Εἶναι παιδεραστὴς κι ἀκόμη διδάσκει…

Εἶναι παιδεραστὴς κι ἀκόμη διδάσκει...Ἐδῶ θὰ μοῦ πεῖτε πὼς πῆγαν νὰ …ἀναβαθμίσουν τοὺς παιδεραστὲς σὲ ἄτομα μὲ εἰδικὲς ἀνάγκες, πρὸ κειμένου νὰ τοὺς δίδουμε κι ἕνα ἐπίδομα γιὰ τὸ βίτσιο τους, θά ἀντιληφθοῦν τό αὐτονόητον;
Θά ἀντιληφθοῦν πώς αὐτά τά πρόσωπα εἶναι ἐπικίνδυνα; Πώς πρέπει νά περιορίζονται καί νά τιμωροῦνται μέ ἰσόβιες ποινές;
Μᾶς ἔφαγε τὸ «ἀνθρωπιστικὸν» τους πρόσωπο… Ξεχειλίσαμε ἀπὸ «ἀνθρωπιὰ» καὶ συμπόνια…
Μόνον ποὺ ἐμεῖς πονᾶμε κι αὐτοὶ πίνουν μπῦρες! 

Παιδεραστές διδάσκουν ατιμώρητοι στα σχολεία

Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για τις πειθαρχικές ποινές σε καθηγητές που κατηγορήθηκαν για παιδεραστία. Δείτε πώς τιμωρήθηκαν εκπαιδευτικοί που ασέλγησαν σε ανήλικες 

Ρακιντζής σχετικά με την ατιμωρησία στον δημόσιο τομέα.

Ο κ. Ρακιντζής μιλώντας στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” κατήγγειλε για άλλη μια φορά τη στάση των πειθαρχικών συμβουλίων, που επιβάλλουν ποινές-χάδι, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε τραγικά αποτελέσματα, ειδικά όταν μιλάμε για σχολεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτή τη στιγμή διδάσκουν σε σχολεία, 8 εκπαιδευτικοί, που έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο, είτε εμπλεκόμενοι σε κακοποίηση και παιδική πορνογραφία, είτε για άλλα παραπτώματα.

Η εφημερίδα παραθέτει τον κατάλογο της ντροπής με τις ποινές. Οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι εξής:

*Καθηγητής που σε σχολική ιστοσελίδα είχε αναρτήσει γυμνή φωτογραφία της κόρης του με ένδειξη “Εδώ τα βιτσιόζικα” παραπέμποντας σε ιστοσελίδα ροζ περιεχομένου, παύθηκε για… 3μήνες.

*καθηγητής που προέβη σε ερωτικές πράξεις με μαθήτρια γυμνασίου, όπου δίδασκε, τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 5 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών.

*Καθηγητής που εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας, τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 4,5 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών.

*Καθηγητής στην κατοχή του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας (3.000 φωτογραφίες-100 βίντεο) τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 6 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών.

*Καθηγητής που κατηγορήθηκε για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας του γυμνασίου που υπηρετούσε, τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 5 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών.

*Καθηγητής που βιντεοσκοπούσε μαθητές και μαθήτριες την ώρα που άλλαζαν στα αποδυτήρια, τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 6 μηνών.

Στον κατάλογο περιλαμβάνονται και άλλες περιπτώσεις, όπως ενός καθηγητή που έπαιζε χαρτιά με χρήματα μέσα στην τάξη με τους μαθητές του (πρόστιμο ίσο με αποδοχές 2 μηνών) ή άλλου που κατηγορήθηκε για διακεκριμένη κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή, έκρηξη από κοινού κατά συρροή και εκβίαση και ο οποίος τιμωρήθηκε με… προσωρινή παύση 6 μηνών.

“Αυτές οι αποφάσεις των πειθαρχικών συμβουλίων προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να εξαντλείται η αυστηρότητα. Κάθε ποινή έχει ειδική αλλά και γενική πρόληψη. Για παραδειγματισμό. Γι’ Αυτά τα αδικήματα ο νόμος επιτρέπει τις ποινικές καταδίκες τη δημοσιοποίηση ονομάτων” δηλώνει στην εφημερίδα ο κ. Ρακιντζής και προσθέτει:

“Επειδή ακριβώς ξέρω ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, πάντα ασκούσα ένσταση σε επιεικείς ποινές, ζητώντας την αυστηρή τιμωρία των εκπαιδευτικών, που έχουν διαπράξει τέτοιας φύσης αδικήματα. Μια ελαφρά ποινή δεν είναι δυνατόν να συνετίσει να μην επαναληφθεί η πράξη αυτή”. 

πηγή

Συζητᾶμε γιὰ κινούμενες κοινωνικὰ βόμβες, ποὺ ἀνᾲ πάσᾳ στιγμὴ κινδυνεύουν νὰ σκάσουν καὶ νὰ τινάξουν στὸν ἀέρα ὅλο τὸ πλαστὸ οἰκοδόμημα τῆς τάξεως καὶ τῆς ἠθικῆς!
Κι ὅλα αὐτὰ φυσικὰ στὰ σχολεῖα ποὺ πηγαίνουν τὰ δικά μας παιδιά!
Ὄχι τὰ παιδιὰ τῶν ἐχόντων. Αὐτὰ πρέπει νὰ ἐπιβιώσουν ἄσπιλα κι ἀμόλυντα, πρὸ κειμένου νὰ διαδεχθοῦν τοὺς γονεῖς τους.
Στὸ μεταξύ τί γινεται μέ τούς βιασμούς; Πρέπει πάλι νά φθάσουμε στά ἄκρα; 

Φιλονόη 

Υ.Γ. Συνήθως, οἱπερισσότεροι ἀπὸ αὐτοὺς, κυκλοφοροῦν μέσα σὲσχολεῖα! Ἀπὸ ἐκεῖ καταφθάνουν συνήθως οἱ καταγγελίες. Τὰ μάτια μας λοιπὸν διαρκῶς ἐπάνω στὰ παιδιά!

(Visited 16 times, 1 visits today)
One thought on “Εἶναι παιδεραστὴς κι ἀκόμη διδάσκει…

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Εἶναι παιδεραστὴς κι ἀκόμη διδάσκει… « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply