Ὁ ἀγοραστής τῆς ΕΥΔΑΠ θά βγάλῃ ἀμέσως τά διπλάσια τοῦ κόστους

Ὁ ἀγοραστής τῆς ΕΥΔΑΠ θά βγάλῃ ἀμέσως τά διπλάσια τοῦ κόστουςἩ ἑλληνική κυβέρνησις (λέμε τώρα) δέν λειτουργεῖ μέ γνώμονα τό συμφέρον τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ ἀλλά ἀκολουθεῖ τίς ἐντολές τῶν ἀφεντάδων. Γνωστό τοῖς πᾶσι καί φυσικά ποιός ἐνδιαφέρεται γιά τά ἐπακόλουθα ἄν δέν νοιαστοῦν οἱ δικοί μας λακέδες; Μέχρι τότε, κάτι θά σκεφτῇ ἡ τρόικα καί γι΄αὐτά. Πουλημένοι!

Μινώταυρος

Η πώληση της ΕΥΔΑΠ όχι μόνον θα πλουτίσει τον αγοραστή της, αλλά αυτός θα βγάλει αμέσως τα διπλάσια από το κόστος της. Την ίδια στιγμή επίσης θα τινάξει και τον κρατικό προϋπολογισμό στον αέρα!
 
Οι «διευκρινιστικές» αυτές πληροφορίες έρχονται απευθείας από τον αρμόδιο επίτροπο φορολογίας Α. Σεμέτα(φωτό) μετά από ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή.
 
Ο αγοραστής λοιπόν της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος θα καταβάλει μόλις 250 εκατομμύρια, δικαιούται με βάση την Κοινοτική νομοθεσία να ζητήσει να λάβει μέσα σε 90 ημέρες τις μη αμφισβητούμενες οφειλές του Δημοσίου και των Δήμων που έχουν δημιουργηθεί εδώ και δεκαετίες και δεν έχουν καταβληθεί. Αυτές ανέρχονται σε τουλάχιστον 522 εκατομμύρια ευρώ.
 
Επομένως, με την αγορά της επιχείρησης, ο αγοραστής θα βρεθεί πλουσιότερος κατά 272 εκατομμύρια ευρώ συν βέβαια το νέο ρευστό που θα εισέρχεται κάθε μήνα στο ταμείο του.
 
Το Δημόσιο λοιπόν, θα πουλήσει την εταιρεία και αμέσως θα κληθεί να καταβάλλει τα διπλάσια προκαλώντας νέο «κενό» στον κρατικό προϋπολογισμό.
(Visited 10 times, 1 visits today)
One thought on “Ὁ ἀγοραστής τῆς ΕΥΔΑΠ θά βγάλῃ ἀμέσως τά διπλάσια τοῦ κόστους

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὁ ἀγοραστής τῆς ΕΥΔΑΠ θά βγάλῃ ἀμέσως τά διπλάσια τοῦ κόστους « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply