Οἱ …«μπροστάρηδες», οἱ ἄνεργοι, οἱ συνταξιοῦχοι, οἱ ἀνένταχτοι Ἀποφασισμένοι Πολίτες στὸ Σύνταγμα.

φωτογραφία

Στις 18 Οκτωβρίου, ημέρα συλλαλητηρίου, οι καφετέριες ήταν περισσότερο γεμάτες από άλλες ημέρες. (σύμφωνα με e-mail, που αναφερόταν σε εκθέσεις που συγκεντρώνει η Τρόϊκα από δίκτυο πληροφοριοδοτών).

Οι άνεργοι έλαμψαν δια της απουσίας τους, το ίδιο και οι συνταξιούχοι, αλλά και πολλοί από τους εργαζόμενους!

Ομοίως έλαμψαν δια της απουσίας τους οι διά λόγων και όχι έργων μπροστάρηδες των αντιμνημονιακών κομμάτων και κινημάτων!!! Αντίθετα κάποιοι από αυτούς παρέλασαν για να …«σούρουν» στην συνέχεια μακριά από το Σύνταγμα

Σήμερα και αύριο όλοι οι παραπάνω έχουν υποχρέωση προς την Ελλάδα και τους Έλληνες, προς τις οικογένειές τους και τελευταία προς τους εαυτούς τους να κατέβουν στο Σύνταγμα!

Τα νέα μέτρα είναι η χαριστική βολή στην πληγωμένη χώρα μας. Οι σωτήρες πολιτικοί-υπαίτιοι της ζοφερής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα ετοιμάζονται να την θανατώσουν!

Ας αφήσουμε τους συνδικαλιστές να πραγματοποιήσουν το επικοινωνιακό πέρασμα εμπρός από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Μακάρι να με διαψεύσουν και να σταματήσουν στο Σύνταγμα!

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, έχουμε ιερά υποχρέωση να μείνουμε στο Σύνταγμα!

Να διαφυλάξουμε το δικαίωμα να ζήσουμε ανεξάρτητοι, κυρίαρχοι στην χώρα μας και αξιοπρεπείς!

Οι αντιμνημονιακοί ταγοί, κομματάρχες και κινηματάρχες να σταθούν μπροστάρηδες ενώπιον των ΜΑΤ. Εκείνοι που βρίσκονται στην Βουλή να κατέβουν στην πλατεία με τον κόσμο, διαφορετικά θα εκληφθούν ως συνένοχοι.

Είναι η τελική μάχη! Δεν υπάρχει χώρος για ρίψασπεις!

Όλοι, οι άνεργοι, οι ανένταχτοι, οι συνταξιούχοι, οι αποφασισμένοι οικογενειάρχες, οι υπάλληλοι που αισθάνονται προδομένοι από τους συνδικαλιστές, αλλά και όσοι τους ακολουθούν να πλημμυρίσουν το Σύνταγμα και τις κεντρικές πλατείες των πόλεων.

Συγκεντρωνόμαστε στο Σύνταγμα και μένουμε! Όχι ως αγανακτισμένοι, αλλά ως Αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη για το μέλλον μας ως λαός.

Σήμερα θα δείξουν και οι πρόεδροι των αντιμνημονιακών κομμάτων και Κινημάτων αν πραγματικά είναι με τον Λαό και την Χώρα και όχι βολεμένοι σε Προεδρικούς ή Βουλευτικούς Θώκους.

Σήμερα η ιδιοτέλεια πρέπει να υποχωρήσει εμπρός στο γενικό καλό, στο καλό της χώρας, στο καλό των Ελλήνων.

Από σήμερα, να ξεχωρίσουν και πλέον να απομονωθούν οι «δήθεν» μπροστάρηδες. Καμένοι, Καζάκηδες, Μιχαλολιάκοι, Τσίπρες, Παπαρήγες κλπ. να μπούν μπροστά! Να ηγηθούν της αντίδρασης των Αποφασισμένων Ελλήνων!!!

Από σήμερα οι Ανένταχτοι-Αποφασισμένοι Έλληνες κατεβαίνουμε και μένουμε στο Σύνταγμα!

Να αδειάσουν οι καφετέριες, τα σπίτια, οι χώροι εργασίας και να συγκεντρωθούμε στο Σύνταγμα και στις πλατείες των πόλεων! Να μείνουν στο σύνταγμα και οι «ακόλουθοι» των συνδικαλιστικών παρελάσεων!

Όσοι απέχουν ή αποτραβιούνται σε…καφετέριες, οφείλουν να αντιληφθούν ότι δυναμιτίζουν την προσπάθεια των πολλών για την χώρα!  

Να δώσουμε όλοι μία  δυναμική και γεμάτη παλμό παρουσία! Να μας ακούσουν στα έδρανα της Βουλής! Να αντιληφθούν ότι οι προσχηματικές δικαιολογίες και η επικοινωνιακή τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Ιων Πολιάδης

Αποφασισμένος Έλλην.

(Visited 19 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Οἱ …«μπροστάρηδες», οἱ ἄνεργοι, οἱ συνταξιοῦχοι, οἱ ἀνένταχτοι Ἀποφασισμένοι Πολίτες στὸ Σύνταγμα.

Leave a Reply