Σουλεϊμὰν ὁ μεγαλοπρεπὴς ἤ…Βαγγέλης ὁ νεοέλλην τῆς Νέας Τάξεως;;

 

Σουλεϊμὰν ὁ μεγαλοπρεπὴς ἤ...Βαγγέλης ὁ νεοέλλην τῆς Νέας Τάξεως;;1 Η νέα μας υστερία,ονομάζεται…..« Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»..

  • Ἒνα ἀρτιο καλλιτεχνικά σήριαλ, απ’ όσο είδα στο διαφημιστικό βιντεάκι (κάνουν καλές δουλειές σε αυτά οι Τούρκοι)  και εννοείται φούλ στην προπαγάνδα, όχι μόνο από τους Τούρκους, που απ΄ όσο άκουσα δεν καλοείδαν την όλη υπόθεση για δικούς τους λόγους, αλλά και από το κανάλι που θα παιχτεί. «Υπέρλαμπρη ιστορία ….ο απόλυτος ηγέτης», ονόμασαν την ιστορία του Οθωμανού σφαγέα και την απαγωγή της Ουκρανής  για το χαρέμι του, την εἰπαν ερωτική ιστορία! Αναμενόμενο… δεν μου προκαλεί έκπληξη…

Για την (αληθινή) ιστορία να πούμε,πως η  υπόθεση του σήριαλ είναι πραγματική.
Όντως η Ουκρανή αυτή σύρθηκε στο χαρέμι του Σουλεϊμάν, αλλά έγινε η πρώτη και μοναδική αλλαξόπιστη σουλτάνα,που του χάρισε και 5 παιδιά…Συνέβαιναν και αυτά ..

  • Γράφω όμως για «υστερία» γιατί  δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί;… ξοδεύουμε τον χρόνο μας, την φαιά  ουσία και την πολύτιμη ενέργειά μας, σε ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!

Το παραξηλώσαμε το θέμα με τα Τούρκικα σήριαλ,τα δαιμονοποιήσαμε για να κρύψουμε τις δικές μας αδυναμίες-που θα εξηγήσω αναλυτικά πιο κάτω ποιές είναι-,τους δώσαμε περισσότερη αξία απ΄όσο πρέπει και εκτός του ότι καταντήσαμε γραφικοί στο τέλος, επιπλέον γινόμαστε και οι καλλίτεροι διαφημιστές τους!!

  •  Γιατί αν κλείσεις τον ήχο,δεν έχει καμμία διαφορά από τα Μεξικάνοβραζιλιανοκολομβιανά που αποβλάκωναν μαζικά τις Ελληνίδες πριν κάποια χρόνια!

Εσμεράλντα…Μαρία της γειτονιάς…Πακίτα…σας θυμίζουν κάτι αυτά τα υποκουλτουριάρικα;;

  • Ναι,έχω καυτηριάσει κι εγώ μέσω των κειμένων μου στην  «Φιλονόη» τα Τουρκοσήριαλ, αλλά περισσότερο για να καταδείξω τον τρόπο που σκέφτονται οι νεοελληνες, παρά για την εθνικότητα του σήριαλ αυτή καθ΄αυτή!

Τα ἰδια ακριβώς, έλεγα και τότε με την υστερία των Βραζιλιάνικων, μόνο που  τα έλεγα ιδιωτικώς, μιάς και δεν ήταν διαδεδομένο  το διαδίκτυο τότε!

  • Γιατί ο έχων εθνική συνείδηση και ο γνωρίζων ελάχιστη ιστορία, όσα Τουρκοσήριαλ και να δει, δεν θα τον επηρεάσουν στο παραμικρό μέσα του.

Αυτοί που θα επηρεαστούν  και θα πουν..«τελικά δεν είναι και τόσο κακοί οι Τούρκοι», ή αυτές που θα ερωτευτούν τον πρωταγωνιστή και θα τρέξουν στην Τουρκία να  γνωρίσουν Τούρκους ἀντρες επειδή πἰστεψαν στην αβρότητα και στην ευαισθησία των Τούρκων ανδρών.. …γιουσουφάκια γεννήθηκαν και γιουσουφάκια θα παραμείνουν!

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ άποψη για τους Τούρκους, από το σήριαλ!

Δεν είχαν ποτέ διαφορετική, γιατί το Ελληνικό κράτος δεν μεγαλώνει τους Έλληνες, αναπτύσσοντάς τους  ισχυρή εθνική συνείδηση, ώστε να αντιλαμβάνονται τα αυτονόητα!

  • Εγώ στα 30 μου και ύστερα από ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ιστορικές αναζητήσεις, πρωτοσυνάντησα στην ζωή μου τις λέξεις «Αμελέ ταμπούρια»  κι όλη την ιστορία που περικλείει αυτό…..
    Ποιός φταίει γι ἀυτό;;

Αφήστε λοιπόν τις γραφικότητες περί των Τουρκοσήριαλ και κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα!
Αν ξέρεις ποιός είσαι, κανένα σήριαλ δεν μπορεί να στο αλλάξει!
Αν δεν ξέρεις…τότε δεν σου φταίει κανείς Τούρκος…Αλβανός…Πακιστανός….Αμερικάνος!!

Κοιτάξτε το σήριαλ που παίζεται αυτή την στιγμή στην Θράκη και στο Αιγαίο και είναι  σήριαλ που γυρίζεται εμπρός στα μάτια μας εδώ και χρόνια και τα τελευταία γυρίσματα γίνονται αυτή την εποχή!! Τον εθνικισμό μας, εκεί να τον δείξουμε!!

Κοιτάξτε την αλήθεια μας, που λέγεται Μπουτάρης και είναι εκλεγμένος από Έλληνες!
Σουλεϊμὰν ὁ μεγαλοπρεπὴς ἤ...Βαγγέλης ὁ νεοέλλην τῆς Νέας Τάξεως;;2
Την αλήθεια μας που λέγεται Μανώλης Σκουλάκης, δήμαρχος Χανίων, που εξάντλησε τους Ἒλληνες ήρωες στην ονομασία των δρόμων και συνέχισε με Τούρκων!

 

Σουλεϊμὰν ὁ μεγαλοπρεπὴς ἤ...Βαγγέλης ὁ νεοέλλην τῆς Νέας Τάξεως;;3

  • Η αλήθεια είναι,ότι θα γούσταρα τρελλά να είχαμε κι εμείς την ευστροφία των Τούρκων και να παρουσιάζαμε  σε ολόκληρα τα Βαλκάνια, την Μέση Ανατολή κι όπου αλλού μπορούσαμε, δικά μας σήριαλ κι ένα life style έστω και ψεύτικο όπως κάνουν αυτοί και καθηλώνουν εκατομμύρια τηλεθεατών !!

Θα γούσταρα να καθηλώναμε άπαντες  με τον «Αλέξανδρο τον Μέγα»  ή να κάνουμε μια υπερπαραγωγή με το Βυζάντιο, όπου θα αναφέρουμε τον Μωάμεθ τον Πορθητή, ως Ἒλληνα κρυπροχριστιανό-που είναι και αλήθεια δηλαδή- ερωτευμένο με Ελληνίδα και άλλα πολλά πικάντικα και να γίνει της μουρλής!!!

Αλλά έχουμε τα κότσια να το κάνουμε, όπως τα κάνει η Τουρκία αυτά;;
Δεν τα έχουμε και δεν μας φταίει  κανείς γι αυτό!!

Όταν κάποτε αυτή εδώ η χώρα χάριζε στην ανθρωπότητα το θέατρο και την υποκριτική και τώρα αγοράζει σήριαλ από τριτοκοσμικούς, δεν  φταίει ο πωλητής γι΄αυτό!

Το θέμα μας είναι,να μην αποχαυνωνόμαστε στην τηλεόραση, αλλά να πω και κάτι ακόμα;

  • Όσοι αφρίζουν για τα Τουρκοσήριαλ και το κακό που κάνουν στην συνείδηση του Ἒλληνα, τί έχουν να μας πουν για τα Αμερικάνικα που παρακολουθούμε κατά κόρον;;

Ή μήπως οι Αμερικάνοι μας έχουν κάνει λιγότερο κακό απ’οτι οι Οθωμανοί και παρακολουθούμε τα σήριαλ και τις ταινίες τους με καθαρή συνείδηση;;
Γιατί όποιο κακό μας συνέβη τον τελευταίο αιώνα, το ταμπελάκι πίσω έγραφε « Made in USA» …όπως κι αυτά που ζούμε τελευταία.. 

  • Ενα και μόνο επεισόδιο  είδα προχθές, ενός αμερικανικού σήριαλ με κάτι γιατρούς πρωταγωνιστές και έφριξα από τα μηνύματα που προωθούν οι Σιωνιστές της αμερικανικής τηλεόρασης!

Έγκύος 13χρονη από ενήλικα, σφόδρα ερωτευμένη, συμπεριφερόμενη ως 25χρονη τουλάχιστον και ο περίγυρος να την αντιμετωπίζει ως  ενήλικη που έχει και δικαιούται να έχει τον έλεγχο της ζωής της!!

Γονείς σε ρόλο κομπάρσου στην ζωή του παιδιού τους, ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ να έχουν τον  έλεγχο στο ΜΟΛΙΣ επαναλαμβάνω 13χρονο παιδί τους !!
Να παίρνει αποφάσεις το μικρό και να τους ταπώνει κι αυτοί να χαμηλώνουν τα μάτια!!

Και τουλάχιστον δύο από τους πρωταγωνιστές να λένε σε διαφορετική στιγμή ο καθ΄ένας «δεν θέλω να κάνω παιδιά… δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο,έχω την ζωή μου να κοιτάξω» !!!!

Τι έχετε να πείτε λοιπόν;;

  • Ποιό σήριαλ κάνει περισσότερο  κακό στην Ελληνική κοινωνία..ο «Σουλεϊμάν»  ή το: «με λένε Βαγγέλη»;;

Ποιό περνάει νεοταξικά και πολυπολιτισμικά μηνύματα στην συνείδηση του Ἒλληνα και ούτε που παίρνουμε χαμπάρι πως διαβρώνεται η Ελληνική κοινωνία;;;

Ὀταν βλέπεις τον Αφρικανό μαθητή, ο οποίος στο κολλέγιο που φοιτά, βιώνει τον ρατσισμό από τους συμμαθητές του κι όταν λέει στην μάνα του ότι δεν θέλει να πάει ξανά στο σχολείο,αυτή του απαντά : «Γιατί οι Ἒλληνες είναι καλλίτεροι από εσένα;;»..
Με τον οποίο νεαρό είναι ερωτευμένη συμμαθήτριά του  Ελληνίδα, η οποία στολίζει με τα γνωστά επίθετα  «ρατσίστρια» κτλ την μάνα της, επειδή  φέρνει αντιρρήσεις στον έρωτά τους! (απογευματινό στο Mega)

Εκεί γιατί δεν φωνάζει κανείς;;

Οποιός τα έχει δει….ξέρει τι λέω κι όποιος όχι, ας ρίξει μια ματιά και αν έχει λίγο διορατικότητα θα καταλάβει γιατί λέω ότι… ΑΝ είναι να χαθεί μια πολύτιμη ώρα μπρος στο χαζοκούτι, το  κακό δεν θα το  κάνει ο Σουλεϊμάν ο Τούρκος,αλλά… ο Βαγγέλης ο «Έλληνας», έτσι όπως θέλουν τα νεοταξικά βρωμοκάναλα να τον καταντήσουν!!

Καμαρώστε !!!

Σεμέλη Διονύσου.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply