Οἱ κάφροι προελαύνουν!

Οἱ κάφροι προελαύνουν! ἀγορὰὍταν τὸ διάβασα ἐξοργίστηκα!
Ἐὰν εἶναι δυνατὸν νὰ ἔχουμε τὰ τόσα προβλήματα καὶ  οἱ κάφροι νὰ καταστρέφουν συνειδητῶς!
Βρὲ ἠλίθιοι, βρὲ ἀνεγκέφαλοι, βρὲ τιποτένιοι…
Ὅταν ὁ ἀμόρφωτος Μακρυγιάννης ἔγραφε γιὰ τὴν ἱστορία του, δήλωνε, μὲ πλήρη συνείδησιν, πὼς γιὰ αὐτὲς τὶς πέτρες ἀγωνίστηκαν οἱ Ἕλληνες.
Καί τώρα ἐσεῖς καταπατᾶτε ἀκόμη καί τόν κυριότερον λόγο ὑπάρξεως τοῦ ἔθνους;
Οὔστ κοπρίτες… Σιχάματα τῆς κοινωνίας… Ἐγκληματίες τοῦ Ἔθνους!

Φιλονόη. 

Δυστυχώς αυτοί είμαστε! Γεμάτη tagging και graffiti η Αρχαία Αγορά της Αθήνας

Σ.Σ Δυστυχώς η πραγματικότητα των πολλών “ραγιάδων” και παρτάκηδων αδιάφορων, καταργεί και τις προσπάθειες ή το μεγαλείο των Ελλήνων 
Στην πλήρη απαξίωση οδηγούνται οι κορυφαίοι αρχαιολογικοί χώροι της Αθήνας με το tagging και τα γκράφιτι να καταστρέφουν ότι ωραίο έχει απομείνει στην πόλη.
Δυστυχώς η έλλειψη αισθητικής καλλιέργειας έχει δημιουργήσει την αντίληψη ότι οι πόλη είναι ένας τεράστιος καμβάς ο οποίος οφείλει να δέχεται τις μουτζούρες και τις βρωμιές του καθενός που αυτοαναγορεύεται σε «καλλιτέχνη».
Αποτέλεσμα αυτής τη πρακτικής είναι το tagging, δηλαδή το «μαρκάρισμα» μιας περιοχής στα πρότυπα των αμερικανικών συμμοριών έχει γίνει μάστιγα η οποία υποβαθμίζει διαρκώς το αστικό περιβάλλον.Στο περασμά τους τίποτα δεν έχει αξία – αρχαιότητες, μουσεία, εκκλησίες, κατοικίες ακόμη και graffiti τα οποία είναι πραγματικά έργα τέχνης υφίστανται βανδαλισμό χάρη στο μουτζούρωμα που για μερικούς αποτελεί… ελευθερία της έκφρασης.
Ένα απο τα θύματα αυτής της μόδας είναι και η Αρχαία Αγορά των Αθηνών, ο πιο σημαντικός αρχαιολογικός χώρος της πόλης όπου όπως μπορείτε να δείτε είναι γεμάτος σπρέι.
Το βέβαιο είναι πως κάποια στιγμή οι Αρχές πρέπει να αντιδράσουν με άμεσο τρόπο ώστε να προστατευθεί η πολιτιστική μας κληρονομιά και να σταματήσει η περαιτέρω υποβάθμιση της πόλης και της ζωής μας.

ὀλυμπία  

(Visited 29 times, 1 visits today)
Leave a Reply