Οἱ ληστές (ἀλλοδαποί) κτυποῦν στά ἐνοικιαστήρια

Οἱ ληστές (ἀλλοδαποί) κτυποῦν στά ἐνοικιαστήριαΚαινούργια μέθοδο ἔχουν βρεῖ οἱ ὑπάνθρωποι ἀλλοδαποί γιά νά τούς ἀνοίγουν τίς πόρτες μέ εὐκολία οὕτως ὥστε νά ληστεύουν καί νά κατακρεουργοῦν τούς ἀνυποψιάστους Ἕλληνες πολίτες. Ὅλα αὐτά στήν Ἑλλάδα τῶν ἀχρήστων πολιτικῶν καί τῆς κοινωνίας πού στενάζει κάτω ἀπό τήν σοβαρή ἐγκληματικότητα, ἀπόρροια τῆς ἀνεξέλεγκτης λαθρομεταναστεύσεως.

Ὁ ἄχρηστος Ξένιος ΔένΔιας στόν κόσμο του.

Μινώταυρος 

Οι ληστές «χτυπούν» στα ενοικιαστήρια – Ετσι δολοφόνησαν το ζευγάρι στα Καμίνια

Η δολοφονία ζευγαριού στα Καμίνια έφερε στο φως τη νέα μέθοδο που χρησιμοποιούν οι ληστές για να επιτεθούν στα θύματα τους. Οι κακοποιοί πλέον χτυπούν τα ενοικιαστήρια.

Οι δράστες βλέπουν μία αγγελία ενοικίασης σπιτιού ή καταστήματος, στη συνέχεια καλούν τον ιδιοκτήτη με την πρόφαση πως ενδιαφέρονται και κλείνουν ραντεβού για να δουν το ακίνητο. Μόλις όμως φτάσουν στο σημείο και βρεθούν μόνοι με τον ιδιοκτήτη, τότε βγάζουν όπλο ή μαχαίρι και αφαιρούν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα που έχει πάνω ο ιδιοκτήτης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο δράστης ή οι δράστες παρουσιάστηκαν στο άτυχο ζευγάρι ως ενδιαφερόμενοι για το προς ενοικίαση διαμέρισμα. Ο 63χρονος πήγε να δείξει το διαμέρισμα και τότε οι δράστες τον τραυμάτισαν θανάσιμα και στη συνέχεια κινήθηκαν προς το διαμέρισμα του, όπου βρήκαν και σκότωσαν και την σύζυγο του.

Αν και αυτός ο τρόπος επίθεσης – ληστείας είναι γνωστός στην αστυνομία, είναι η πρώτη φορά που οι δράστες σκότωσαν τα θύματα τους. (πηγή)

Δεῖτε τί γράφει καί τό μακελειό, γιά τό ἀλλοδαπό ἀνθρωπόμορφο κτῆνος:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 63ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ” ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Το πόρισμα της ιατροδικαστική εξέτασης της ιατροδικαστού ΠειραιώςΧριστίνας Τσάκωνα στα πτώματα του 63χρονου Αιγυπτιώτη και της 60χρονης συντρόφου του που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι στις 15.25 το μεσημέρι της Πέμπτης στον δεύτερο και στον τρίτο όροφο της μικροαστικής πολυκατοικίας, σοκάρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος άνδρας βρισκόταν σκοτωμένος παραπάνω από 21 ώρες μέσα σε ποτάμι αίματος στον δεύτερο όροφο του άδειου διαμερίσματος που είχε ενοικιαστήριο.

Θύμα και θύτης(ή θύτες εάν οι επισκέπτες θανάτου ήταν δύο)πρέπει να συνομίλησαν. Κάποια στιγμή ο δράστης έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και κάρφωσε τον 63χρονο στο στόμα. Φέρει βαθύ τραύμα στην στοματική κοιλότητα. Η μαχαιριά του έκοψε τη γλώσσα. Το χτύπημα στο συγκεκριμένο σημείο, ήταν εσκεμμένο. Ο συνταξιούχος ξεμάτωσε από ακατάσχετη αιμορραγία. Φέρει επίσης μια επιφανειακή μαχαιριά στο θώρακα η οποία δεν ήταν θανατηφόρα.

Η 60χρονη σύντροφός του μαρτύρησε στον τρίτο όροφο. Φέρει 7-9 μαχαιριές. Στο πρόσωπο, στο λαιμό,(δεξιά και αριστερά)στον ώμο(αυχένας)και στην κοιλιά. Ο δολοφόνος σήκωνε το χέρι και χτυπούσε ασταμάτητα. Με μανία.

(Visited 32 times, 1 visits today)
One thought on “Οἱ ληστές (ἀλλοδαποί) κτυποῦν στά ἐνοικιαστήρια

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Οἱ ληστές (ἀλλοδαποί) κτυποῦν στά ἐνοικιαστήρια « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply