Δίνουν βῆμα στόν λαθροέποικο καί φυσικά συνεχίζει

Δίνουν βῆμα στόν λαθροέποικο καί φυσικά συνεχίζει

Δῶσε θάρρος στόν χωριάτη νά ἀνεβῇ καί στό κρεββάτι. Τό φαλακρό χοντρογούρουνο, συνεχίζει νά ὑβρἰζῃ τόν πρωθυπουργό τῆς Ἑλλάδος. Ἄντε βρέ. Μέ τόν «ἀέρα» πού σοῦ ἐδωσαν (καί ὁ ἴδιος ὁ πρωθυπουργός) θά σέ δοῦμε καί στό ἑλληνικό κοινοβούλιο κάποια ἡμέρα.

Μινώταυρος

Επιμένει ο Ν. Ελγαντούρ: «Ο Σαμαράς είναι ρατσιστής» (βίντεο)

Συνεχίζει να αποκαλεί τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Α. Σαμαρά ρατσιστή ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ν. Ελγαντούρ. Σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχε ο Ν. Ελγαντούρ αποκάλεσε για μία ακόμη φορά τον πρωθυπουργό ρατσιστή διότι όπως είπε σε ομιλίες του ο Α. Σαμαράς είχε δηλώσει ότι πρέπει να επανακαταληφθούν οι γειτονιές των ελληνικών πόλεων από την πληθώρα των λαθρομεταναστών.

Αυτή η φράση του Έλληνα πρωθυπουργού  κατά τον Ν. Ελγαντούρ  που παρουσιάζει του λαθρομετανάστες σαν κατακτητές εκφράζει ρατσιστική τοποθέτηση και είναι κατακριτέα.  Φυσικά για τον πρόεδρο της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας το γεγονός ότι  34 Έλληνες πολίτες έχουν σκοτωθεί από αλλοδαπούς  δεν έχει καμία σημασία. Το γεγονός ότι το 48% των ληστών είναι αλλοδαποί δεν έχει καμία σημασία.

Το γεγονός ότι περιοχές ολόκληρες έχουν μετατραπεί σε απαγορευμένες ζώνες μετά από το απόγευμα λόγω της δράσης των αλλοδαπών είναι μία απλή λεπτομέρεια.

Τελικά είτε το θέλουμε είτε όχι η «κατάκτηση» αυτής της χώρας από τους λαθροεισβολείς έχει ήδη επιτευχτεί κυρίως διότι ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος ανέχεται ένα ξένο που απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα να βρίζει όχι μόνο τον Έλληνα πρωθυπουργό αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ο οποίος σε συντριπτικό ποσοστό άνω του 85% δεν μπορεί να αντέξει άλλο την λαθροεισβολή στην χώρα μας.

Δυστυχώς όμως αυτό είναι το αποτέλεσμα της ψηφοθηρίας ορισμένων “προοδευτικών” κομμάτων που προσδοκουν την άνοδο στην εξουσία για την απόδοση της ιθαγένειας στους αλλοδαπούς ώστε να παραμείνουν στην εξουσία για πάντα αντικαθιστώντας τους Έλληνες με τους Αφρικανούς και Ασιάτες λαθροεισβολείς.

 

πηγή

 

 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)
Leave a Reply