Κάθε στάνη καὶ καημός…

Δεν μπορώ ούτε θέλω να το καταλάβω πια αυτό ,ούτε  το δέχομαι άλλο!
Παραπάει…!!!
Θέλω όλοι όσοι κακοποιούν τόσο βάρβαρα ανυπεράσπιστα ζωάκια,που βρίσκονται εδώ,σε αυτόν τον πλανήτη μαζί με εμάς,για να μας παρέχουν τα πάντα για την προστασία και την επιβίωσή μας ,να τύχουν της χειρότερης τιμωρίας!! 
Δεν έχετε κανένα δικαίωμα  άχρηστα κι ανίκανα ανθρωποειδή να φέρεστε κατ΄αυτόν τον τρόπο!
Τέρατα ανθρωπόμορφα,που ικανοποιείτε τις διαστροφές σας βασανίζοντας και κακοποιώντας!!
Κτήνη!!!Κάθε στάνη καὶ καημός..

Έτσι βασανίζουν τις αγελάδες και στα Μάρμαρα της Πάρου

 

Δεν υπάρχει χωράφι, στάνη, αυλή, πλαγιά στην Πάρο χωρίς ζώο σε κακή κατάσταση. Το παστούρωμα, ο τρόπος με τον οποίο οι ντόπιοι και εκεί δένουν τα ζώα τους, είναι κανόνας.

Τις αγελάδες, που βλέπετε, τις εντοπίσαμε τυχαία στο χωριό Μάρμαρα πίσω από κρεοπωλείο.

Και οι δύο με δεμένα τα πόδια. Όμως το μαρτύριο αυτών των πλασμάτων κορυφώνεται, επειδή ο ιδιοκτήτης τους τα αναγκάζει να ζουν διαρκώς σκυφτά.

Προφανώς ο πόνος, που νιώθουν όσα ζώα ζουν δεμένα έτσι είναι φριχτός, αφού ποτέ δεν μπορούν να τεντωθούν ή να σηκώσουν το κεφάλι τους σε φυσιολογική στάση και θέση.

Οι άνθρωποι υποφέρουν αν αναγκαστούν να μείνουν για ώρες – ούτε καν για μέρες – με το κεφάλι δεμένο να κοιτά αναγκαστικά μόνο προς τα κάτω. Και αυτό θα θεωρηθεί αμέσως βασανιστήριο.

Γιατί δεν καταλαβαίνουμε ότι ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στα ζώα; Αφού και τα ζώα νιώθουν τον πόνο και την ταλαιπωρία όπως ακριβώς και εμείς;

Τα πολλά λόγια είναι περιττά… Και το σχετικό βίντεο δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών.

Όπως θα δείτε οι συγκεκριμένες αγελάδες είναι δεμένες έτσι σ’ ένα χωράφι που δεν υπάρχει ούτε δέντρο αλλά ούτε και ίχνος σκιάς. Ο ιδιοκτήτης τους βασανίζει έτσι τα ζώα για να μην μπορούν να τρώνε τα φυλλώματα των δέντρων ή ό,τι δεν είναι στο έδαφος.

Που θα βρουν τα δέντρα αυτά τα ζώα;

Πόσο σαδιστές είναι τελικά κάποιοι Παριανοί; Πότε θα καταλάβουν ότι ζούμε στον 21ο αιώνα και όχι στον 19ο αιώνα;

Για το δράμα και αυτών των ζώων έχει ενημερωθεί και το Α.Τ. Παροικιάς και η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Πάρου και η Δημοτική Αστυνομία του νησιού.

Θυμίζουμε ότι μόλις μερικές μέρες πριν εντοπίσαμε κοντά στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής Λογγοβάρδας αγελάδες δεμένες κατά τον ίδιο τρόπο και ζητήσαμε από το Α.Τ. Νάουσας να προχωρήσει σε συστάσεις για να λυθούν τα ζώα, διαφορετικά θα κάνουμε καταγγελία για την κακοποίηση τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΠΗΓΗ: zoosos.gr

(Visited 18 times, 1 visits today)
One thought on “Κάθε στάνη καὶ καημός…

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Κάθε στάνη καὶ καημός… « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply