Δημόσιον Σχολεῖον!

Δημόσιον Σχολε_ον!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ;

ΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ Η ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΝΑΡΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩ

Σ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΕΖΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.ΤΩΡΑ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ/ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.
ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΓΚΩΜΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ!!!ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚΕΙΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΜΕΡΟΕΠΙΤΡΟΠΙΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΕΜΙΑΝΚΛΑΜΠΙΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΛΕΝΤΜΠΟΝΙΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ. ΝΑΙ, ΔΕΝ ΛΕΓΩ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ/ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΠΙΑ Ν’ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, ΕΚΑΣΤΟΣ ΑΠ’ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤΟ, ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Γιὰ ἐμέναν Ἕλλην εἶναι ὁ καθεῖς ποὺ ἔχει γιὰ φάρον του τὴν ἀλήθεια καὶ τὴν ἐπιστήμη.
Εἶναι ὁ καθεὶς ποὺ δὲν φοβᾶται τὶς ἐξουσίες καὶ τὶς ἀντιμάχεται! 
Εἶναι ὁ καθεῖς ποὺ δὲν βάζει πρῶτα τὸ τομάρι του καὶ μετὰ τὸ καλὸν τοῦ συνόλου!
Ἐμεῖς γεμίσαμε προσκυνημένους, προδότες καὶ ἀνικάνους…
Κι ὅπως λέει ὁ φίλος μου ὁ Κωστής, ναί, τελικῶς οἱ δάσκαλοι εἶναι οἱ μεγαλύτεροι προδότες ποὺ μᾶς προέκυψαν.
(Visited 30 times, 1 visits today)
Leave a Reply