Μιλᾶμε γιὰ παιδικὴ πορνογραφία καὶ δὲν ντρεπόμαστε!!!

Μιλᾶμε γιὰ παιδικὴ πορνογραφία καὶ δὲν ντρεπόμαστε!!!Ἀντέχουμε νὰ ἀκοῦμε, νὰ διαβάζουμε, νὰ παρακολουθοῦμε κτήνη ποὺ ἀρέσκονται στὸ νὰ βιάζουν βρέφη, καὶ δὲν ἀποφασίζουμε μόνοι μας νὰ πατήσουμε τὸν διακόπτη καὶ νὰ πάψῃ διὰ παντὸς ἡ Ὕβρις!
Ἀνακαλύπτουμε πὼς κάποιοι ἀπὸ αὐτοὺς εἶναι σεβάσμια πρόσωπα τῆς κοινωνίας μας, γνωστά, ἀποδεκτά, κοινωνικῶς καταξιωμένα καὶ δὲν ἀναρωτιόμαστε γιὰ τὸ πόσο μεγάλη εἶναι ἡ πλάνη μας ἀναφορικῶς μὲ τὸ «κοινωνικῶς ἀποδεκτόν», τὸ «φαίνεσθαι» καὶ τὸν ὑποτιθέμενον καθωσπρεπισμό μας.
Εἰλικρινῶς, σὲ ὅ,τι ἀφορᾷ παιδιά, καὶ γενικότερα σὲ πλάσματα ποὺ δὲν μποροῦν νὰ ἀντιδράσουν στὴν βία, αἰσθάνομαι τόση ὀργή, τόσον ἔντονο θυμό, τόση ἀηδία, ποὺ θὰ πατοῦσα πολὺ εὔκολα ἔναν διακόπτη ὁμαδικοῦ εὐνουχισμοῦ. Μόνον αὐτὸ τοὺς ἀξίζει!

Φιλονόη. 

Υ.Γ.1. Αὐτούς δέν ἦταν πού ἤθελαν νά μᾶς τούς παρουσιάσουν ὤς ὄντα μέ εἰδικές ἀνάγκες πρό κειμένου νά τούς συνταξιοδοτοῦμε κι ἀπό ἐπάνω;

Υ.Γ.2. Καλὸ θὰ ἦταν νὰ δημοσιεύονταν ὅλα τὰ ὀνόματα, συνοδευόμενα φυσικὰ κι ἀπὸ τὶς ἀντίστοιχες φωτογραφίες. Ἀρκεῖ πλέον ἡ τόση ἀλητεία!

ΠΑΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ… ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΒΡΕΦΩΝ!

Ακόμη και οι πιο σκληροί αστυνομικοί έμειναν άφωνοι μπροστά στο θέαμα που ξεπερνάει και την πιο αρρωστημένη φαντασία . Πώς να περιγράψει κανείς τα ευρήματα των αστυνομικών μετά την ευρεία επιχείρηση, με την κωδική ονομασία GRIDLOCK, σε Αττική, Δράμα, Χαλκίδα, Ικαρία και Ρόδο, όπου είχε απλώσει τα πλοκάμια του το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας μέσω internet.

Οκτώ άτομα, από 25 έως 71 ετών έχουν συλληφθεί, ανάμεσά τους ένας στρατιωτικός στην Ικαρία, ένας δικαστικός επιμελητής στη Χαλκίδα, ένας επιχειρηματίας στη Ρόδο, ένας συνταξιούχος 71 ετών στη Θεσπρωτία. Δυο από αυτούς προφυλακίστηκαν.

Τέσσερις συνελήφθησαν στην Αττική και από ένας σε Δράμα, Χαλκίδα, Ικαρία και Ρόδο. Συνολικά έχουν σχηματιστεί 10 δικογραφίες.

Το υλικό που κατασχέθηκε είναι 23.350 gigabyte και αν σκεφτεί κανείς πως μια απλή ταινία είναι περίπου 4GB, τότε μιλάμε για υλικό που αντιστοιχεί σε 5.000 ταινίες.

«Σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας που ανάγκασε τους αστυνομικούς που είχαν την ατυχία να το δουν, να χαρακτηρίσουν τους ανώμαλους που το κατέγραψαν «μανιακούς» του είδους!

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα τριών από τους συλληφθέντες. Οι δυο είναι άνεργοι και ο άλλος ιδιωτικός υπάλληλος.

Πρόκειται για τους:

– ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ Αντώνιο του Ανδρέα και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και κατοικεί στο Αιγάλεω Αττικής. Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση.

– ΣΤΑΥΡΑΚΗ Ιωάννη του Αντωνίου και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

– ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΤΗ Κωνσταντίνο του Πέτρου και της Γεωργίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1960 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Αθήνα. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Πως ξετυλίχτηκε το κουβάρι

Μετά διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα μέσω του ειδικού προγράμματος TLO (λογισμικό σάρωσης ηλεκτρονικών ιχνών διακίνησης πορνογραφικού υλικού), εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών του διαδικτύου, που διακινούσαν «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Παράλληλα, διαμοίραζαν αυτό το υλικό σε άλλους χρήστες του διαδικτύου, μέσω ειδικών προγραμμάτων ανταλλαγής αρχείων (Peer to Peer).

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

10 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών

4 λαπτοπ

πλήθος εκτυπωμένων φωτογραφιών

μεγάλος όγκος ψηφιακών αρχείων, συνολικής χωρητικότητας (23.350) GB

2 κυνηγητικά όπλα

2 πιστόλια κρότου με 6 φυσίγγια

1 τυφέκιο

Όσα κατασχέθηκαν έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν.

Δύο από τους εμπλεκόμενους κατηγορούνται και για παράνομη κατοχή των παραπάνω όπλων και πυρομαχικών.

Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες που πιθανόν να έχουν οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνήσουν (με εξασφαλισμένο το απόρρητο της επικοινωνίας) είτε μέσω των τηλεφωνικών αριθμών 11012, 210-6476464, 210-6476000, είτε μέσω των e-mail [email protected] και [email protected].

πηγή

(Visited 47 times, 1 visits today)
Leave a Reply