Οἱ σφετεριστές τοῦ παγκοσμίου πλούτου μᾶς κλέβουν τό νερό

Οἱ σφετεριστές τοῦ παγκοσμίου πλούτου μᾶς κλέβουν τό νερόΤόν ἀτμοσφαιρικό ἀέρα πότε θά τόν οἰκειοποιηθοῦν, αὐθαιρέτως, οἱ παγκόσμιοι σφετεριστές τῆς ἐξουσίας; Οἱ σφετεριστές τοῦ πλούτου ὁλοκλήρου τῆς γῆς; 

Τόν πλοῦτο πού καθημερινῶς δημιουργοῦμε ἤ αὐτόν πού μᾶς χαρίζει ἁπλόχερα ἡ φύσις τόν ἔκλεψαν καί μᾶς τόν πωλοῦν, ξανά καί ξανά καί ξανά.

Ἀντί νά εἶναι κτήματά του καί νά ἐλέγχει ὅλα τά ἀγαθά τῆς φύσεως ὁ ἄνθρωπος, ἔχει πέσει θῦμα όλίγων σφετεριστῶν, οἱ ὁποῖοι, αὐθαιρέτως, ἔχρησαν τούς ἑαυτούς των ἰδιοκτῆτες τῶν πάντων. 

Μόνο τόν ἀτμοσφαιρικό ἀέρα δέν μᾶς πωλοῦν ἀκόμα. Ἤ μήπως ὄχι;

Ἄν τό καλοσκεφτοῦμε, γιά νά ἀναπνεύσουμε καθαρό ἀέρα – μακριά ἀπό τίς βρωμοπόλεις πού ἔχουν κατασκευάσει γιά νά κατοικοῦμε ἐμεῖς οἱ πραγματικοί ἰδιοκτῆτες τῆς φύσεως – πρέπει νά πληρώσουμε ἁδρᾶ.

Σέ λίγο θά ἰκετεύουμε καί γιά τήν ζωή μας ἀκόμα!

Μινώταυρος

Θα πούμε το νερό νεράκι αλλά θα…αναπνέουμε 

Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (πήγες, ποτάμια, λίμνες) από τις Περιφέρειες στην ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει:

Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως ‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό (άρα θα μπορούν να ζουν).

Αν πάμε στην αίτηση- δήλωση που προτείνει η ΚΥΑ, βλέπουμε πως στην προέλευση του νερού, αναφέρεται‘μεταβατικά ύδατα, παράκτια ύδατα, άλλο’. Το νερό της βροχής, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι ‘μεταβαίνει’ από τις ψηλότερες στις χαμηλότερες περιοχές. Αν λοιπόν φτιάξουμε μια δεξαμενή και το μαζεύουμε, θα πρέπει να το δηλώσουμε και να πάρουμε άδεια χρήσης, αφού ανήκει στα ‘μεταβατικά’.

Τροποποίηση της αριθ. οικ. 150559/10.6.2011 απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1440/16.6.2011) 1.
Η παρ. 1 του άρθρου 2, όπως αντικαταστάθηκε με την αριθ. 160143/8.12.2011 απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2834/15.12.2011), αντικαθίσταται ως εξής:

“1. Όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα χρήσης νερού σύμφωνα με το άρθρο 1 της παρούσας, υποχρεούνται να ζητήσουν την έκδοση άδειας χρήσης νερού για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού, σύμφωνα με τις διαδικασίες της παρούσας, μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2012”.

Έτσι καταγράφονται πηγάδια, στέρνες και αφού γίνει -πολύ σύντομα-, θα ζητήσουν τον πλήρη έλεγχο.

Πρόκειται για το πρώτο βήμα, για τον έλεγχο του υδατικού δυναμικού από την τρόικα που περνάει εντέχνως με την προφαση της ορθολογικής διαχείρισης του υδάτινου δυναμικού και της δημόσιας υγείας. Στόχος είναι η καταγραφή όλων των ιδιωτικών και δημόσιων πηγών προκειμένου να ενταχθούν στα διαχειριστικά σχέδια που εκπονούνται σε επίπεδο περιφερειών, με σκοπό να πουληθούν τα νερά σε ιδιώτες που στη συνέχεια θα μεταπωλούν το νερό στους αγρότες.

Δηλαδή το αγαθό που η γη προσφέρει στους αγρότες, μέσα στα ίδια τους τα χωράφια, θα πληρώνουν για να το χρησιμοποιούν.

Στις ΗΠΑ, όπου έχουν αγοράσει εταιρείες τα νερά έχουν επιβάλλει νόμους με τους οποίους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΡΟΧΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΒΑΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά θα συμβεί δείτε τι συμβαίνει στην Αμερική όταν κάποιος έχει τη “φαεινή” ιδέα να χρησιμοποιήσει το βρόχινο νερό που του χαρίζει απλόχερα ο Πανάγαθος.

πηγή

 Θά ποῦμε τό νερό νεράκι ἀλλά θά ἀναπνέουμε, λοιπόν. (καί θά εἴμαστε καί στό εὐρώ! Αὐτό ποῦ τό πᾶτε;)

Μινώταυρος

.

(Visited 21 times, 1 visits today)
One thought on “Οἱ σφετεριστές τοῦ παγκοσμίου πλούτου μᾶς κλέβουν τό νερό

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Οἱ σφετεριστές τοῦ παγκοσμίου πλούτου μᾶς κλέβουν τό νερό « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply