξενοδοχείο που θα επέλεγε ο κ. Παπανδρέου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν το υπερσύγχρονο γυμναστήριο και το Wi-Fi παντού, ενώ διατίθενται ακόμα χαμάμ, εσωτερική πισίνα κτλ.Οἱ χλιδάτες διακοπές τοῦ ΓΑΠ;5

Οἱ χλιδάτες διακοπές τοῦ ΓΑΠ;6

 Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο κ. Παπανδρέου έφτασε στο θέρετρο (με τη συνοδεία της φρουράς του) το μεσημέρι της Δευτέρας, προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου, ενώ μέχρι και χθες το απόγευμα επιβεβαιωνόταν -σε όποιον τηλεφωνούσε- η παραμονή του εκεί. Ο κ. Παπανδρέου μάλιστα φέρεται -πάλι από τοπικά ΜΜΕ- να βρίσκεται στο νησί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά να διέμεινε τις πρώτες ημέρες σε παραθαλάσσιο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την παραλία Μπάλος, σε απομονωμένο σημείο.

 Ο κ. Παπανδρέου απολαμβάνει τις διακοπές του λίγο πριν ο δημόσιος βίος επανέλθει στον κανονικό ρυθμό του. Και ήδη προ ημερών ο οικονομικός εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης διέταξε έρευνα για τις καταγγελίες του πρώην εκπροσώπου της χώρας μας στο ΔΝΤ Παν. Ρουμελιώτη ότι ο κ. Παπανδρέου γνώριζε από την αρχή ότι το οικονομικό πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα δεν είχε κανένα περιθώριο επιτυχίας. Τώρα εκκρεμεί η κλήση του κ. Ρουμελιώτη από τον εισαγγελέα και εν συνεχεία του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού… (πηγή) (εἰκόνες)

 Ὁ ἴδιος ὁ Γιωργάκης βεβαίως, τό ἀρνεῖται. Ἔκανε μάλιστα καί δηλώσεις γιά νά μᾶς πῇ ὅτι πρέπει νά τοῦ χρωστοῦμε χάριν πού μᾶς κατέστρεψε. Τό θράσος του δέν ἔχει ὅρια. Μήπως καί ἡ ὑπομονή μας; 

Μινώταυρος

«Σημερινό δημοσιεύμα σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει διακοπές μέσα στη “χλιδή”, ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου με την σύζυγό του πράγματι διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής των Χανίων, αλλά το τίμημα που καταβάλουν είναι απείρως μικρότερο από το αναφερόμενο στα δημοσιεύματα.

Μάλιστα, και προκειμένου να υπάρχει όλη η αλήθεια, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε να καταβάλει το σχετικό τίμημα παρά την αρχική πρόταση εκ μέρους της διεύθυνσης του ξενοδοχείου για φιλοξενία του.

Σε ό,τι αφορά την εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, εδώ και πολύ καιρό δεν έχει πλέον καμία σημασία το τι γράφει για τον Γιώργο Παπανδρέου. Η ανακοίνωσή μας της 5ης Αυγούστου 2012, για άλλο κατάπτυστο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, τα λέει όλα.

Αυτή τη φορά όμως, έχει σημασία η γραμμή αναπαραγωγής της δήθεν είδησης, χωρίς διασταύρωση, χωρίς καν να επιδιώξουν να μάθουν την αλήθεια, που μαρτυρά με σαφήνεια τους πρόθυμους να συμβάλλουν για τους δικούς τους γνωστούς λόγους στη λάσπη κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

Θα θέλαμε όμως με την ευκαιρία αυτή, να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι, είναι σε εμάς απολύτως γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι δήθεν υπηρέτες της αλήθειας και της δικαιοσύνης κόπτονται.

Και γι’ αυτό απαντούμε:

Ό,τι και να λένε οι εκπρόσωποι της φαυλοκρατίας, με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, οι Έλληνες καταφέραμε επί δύο χρόνια να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και μέσα στο ευρώ, όταν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε λιποτακτήσει, όταν όλοι στο εξωτερικό μας είχαν τελειωμένους και όταν κανονικά η Ελλάδα, ο κάθε Έλληνας, θα είχε ζήσει την εθνική τραγωδία της βίαιης χρεοκοπίας από το Μάϊο του 2010. Και μάλιστα, τα καταφέραμε στις χειρότερες δυνατές συνθήκες.

Με το πρωτογενές έλλειμμα στα 25 και όχι στα 4-5 δις ευρώ, που καταφέραμε να είναι σήμερα, με πολιτική σύγκρουση στην Ελλάδα για τις μεγάλες και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, την οποία πρωτίστως καλλιεργούσαν όσοι σήμερα παριστάνουν τους τιμητές, χωρίς κυβερνητική συνεργασία, χωρίς Ολάντ, χωρίς Μόντι στην ΕΕ. Χωρίς μια επιθετικά δραστήρια ΕΚΤ στις αγορές ομολόγων, χωρίς την κατανόηση ότι το πρόβλημα δεν είναι απλά η Ελλάδα αλλά οι αδυναμίες της ευρωζώνης.

Είναι, λοιπόν, κατανοητοί οι φόβοι των εμπνευστών και των συγγραφέων αυτών των ρυπαρογραφημάτων, που υπερβαίνουν κατά πολύ αυτούς της επιβεβαίωσης των επιλογών του Γιώργου Παπανδρέου, που κάθε μέρα βλέπουν ότι αναδεικνύει η ίδια η πραγματικότητα.

Και κάτι τελευταίο, που αφορά μιά άλλη δήθεν αποκάλυψη κάποιων “έγκυρων” ΜΜΕ, περί δήθεν επισκέψεως σε νεροτσουλήθρες στη Λευκάδα – . Όσο και αν κάποιοι το επιχειρούν, δεν είναι δυνατόν να μέμφονται την επίσκεψη σε ένα νησί, που αν και ο Γιώργος Παπανδρέου αγαπά ιδιαίτερα, ωστόσο δεν το επισκέφθηκε. Ας προσέξουν, λοιπόν, να μη γλιστρήσουν». (πηγή)

 

 

 

(Visited 11 times, 1 visits today)
Leave a Reply