ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Τὸ ΥΠΕΚΑ δίνει ἐντολὴ νὰ κοπῇ ΟΛΟ τὸ δάσος τῶν Σκουριῶν (4130 στρέμματα γιὰ χάριν τοῦ Χρυσοῦ)!

Θυμάστε πριν συμβούν όλα όσα ζούμε,αυτό το ξεπούλημα της χώρας μας από αυτούς τους προδότες,που αν κάποιος τολμούσε να πει ότι η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα,σε πετρέλαιο ,ουράνιο,χρυσό κτλ,αμέσως έπεφταν πάνω του σαν ύαινες να τον κατασπαράξουν και να τον βγάλουν τρελό ή γραφικό ;;

Πως γίνεται όμως,τώρα που ξεπουλήθηκαν τα πάντα ,ως δια μαγείας να εμφανίστηκαν οι ενδιαφερόμενοι για να εξορύξουν πετρέλαιο από το Αιγαίο και να έχουν αρχίσει ήδη να διαλύουν ολοσχερώς ένα από τα τελευταία δάση της Ελλάδος ,για να εξορύξουν χρυσό;;
Ποιός θα  πάρει τον χρυσό αυτό ;;
Πως γίνεται να έχουμε τόσο πλούτο σε αυτήν την χώρα κι εμείς να ζητάμε ελεημοσύνη από την Μέρκελ;;;
Ποιό τομάρι πουλημένο θα απαντήσει,να δώσει εξηγήσεις για ότι γίνεται μπρός στα μάτια μας;; 

Αλήτες!!!!!!

Σεμέλη

 

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Το ΥΠΕΚΑ δίνει εντολή να κοπεί ΟΛΟ το δάσος των Σκουριών (4130 στρέμματα για χάρη του Χρυσού)!

Βρε βρε...κύττα ποιοί θα αναλλάβουν και πάλι,την προάσπιση των συμφερόντων των δυναστών της Ελλάδος!!
Με ΕΠΕΙΓΟΝ σημερινό (10/10/2012) του εγγραφο προς το Δασαρχείο Αρναίας, το Υπουργείο “Περιβάλλοντος” δίνει ΕΝΤΟΛΗ στο Δασαρχείο να υπογράψει “Πρωτόκολλο Εγκατάστασης και Υλοτόμησης” με την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, για την υλοτόμηση ΟΛΩΝ των εκτάσεων που περιλαμβάνονται στην 7633/2012 απόφαση παραχώρησης δάσους του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.
Η απόφαση αυτή αφορά 3.273 στρέμματα δάσους, αρχέγονου δάσους, στις Σκουριές και 857 στρέμματα στον Κοκκινόλακκα για την κατασκευή χώρου απόθεσης επικινδύνων αποβλήτων.
Υπενθυμίζουμε ότι ο όρος 14 της εν λόγω Απόφασης προϋποθέτει την ύπαρξηΕιδικής Έγκρισης Επέμβασης του νόμου 998/79 (δασικού νόμου) και Έγκρισης Τεχνικής Μελέτης για όλα τα σχεδιαζόμενα υποέργα. Τίποτα από αυτά δεν  υπάρχει. Η Έγκριση Τεχνικής Μελέτης για το “υποέργο Σκουριές” (Απόφαση Δ8-Α/Φ.7,49,13/2809/349/10. Φεβρ.2012) που έχει δοθεί από την αρμόδια Διεύθυνση Μεταλλευτικών Βιομηχανικών Ορυκτών του ΥΠΕΚΑ επιτρέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις κάτωθι εργασίες:
  • Διαμόρφωση της κύριας οδού πρόσβασης μεταλλείου Σκουριών (από το Χοντρό Δέντρο μέχρι τις Σκουριές)
  • Κατασκευή ράμπας και φρέατος υπόγειου μεταλλείου Σκουριές.
Καμία άλλη εργασία κατασκευής / εγκατάστασης / λειτουργίας δεν επιτρέπεται να γίνει στις Σκουριές. Επιπλέον για να εγκριθούν αυτές οι Τεχνικές Μελέτες προϋποτίθεται η ύπαρξη εγκεκριμένου Επενδυτικού Σχεδίου που επίσης δεν υπάρχει.
Από τα τέλη Μαρτίου η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, αυθαίρετα και χωρίς να διαθέτει τις απαιτούμενες άδειες, έχει καταλάβει την περιοχή των Σκουριών στο όρος Κάκαβος, με σκοπό να ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής του επιφανειακού μεταλλείου, του εργοστασίου χρυσού και των χώρων απόθεσης αποβλήτων.
Όλο αυτό το διάστημα, έχοντας την κάλυψη της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με τους κατοίκους της περιοχής που αγωνίζονται για την προστασία του δάσους.
Με το σημερινό ΕΠΕΙΓΟΝ έγγραφο προς το Δασαρχείο παρακάμπτεται η νομιμότητα, παρακάμπτονται οι Εγκρίσεις Τεχνικών Μελετών και η έγκριση Επενδυτικού Σχεδίου και το ΥΠΕΚΑ διατάζει ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ.
Το προηγούμενο διάστημα είχαμε πληροφορίες ότι η εταιρεία πίεζε το Δασαρχείο να επιτέψει την υλοτόμηση όλου του δάσους και το δασαρχείο αρνούνταν.
Εχθές ήρθε στην Ελλάδα η Μέρκελ.
Σήμερα έχουμε αυτή την απόφαση. 
Όλες οι μάσκες έχουν πια πέσει.
Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει εκτάκτως η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα στην Ιερισσό για να αποφασίσει τις επόμενες ενέργειες.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
Τελείως συμπτωματικά επίσης σήμερα δημοσιεύεται στο Bloomberg το παρακάτω άρθρο που μιλάει για την κατάργηση της γραφειοκρατίας και ότι:
(Visited 23 times, 1 visits today)
2 thoughts on “ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Τὸ ΥΠΕΚΑ δίνει ἐντολὴ νὰ κοπῇ ΟΛΟ τὸ δάσος τῶν Σκουριῶν (4130 στρέμματα γιὰ χάριν τοῦ Χρυσοῦ)!

  1. Δὲν εἶναι αὐτοὶ προδόται Σεμέλη ἀλλὰ ἐμεῖς οἱ ψηφίζοντες αὐτὸύς. Ἐπίσης, ὑπάρχουν τρόποι ἐξορύξεως χρυσοῦ χω[ρὶς νὰ καταστρέφεται τὸ περιβάλλον. Πρὸς τὶ λοιπὸν αὐτὴ ἡ πρεμοῦρα κατὰ τῶν δένδρων;

Leave a Reply