Ἕνα δίς τόν χρόνο θά στοιχίζῃ στήν Disney ἡ παρακολούθησίς μας;

Εἴμαστε δαπανηροί… Πῶς νά τό κάνουμε…
Καὶ δαπανηροὶ ἀλλὰ καὶ πάρα πάρα πολλοί!
Κοντεύουμε νὰ φθάσουμε τὰ 7,5 δίς… Λίγο εἶναι αὐτό; Ἐλέγχονται τόσα δίς;
Κι ἐάν μέσα στά τόσα δίς ὑπάρχουν μερικοί παλαβοί;
Πῶς θά τούς ἐντοπίσουν γιά νά τούς ἐλέγξουν καί νά τούς ἀπομακρύνουν ἤ νά τούς ἐξαφανίσουν;
Εἶναι ἀπαραίτητος λοιπὸν κάθε τρόπος παρακολουθήσεώς μας…
Εἶναι σημαντικὸς καὶ χρήσιμος…
Τοὐλάχιστον ἔως τῆς στιγμῆς ποὺ θὰ μᾶς ἔχουν …μειώσει!

Φιλονόη.

 Υ.Γ. Ἐννοεῖται πὼς ἐγὼ δὲν ἔχω δικαίωμα λόγου… Οὔτε θέσεως… Οὔτε ἀρνήσεως.. Τὸ μόνον ποὺ μπορῶ νὰ κάνω εἶναι νὰ μὴν τοὺ δίδω τὰ χρήματά μου.. Κάτι εἶναι κι αὐτό!

Η Disney ξοδεύει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να βάλει βραχιολάκι με τσιπ rfid στους επισκέπτες του πάρκου της

Οι επισκέπτες του πάρκου της Disney σύντομα θα μπορούν να φορούν wristbands βραχιολάκια για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες και να ξεκλειδώνουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου με τη νέα τεχνολογία που είναι σε φάση δοκιμών.

 
Η Walt Disney Parks and Resorts πρόσφατα πήρε άδεια από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) να δοκιμάσει υψηλής τεχνολογίας wristbands. Η συσκευή, που ονομάζεται Magic Band, περιλαμβάνει ένα τσιπ ταυτοποίησης ραδιο-συχνότητας (rfid).
 
Η Disney εισάγει την τεχνολογία που θα μπορούσε να αλλάξει δραστικά τις επισκέψεις στα πάρκα της μέσα από μια μακροπρόθεσμη πρωτοβουλία που ονομάζεται «εμπειρία νέας γενιάς», η οποία θα μπορούσε να κοστίσει μέχρι και 1 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με δημοσιευμένα άρθρα.
 
 
Ο Tom Staggs, πρόεδρος της Walt Disney Parks and Resortsμιλούσε το Φεβρουάριο του 2011 για τις πιθανές αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο Anaheim, λέγοντας ότι οι επισκέπτες μίας ημέρας θα μπορούσαν να κλείνουν την ημερομηνία επίσκεψης και να ελέγχουν για δωμάτιο ξενοδοχείου από το σπίτι τους.
 
«Έχουμε δοκιμάσει τρόπους για να κάνουμε την εμπειρία των πελατών μας ακόμα καλύτερη από ό, τι είναι σήμερα», δήλωσε η Marilyn Waters, εκπρόσωπος για την Walt Disney Parks andResorts.
 
Η Disney είχε την υποχρέωση να ζητήσει την άδεια της FCC, διότι τα wristbands χρησιμοποιούν την ασύρματη τεχνολογία.
 
Η Disney επίσης ζήτησε πρόσφατα τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα wristbands που περιλαμβάνουν τις ετικέτες RFID, που αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες, σύμφωνα με έγγραφα που έχουν κατατεθεί στην Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.
 
Οι επισκέπτες στο Walt Disney World στη Φλόριντα έχουν δοκιμάσει παρόμοια τεχνολογία.
 
Για παράδειγμα, σε ένα τεστ, οι επισκέπτες πήραν κάρτες Fastpass με τσιπ RFID τις οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στο αεροδρόμιο για να περνάνε τους ελέγχους μέσω μιας συσκευής και για να κάνουν βόλτες αργότερα στα πάρκα της Φλόριντα.
 
Τα wristbands, επίσης, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ετήσιες κάρτες ή πολυήμερα εισιτήρια.
(Visited 19 times, 1 visits today)
One thought on “Ἕνα δίς τόν χρόνο θά στοιχίζῃ στήν Disney ἡ παρακολούθησίς μας;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἕνα δίς τόν χρόνο θά στοιχίζῃ στήν Disney ἡ παρακολούθησίς μας; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply