Ἡ μουσικὴ στοὺς δρόμους ἀπαγορεύεται!!!

 

Καλά, ἔχουν παραφρονήσει ἐν τελῶς οἱ κρατοῦντες!!!
Τώρα ἔβγαλαν παγανιὰ τὰ τσιράκια τους πρὸ κειμένου νὰ μαζέψουν τοὺς πλανοδίους μουσικούς! Ἐπαίτες βλέπετε!
Βέβαια αὐτὰ συμβαίνουν στὴν Κύπρο… 
Ἀλλὰ καὶ στὴν Ἀμερικὴ… Κι ἐδῶ σὲ λίγο…
Εἶναι παράλογον νὰ πασχίζῃ κάποιος νὰ ἐπιβιώσῃ… Ἐν τελῶς!
Ψόφος λοιπόν!!!! 

 Πρόστιμο σε μουσικούς του δρόμου «για έρανο χωρίς άδεια»!!!

Το πρωί του Σαββάτου μια πολύ μουσική γιορτή γεμάτη χαρά στήθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας, με τίτλο Busking Musicians Walk, όπου αρκετοί μουσικοί προσκαλούσαν το κοινό να περπατήσει από την αρχή της οδού Λήδρας και στους παρακείμενους δρόμους, όπου έπαιζαν μουσική διάφορα μουσικά σχήματα.

Όλα ήταν καλά μέχρι την εμφάνιση της Αστυνομίας! Δυο αστυνομικοί πλησιάζοντας τους μουσικούς των Monsieur Doumani, θέλησαν να τους συλλάβουν γιατί η επαιτεία απαγορεύεται!

Η μουσική γιορτή επισκιάστηκε με πρόστιμο της αστυνομίας 85 ευρώ με κατηγορία “Έρανος χωρίς άδεια”. Μια κλήση που γράφτηκε σε χαρτί προστίμου για παράνομη στάθμευση.

Σε επικοινωνία με το μουσικό σχήμα Monsieur Doumani, δήλωσαν: «Το ό,τι έγινε δεν είναι προσωπικό θέμα αλλά πλήγμα προς τον πολιτισμό. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε αυτή τη στάση και θα συνεχίσουμε να παίζουμε μουσική παντού. Ψηλά τα όργανα!»

Να αναφέρουμε πως οι πλανόδιοι μουσικοί είναι ένα συχνό φαινόμενο όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και το να αφήσεις χρήματα όταν παίζουν μουσικοί δεν είναι ελεημοσύνη αλλά ένας τρόπος να ευχαριστήσεις για την μουσική τους και είναι προαιρετικό!

Σχόλιο Αφύπνισης: Και μεις να αναφέρουμε πως στον πλανήτη που γεννηθήκαμε υπάρχουν, για όσους δεν γνωρίζουν, τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ …τα οποία δεν διαπραγματεύονται με κανέναν εκπρόσωπο ή μπάτσο της νέας κωλοτάξης πραγμάτων και όχι ανθρώπων. Θα κάνουμε ότι λέει η καρδιά μας και η συνείδησή μας και τα πρόστιμα να τα βάλετε εκεί που ξέρετε. 

πηγή

Γιὰ νὰ μὴν ἔχουμε ἀμφιβολίες, στὴν Ἰσπανία καὶ στὴν Ἀμερικὴ κλειδώνουν τοὺς κάδους, πρὸ κειμένου οἱ ἄστεγοι νὰ μὴ μποροῦν νὰ λάβουν τὴν λιγοστὴ τροφὴ ποὺ ὑπάρχει ἐκεῖ. Τάχα μου γιὰ νὰ τοὺς προστατεύσουν.
Προσφάτως στὴν Ἀμερικὴ ἀπηγόρευσαν τοὺς ἐράνους καὶ τὴν διανομὴ τροφῆς καὶ νεροῦ σὲ αὐτοὺς ποὺ ὑποφέρουν. Ἤδη ξεκίνησαν οἱ διώξεις. 
Κι ἐπεὶ δὴ ὅπως Ἀμερικὴ τὰ πάντα…
Ἀναμονὴ καὶ ὑπομονή…
Κοντοζυγώνει!

Φιλονόη.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἀπαντῆστε

Ἡ ἠλεκτρονική σας διεύθυνση δὲν θὰ δημοσιευθεῖ. Τὰ ὑποχρεωτικὰ πεδία σημειώνονται μὲ *