Τὸ σάπιο σύστημα μᾶς πνίγει. Τοῦ Γ. Δελαστίκ.

Ο Γ.Δελαστίκ,είναι από τους λίγους δημοσιογράφους που εκτιμώ,για την πένα του,τον τρόπο σκέψης του και για το ότι ποτέ μα ποτέ,ὀσο έχω διαβάσει κείμενά του,δεν μου έδωσε την εντύπωση πως ανήκει στην κάστα των «σκυφτούληδων» συναδέλφων του,που μαζί με τις μαριονέτες της Νέας Τάξης που κυβερνούν,πουλούν προπαγάνδα από τις φυλλάδες και τα χαζοκούτια τους,φέρνοντας την χώρα μας,στο σημείο που είναι και στο ακόμα πιο κάτω που θα έρθει και που περιγράφει με μελανά χρώματα ο κ.Δελαστίκ στο κείμενο που ακολουθεί..


Την Τετάρτη, εκατοντάδες χιλιάδες λαού βρίσκονταν στους δρόμους και τις πλατείες της Αθήνας και δεκάδων άλλων πόλεων της χώρας προκειμένου να διαδηλώσουν την οργή τους για τα νέα μέτρα εξοντωτικής λιτότητας που προωθεί η πανάθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και του κατάπτυστου κάποτε αριστερού Κουβέλη.

Οι ηγέτες της κυβέρνησης των “γερμανοτσολιάδων” δεν τολμούσαν φυσικά να κάνουν εκείνη την ημέρα σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με πάνω από 100.000 απεργούς απ’έξω. Ποτέ δεν ξέρεις, μη τυχόν και κάποιο τυχαίο και απρόβλεπτο γεγονός οδηγούσε τα πλήθη να κατευθυνθούν προς το πρωθυπουργικό μέγαρο και να κάνουν έφοδο εναντίον των συνεργατών των ξένων επικυρίαρχων.

Την Πέμπτη όμως τα πράγματα ήταν πολύ πιο άνετα για τους ηγέτες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Μπορούσαν ανέμελα να πραγματοποιήσουν τη σύσκεψή τους, αφού οι μόνοι που διαδήλωναν ήταν οι ανάπηροι. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης λοιπόν μαζεύτηκαν για να εγκρίνουν τυπικά όλες τις εντολές της Γερμανίας που τους έχει επιδόσει η τρόικα.Έστειλαν και τα παλικάρια των ΜΑΤ να πλακώσουν στις σπρωξιές, τις μπουνιές και τις κλοτσιές τους “σακάτηδες” που διαδήλωναν και φώναζαν και τους ενοχλούσαν χαλώντας την ωραία ατμόσφαιρα “σωτηρίας της πατρίδος” κι έτσι όλα πήγαν μέλι-γάλα.

Κατάργησαν τα δώρα στους μισθούς όλων των δημοσίων υπαλλήλων, κατάργησαν τα δώρα στις συντάξεις τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα, αύξησαν την ηλικία συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 χρόνια για να προλαβαίνουν να πεθαίνουν περισσότεροι πριν πάρουν σύνταξη, αποφάσισαν να αυξηθούν κατά 35% οι τιμές των εισητηρίων στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας και πάει λέγοντας.

Οι πολιτικοί απατεώνες όμως που μας κυβερνούν κατ’εντολή του λαού μας στις μόλις προ τριμήνου διενεργηθείσες εκλογές, δεν αρκούνται στον εξανδραποδισμό των Ελλήνων και στο ξεπούλημα της χώρας, για τα όποια ανδραγαθήματα έχουν ήδη εξασφαλίσει περίοπτη θέση ανάμεσα στα λύματα του απόπατου της ιστορίας.

Θέλουν να δέσουν χειροπόδαρα στο άρμα του Τέταρτου Ράιχ και των σύγχρονων Ελλήνων μαυραγοριτών και δοσίλογων και τις επόμενες κυβερνήσεις. Ετοιμάζονται να ψηφίσουν και τη σατανική στη σύλληψη “ρήτρα απόκλισης” που συνέλαβε η τρόικα.Τι σημαίνει αυτό; Συμφωνούν από τώρα με την ΕΕ και το ΔΝΤ και βάζουν εξαιρετικά υψηλούς στόχους περικοπών δαπανών που ισοδυναμούν με εξόντωση του ελληνικού πληθυσμού. Στόχους που είναι αδύνατον να πιαστούν ακόμη και από τους Κουίσλινγκ που μας κυβερνούν.

Δεν σταματούν εκεί. Υπογράφουν επιπλέον ότι αν δεν πιαστούν αυτοί οι στόχοι, πράγμα που είναι βέβαιο, τότε όσα δισεκατομμύρια υπολείπονται των στόχων θα αφαιρούνται αυτομάτως από τους ..μισθούς και τις συντάξεις! Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της Ελλάδας δηλαδή θα χρηματοδοτούν την εξόντωσή τους! 

Κι ενώ ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος βασανίζονταν πώς θα το περάσουν αυτό χωρίς να τους πάρουν με τις πέτρες , ο “σοφός γέρων” Φώτης Κουβέλης , ο “Νέστορας της προσκυνημένης Αριστεράς” που δικαίως και πανάξια κατέλαβε τη θέση του εκλιπόντος Λεωνίδα Κύρκου, απέδειξε τη χρησιμότητα της συμμετοχής του στην κυβέρνηση των πολιτικών δοσιλόγων: Τους είπε να το κουκουλώσουν απαιτώντας να μπει μια ρήτρα που να λέει ότι όταν πιάνουν και ξεπερνούν τους στόχους της τρόικας- δηλαδή ποτέ- να ..αφαιρούν μέτρα λιτότητας ίσης αξίας! Μπράβο , ρε Φώτη, τους έσκισες! “Τουέλβ πόιντς-Ντούζ πουάν” που λένε και στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον οι δικοί σου!

Αν όμως ο Κουβέλης είναι το πρότυπο της γριάς κότας που έχει το ζουμί και νομίζει ότι έγινε αλεπού, ο “πολλά βαρύς κι ασήκωτος” Βαγγέλας, κατά κόσμον Βαγγέλης Μεϊμαράκης , πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων , διάλεξε να παίξει ρόλο, ανδρικό, του λεβέντη Κρητικού.

Αφορμή αποτέλεσε δημοσίευμα της Ρίαλ Νιούζ του Νίκου Χατζηνικολάου , το οποίο δημοσιοποιούσε δικαστικό έγγραφο όπου ο κτηματομεσίτης ενέπλεκε τους Β. Μεϊμαράκη,Γ. Βουλγαράκη και Μ. Λιάπη σε σκάνδαλο ξεπλύματοςμαύρου χρήματος ύψους 10 δισεκατομμυρίων(!) ευρώ μέσω αγοραπωλησιών ακινήτων.

 Ποιός είδε τον Βαγγέλα και δεν τον φοβήθηκε. “Μαφιόζικη, αλήτικη και εκβιαστική” χαρακτήρισε την επίθεση εναντίον του και διαπίστωσε ότι “ο φίλος μου Νίκος Χατζηνικολάου έχει πάρει το καλαμάκι και θέλει να μου πιεί το αίμα, αλλά δεν θα τον διευκολύνω”. Εμβρόντητο έμεινε το πανελλήνιο από τη δήλωση του Β. Μεϊμαράκη ότι..αν βγάλει το παντελόνι του, θα αποσταθεροποιηθεί η χώρα!!! “Μπορώ να βγάλω αυτό το κοστούμι (σσ. του προέδρου της Βουλής) άμα λάχει, αλλά αν το κάνω αυτό βγάζω πρώτα το παντελόνι” δήλωσε και έσπευσε να προσθέσει ότι δεν παραιτείται από το αξίωμά του ” γιατί δεν θέλω να προκαλέσω κυβερνηυτικό πρόβλημα και αποσταθεροποίηση της χώρας”.

Ο Πρόεδρος της Βουλής διαθ΄τει πάντως χαλύβδινη αυτοπεποίθηση. Αυτό απορρέει από πληροφορίες βουλευτών της ΝΔ ότι ο Β. Μεϊμαράκης επέπληξε τον Προκόπη Παυλόπουλο που συνομίλησε ραδιοφωνικά με τον Ν. Χατζηνικολάου, παροτρύνοντάς τον να μη γλύφει τον δημοσιογράφο αλλά να προτιμά τον ίδιο. Να έχετε πάντως υπόψη σας ότι οι Μεϊμαράκης και Παυλόπουλος “διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τον δήθεν μεταξύ τους διάλογο που έχει αναρτηθεί στο διαδύκτιο”, όπως ανακοίνωσε ώρες αργότερα το Γραφείο Τύπου της Βουλής.

Αυτό είναι το ποιόν εκείνων που επιτρέπουμε ως λαός να μας κυβερνούν.Όσο αυτό συνεχίζεται , είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
 

*Δημοσιεύθηκε στο “ΠΡΙΝ” την Κυριακή 30/9/12
Αναδημοσίευση απο free pen 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply