Ὁ Ἀντωνάκης μᾶς κατανοεῖ..

Η είδηση της ημέρας!

Ο Αντωνάκης ευχαριστεί τους ἕτερους Κα..ταδότες για την στήριξη και την συνεργασία στον δύσκολο δρόμο του απόλυτου ξεπουλήματος που ακολουθεί ..μας συμπονά στο δράμα που περνάμε κι έτσι για να το κάνει πιο ελαφρύ και για να κατανοήσουμε το μέγεθος του ηγέτου ,αποφάσισε πως δεν θα μας πουλήσει αλυσοδεμένους,για ψυχολογικούς κυρίως λόγους!

Αντώνη we love you!! Είσαι μέγας…Τιτάνας…

Τέτοια μεγαλοψυχία ο Ελληνικός λαός,έχει να δει από την εποχή του Σουλεϊμάν του αιμοσταγούς…

ΥΓ. Μας …κατανοεί στο δράμα μας η Λαγκάρτ…η Μέρκελ κτλ..

Ο πρωθυπουργός της χώρας,δεν θα έπρεπε να πει : « Το ζω μαζί σας»;;

Σεμέλη

«Καταννοώ το δράμα του ελληνικού λαού»

«Καταννοώ το δράμα του ελληνικού λαού»!!!
Σαφής και κατηγορηματικος ήταν ο Α., Σαμαράς στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα έχει κερδίσει το θετικό κλίμα στην ευρωζώνη, ξεκαθάρισε όμως ότι είναι άμεση προτεραιότητα η η ψήφιση των μέτρων προκειμένου να εκταμιευτεί η δόση μαμούθ των 31,5 δισ. ευρώ.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός τα ταμειακά αποθέματα επαρκούν μέχρι τις 16 Νοεμβρίου και ευελπιστεί ότι δεν θα χρειαστεί άλλη Σύνοδος Κορυφής για την εκταμίευση της δόσης.

Απευθυνόμενος στο εσωτερικό της χώρας και γνωρίζοντας ότι το νέο πακέτο μέτρων είναι το πλεόν δυσβάστακτο για τον ελληινικό λαό τόνισε χαρακτηριστικά «η κοινωνία και η οικονομία είναι στα όρια τους. Το αίμα της οικονομίας, η ρευστότητα είναι στο μηδέν. Κάθε Έλληνας περνάει ένα δράμα. Τους είπα ότι αυτό δεν είναι Ευρώπη. Οι υπεροβλικές δηλώσεις ή απαιτήσεις βάζουν σε κίνδυνο την πρόοδο που έχει γίνει».

Ας σημειωθεί ότι απαντώντας στα σενάρια για τριγμούς στον κυβερνητικό συνασπισμό ο Α. Σαμαράς ευχαρίστησε δημόσια τους κ.κ. Κουβέλη και Βενιζέλο λέγοντας χαρακτηριστικά «ευχαριστώ τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση. Δεν αισθάνθηκα ποτέ μόνος στις Βρυξέλλες».

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η Σύνοδος Κορυφής έδωσε προτεραιότητα στην ανάπτυξη, ήταν κάποτε απαγορευμένη λέξη. Μόλις ολοκληρωθεί η έκθεση της τρόικας πρέπει να επισπευστεί η εκταμίευση της δόσης. Εκφράζεται πλέον η βεβαιότητα ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει».

«Όλοι αναγνώρισαν την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα», διεμήνυσε ο, σημειώνοντας πως η δήλωση της Συνόδου για την ελληνική πλευρά ήταν εξαιρετικά θετική. «Επιτεύχθηκε ένα από τα πιο σημαντικά ζητούμενα, που είναι ο αποκλεισμός της εξόδου από το ευρώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

πηγη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply