Νέες τηλεοράσεις! Ἰδανικὲς γιὰ νὰ μᾶς …παρακολουθοῦν!

Νέες τηλεοράσεις! Ἰδανικὲς γιὰ νὰ μᾶς ...παρακολουθοῦν!Τελικῶς ἔχουν πολὺ πλάκα οἱ κοσμοεξουσιαστές!
Μέσα στὴν ἀνασφάλεια καὶ τὸν τρόμο εἶναι!
Ὅλη ἡ σύγχρονος τεχνολογία, ὅλη ἡ ἐπιστήμη, ὅλοι οἱ κρατικοὶ μηχανισμοὶ δομοῦνται μὲ τέτοιον τρόπο, ὥς τὲ νὰ μποροῦν νὰ παρακολουθοῦν ἀκόμη καὶ τὸ …κατούρημά μας!!!

Ὅλα τὰ μικρόνοα ἀνθρωπάρια τοῦ πλανήτου ἔχουν τεθῇ στὴν ὑπηρεσία τους, μὲ κύριο στόχο νὰ ἐπιβιώσουν! Δὲν γνωρίζουν πὼς τὴν προδοσία πολλοὶ ἠγάπησαν ἀλλὰ τὸν προδότη οὐδείς!

Στὸ μεταξὺ νέα τεχνολογικὰ μέσα θὰ μᾶς κατασκοπεύουν!
(Καὶ φυσικὰ τὸ βῆμα πρῶτο καὶ καλλίτερο μᾶς παρουσιάζει τὰ …καλὰ τῆς ἀκυρώσεως τῆς προσωπικῆς μας ζωῆς!!!)
Τὶ ἀνόητοι ἀλήθεια…

Η τηλεόρασή σου σε… παρακολουθεί

Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις μπορούν να γίνουν πύλες εισόδου σε ανεπιθύμητους «επισκέπτες»

Βαλέτα 

Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις συνδυάζουν τις ιδιότητες της συμβατικής τηλεόρασης αλλά και των ηλεκτρονικών υπολογιστών ώστε να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες ανάγκες. Επιτρέπουν στον χρήστη να παρακολουθεί τηλεοπτικά προγράμματα αλλά και να κάνει διάφορες εργασίες που θα έκανε με ένα υπολογιστή, δηλαδή να συνδέεται με το Internet κ.λπ.

Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις διαθέτουν σκληρούς δίσκους, κάμερες και μικρόφωνα. Μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ασφάλεια ηλεκτρονικών συστημάτων υποστηρίζει ότι αυτές οι τηλεοράσεις είναι «ευάλωτες» και μπορεί κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση στη συσκευή από μακριά και να παρακολουθεί τους κατόχους της μέσα από την κάμερα και τα μικρόφωνα της.

Τηλεόραση Big Brother

H εταιρεία ReVuln που εδρεύει στη Μάλτα ανακοίνωσε ότι οι τεχνικοί της, λειτουργώντας ως χάκερ, κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο μιας τηλεόρασης που κυκλοφορεί στην αγορά και διαθέτει σκληρό δίσκο, μικρόφωνα και κάμερα. Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας αν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό το μοντέλο θα μπορεί να παρακολουθεί – εν αγνοία τους φυσικά – τους κατόχους της. Θα βλέπει και θα ακούει τι συμβαίνει  στον χώρο που είναι εγκατεστημένη η συσκευή ενώ επίσης θα μπορεί να αποκτήσει τα δεδομένα που είναι καταχωρημένα στον σκληρό δίσκο της.

Ετσι αν οι κάτοχοι της τηλεόρασης συνδέονται μέσω αυτής στο Internet, οτιδήποτε κάνουν εκεί θα είναι στη διάθεση του χάκερ. Θα γνωρίζει πού σερφάρουν οι κάτοχοι της συσκευής αλλά και τους κωδικούς τους σε διάφορες online υπηρεσίες. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι όπως συμβαίνει με τους υπολογιστές αλλά και κάθε άλλη συσκευή που συνδέεται με το Internet έτσι και οι τηλεοράσεις που έχουν αυτή τη δυνατότητα ενέχουν ταυτόχρονα και τους ίδιους κινδύνους. Μπορεί κάποιος να αποκτήσει τον έλεγχο τους από μακριά ή η συσκευή να μολυνθεί από κάποιο ιό.

βῆμα

 

Ἀλήθεια, ὑπάρχει πιό ἀδιάκριτος κατάσκοπος ἀπό τό κράτος;
Μπᾶααα…

Τί στό καλό;
Αὐτοί οἱ κοσμοεξουσιαστές τί νομίζουν; Πίστεψαν πώς μποροῦν νά γίνουν θεοί;
Ἀλήθεια; Ἔτσι εἶναι οἱ θεοί;

Φιλονόη.

 

(Visited 19 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Νέες τηλεοράσεις! Ἰδανικὲς γιὰ νὰ μᾶς …παρακολουθοῦν!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Νέες τηλεοράσεις! Ἰδανικὲς γιὰ νὰ μᾶς …παρακολουθοῦν! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Δωρεὰν διαδίκτυο:Τὸ τελευταῖο βῆμα πρὶν τὴν δουλοποίησίν μας!!! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply