«Παραδημοκρατικὲς διαδικασίες» κι ὅ,τι τοὺς γουστάρει!

Μὲ τὸ θέμα Μιχαλόπουλος-Λιάκος ἔχω καταπιασθεῖ ἀρκετὲς φορὲς στὸ παρελθόν, ἄν καὶ ἐξ ὅσων γνωρίζω, εἶμαι ἀπὸ τοὺς τελευταίους ποὺ ἔχουν καταπιασθεῖ μὲ τὸ θέμα.  Ἔχουν ἐμπλακεῖ ἤδη ἀρκετοὶ μὲ πρώτη καὶ καλλιτέρα φυσικὰ τὴν δικαιοσύνη, ποὺ παρὰ τὶς ὁποίες ἀποφάσεις ὑπὲρ Μιχαλοπούλου, ἐξακολουθῇ ὁ Λιάκος νὰ ζῇ καὶ νὰ βασιλεύῃ στὰ ΑΕΙ μας. (Πόσο ΑΕΙ εἶναι πλέον μέ Λιάκους νά τά ἐξουσιάζουν; Καλὸ τὸ ἐρώτημα…)
Ἐπανέρχομαι σήμερα, ἄν καὶ τὸ θέμα ἔχει θιγεῖ ἤδη ἀπὸ ὅλες τὶς πλευρές, ὄχι διότι πρέπει νὰ μάθουμε κάτι περισσότερο, ἀλλὰ γιὰ νὰ ἀσκήσουμε μίαν ἀκόμη πίεσι στοὺς «κυβερνῶντες» μήπως καὶ συμπεριφερθοῦν γιὰ μίαν ἔστ΄ᾦ φορὰ στὴν κουδουνισμένη τους διαβίωσι ὥς ἄνθρωποι. Γιὰ μία…  Μόνον!!!
Φιλονόη.

Υπόθεση Δ. Μιχαλόπουλου VS Α. Λιάκου: Είπαμε για «παραδημοκρατικές διαδικασίες» ρε κοπρίτες, αλλά όχι κι΄ έτσι!!!…

  === Το 1988, προκηρύχθηκε μια θέση αναπληρωτή καθηγητή στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με γνωστικό αντικείμενο την «Ιστορία της Νεωτέρας Ελλάδος».
=== Υποψήφιοι για τη  θέση αυτή ήταν δυο επίκουροι καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, οι Δημήτρης Μιχαλόπουλος, και ο Αντώνης Λιάκος.
=== Εκ των υστέρων και εκ των αποτελεσμέτων κρίνουμε, ότι ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, η θέση προκηρύχθηκε στα μέτρα του ενός, δηλαδή του Αντώνη Λιάκου, ο οποίος και κατέλαβε τη θέση.
=== Η ιδιομορφία και των δύο υποψήφιων είναι, όχι στο τι επιδόσεις έχει έκαστος στο επιστημονικό πεδίο και στο γνωστικό αντικείμενο, αλλά στο ότι ο μεν Δημήτρης Μιχαλόπουλος περιφέρεται φανερά στον πολιτικό χώρο της παραδοσιακής και άκρας δεξιάς, ο δε Αντώνης Λιάκος είναι ένας παραδοσιακός πολιτικάντης γυρολόγος, που έχει κινηθεί καιροσκοπικά, άλλοτε στο ΚΚΕ, άλλοτε στους ΠΑΣΟΚοΣημίτες (ΟΠΕΚ) με επιδεικτικές σιωνιστικές συναναστροφές και τελευταία, είναι ενταγμένος στους έτοιμους να κυβερνήσουν αχταρμάδες του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο, που τα ΜΜΕ τον κατέγραφαν ως αναλαμβάνοντα το ….υπουργείο παραπαιδείας!!!! στη κυβέρνηση Τσίπρα!!!!
=== Επίσης ο Αντώνης Λιάκος, ήταν ανάμεσα στα παπαγαλάκια των Αμερικάνων, που είχαν υπογράψει και προπαγάνδιζαν υπέρ του τρισάθλιου «Σχεδίου Ανάν.» Επίσης, λόγω των θέσεών του υπέρ των παραπολιτικών σχολικών βιβλίων, κυρίως αυτών με τις αντεπιστημονικές αλλοιώσης της ιστορίας, του έχουν προσάψει το διακοσμητικό «ο σερνικός Ρεπούση.»
=== To 2009 ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος ίδρυσε μια ομάδα άσκησης πολιτικής πίεσης, στην οποία ενέταξε Έλληνες και ξένους συναδέλφους ομοϊδεάτες του, με φανερές δεξιές πολιτικές αντιλήψεις, στην οποία έδωσε το όνομα «Academy of Social and Political Research – ASPR.»
Το ότι η θέση ήταν προδιαγεγραμμένη υπέρ του μαρξιστή του γλυκού νερού Αντώνη Λιάκου, το συμπεραίνουμε, από το ότι, η Εισηγητική Έκθεση για τον προκρινόμενο προς κατάληψη της θέσης, ενώ έπρεπε να συνταχθεί από τριμελή επιτροπή (όπως προβλέπει ο νόμος), συντάχθηκε από δύο μέλη, κατά παράβαση του νόμου, κάτι το σύνηθες σε ένα διεφθαρμένο καθηγητικό κατεστημένο, παντός χρώματος. Επίσης το συμπεραίνουμε, από τις αθλιότητες που ακολούθησαν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση επιλογής του Αντωνίου Λιάκου.
=== Με τη προσφυγή του Δημήτριου Μιχαλόπουλου στη διοικητική δικαιοσύνη (Συμβούλιο της Επικρατείας), αρχίζει ένα (σύνηθες κατά την άποψή μου) γενικό μπάχαλο, με πρωταγωνιστές, τις άθλιες διοικήσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατ΄αρχήν «αόρατα χέρια» καθυστερούσαν το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο, το οποίο αντί να επιληφθεί σε τέτοιο θέμα άμεσα και να δώσει λύση, αποφάσισε μετά από ….ΟΚΤΩ (8) χρόνια και μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, δικαίωσε τον χαμένο Δημήτρη Μιχαλόπουλο, με την υπ΄αρ.3138/1996ΣτΕ Απόφασή του!!!
=== Ο χρόνος της «καθυστέρησης» ήταν αρκετός, για να προαχθεί εκ νέου ο ευεργετηθείς Αντώνιος Λιάκος στη βαθμίδα του καθηγητή, από την αμφισβητούμενη θέση του Αναπληρωτή καθηγητή. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν προβλέπει ο οργανισμός του Πανεπιστημίου Αθηνών (το θεωρώ απίθανο), το τελευταίο ήταν ενήμερο για την εκκρεμότητα της νόθας απόφασής του ενώπιον του ΣτΕ και όφειλε να εφαρμόσει αντίστοιχες ή ανάλογες διοικητικές δικαστικές αποφάσεις και τουλάχιστον να περιμένει να τελεσιδικήσει η προσβεβλημένη απόφασή του και μετά να κρίνει επί νέας βαθμολογικής εξέλιξης του παράνομα ευεργετηθέντος καθηγητή. Η απόφαση του ΣτΕ είναι τόσο ξεκάθαρη, που δεν παραλείπει να αναφερθεί στην άμεση εξάρτηση της βαθμολογικής εξέλιξης του παρανόμως ευεργετημένου, με τη έλλειψη νομιμότητας, της επιλογής του στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή και σημειώνονται οι διατάξεις νόμων που ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ!!!! Κοντολογίς, το ΣτΕ έκρινε, ότι ήταν άκυρη η εκλογή του Αντωνίου Λιάκου στη θέση του Αναπληρωτή καθηγητή!!!
=== Ο πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (και το Πανεπιστήμιο Αθηνών γε

νικότερα) όφειλε να εφαρμόσει άμεσα την απόφαση και αντ΄ αυτού, ζητά γνωμάτευση (νέα καθυστέρηση) από τον προϊστάμενο του Νομικού-Δικαστικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνο Ντούση, ο οποίος με το υπ΄ αριθ. 1150/11-3-1997 έγγραφό του, υποδείκνυε την έκπτωση του Αντωνίου Λιάκου, στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή και την επανάληψη της κρίσης, των Αντωνίου Λιάκου και Δημητρίου Μιχαλίπουλου, με σκοπό την πλήρωση θέσης αναπληρωτή καθηγητή, όπως είχε προκηρυχθεί αρχικά το 1988!!!
=== Η αριστερόστροφη υποκουλτούρα του καθηγητικού κατεστημένου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με πρωτοφανή ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ νοοτροπία, γράφει στα παλιά της υποδήματα την απόφαση του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου (πιο πέρα δεν μπορεί να πάει ο άνθρωπος), ξεσκίζει Ναζιστικώ τω τρόπω τον Οργανισμός και τις κείμενες διατάξεις (σαν τη κατάργηση του Συντάγματος από τους «συνταγματολόγους» Βενιζέλο, Λοβέρδο, Παυλόπουλο κλπ), ρίχνει αβλεπί και τη γνωμάτευση της Νομικής-Δικαστικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου στα σκουπίδια και καμώνεται ότι θα βρει λύση που δεν θα επιβάλει ποτέ, αφού τη συνδέει με τη βούληση και εξουσία του αριστερόστροφου φασίστα και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ καθηγητή Αντώνιου Λιάκου, που έχει κάθε συμφέρον να ποδοπατήσει τον «ακροδεξιό» αντίπαλό του, Δημήτριο Μιχαλόπουλο!!!
=== Ο τότε πρύτανης λοιπόν του Πανεπιστημίου Αθηνών, άτυπα και ΠΑΡΑΝΟΜΑ αποφασίζει, ότι πιο έκνομο εφαρμόζεται στα πανεπιστήμια, για να επιβάλονται οι κουρσάροι. Δεν θα πείραζε κανείς τον υποστηριζόμενο ΑΝΟΙΚΤΑ από ψευδοΠΑΣΟΚ, από ΚΚΕ κι΄ από ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ παραχαράκτη της ιστορίας (ο οποίος αρέσκεται στον 21ο αιώνα να την αντικαθιστά με δικής του έμπνευσης, κατασκευής και προέλευσης…. «προφορική ιστορία!!!!!» για την καθιέρωση της οποίας συγκροτεί ημερίδες και σεμινάρια). ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ο παρανομών τότε πρύτανης, προωθεί σκανδαλωδώς, νέα κρίση του ριγμένου και δικαιωμένου (χωρίς αντίκρυσμα) από το ΣτΕ, Δημήτριου Μιχαλόπουλου, για επιλογή του σε θέση αναπληρωτή καθηγητή, που πλέον δεν υπάρχει.
=== Ο ελεγχόμενος από το αριστερόστροφο φασιστικό κατεστημένο πρύτανης, διέδιδε παραπλανητικά, ότι αφενός θα αποκαθιστούσε και τον Μιχαλόπουλο (χωρίς να θίξει τον ευνοημένο Α. Λιάκο και αφετέρου, ότι η ανύπαρκτη θέση για την οποία θα κρινόταν μόνος του ο Δ. Μιχαλόπουλος, θα κατασκευαζόταν (με νέα παρανομία), αφού τελικά ο Μεχαλόπουλος εκλεγόταν (και από τον καθηγητή πλέον του τμήματος Α. Λιάκο) στην ….ανύπαρκτη θέση!!!! Η απάτη της δήθεν κρίσης για ανύπαρκτη θέση, επιβεβαιώνεται, από την ανυπαρξία εγκεκριμένων πιστώσεων για να τον μισθοδοτήσουν. Ούτε καν είχε μπει στον κόπο η πρυτανεία, να ζητήσει έγκριση πίστωσης μισθοδοσίας για νέα θέση!!! Η ύπαρξη εγκεκριμένων πιστώσεων μισθοδοσίας, είναι ουσιαστικό και ΤΥΠΙΚΟ στοιχείο για να προκηρυχθεί η θέση.
=== Η γελοιότητα της συνέχισης των παρανομιών της αριστερόστροφης κατεστημένης καθηγητικής χούντας του πανεπιστημίου Αθηνών, ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ με την αισχρότητα, να επιβάλουν ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, την υποτιθέμενη νέα κρίση του ριγμένου δεξιού υποψήφιου αναπληρωτή καθηγητή, στη διακριτική ευχέρεια του Αντώνιου Λιάκου, ο οποίος όπως είπαμε, είχε εξελιχθεί παράνομα, στην ανώτερη θέση βαθμίδας καθηγητή πλέον και μπορούσε να ελέγχει τις επιλογές και προαγωγές όλων των υφιστάμενων (αναπληρωτών, επίκουρων, λεκτόρων). Με αυτή τη φασιστική συμπεριφορά, οι καταπατητές της νομοθεσίας και κάθε έννοιας δικαίου, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ τον Δημήτριο Μιχαλόπουλο να δηλώσει, ότι δεν αποδέχεται τη παράνομη διαδικασία και ότι δεν θα συμμετάσχει σε αυτήν!!!
=== ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ όμως είναι (και είναι προς τιμή τους), ότι ο τότε πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών 
καθηγητής Γ. Κορρές, και ο κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής, καθηγητής Ε. Μικρογιαννάκης, δήλωσαν ότι δεν αναγνώριζαν τη διαδικασία αυτήν ως νόμιμη και πράγματι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν!!!

  === Έχοντας να αντιμετωπίσει ο Δημήτριος Μιχαλόπουλος, τις επιδεικτικές αρνήσεις των γαλαζιοπράσινων κυβερνητικών και παρακυβερνητικών συμμοριών, εξαναγκάζεται να ζητά τη συμπαράσταση βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ., οι οποίοι το 2010 και 2011 κατέθεσαν ερωτήσεις προς την ….Διαμαντοπούλου, χωρίς φυσικά αποτέλεσμα.
  === Δύο ακόμα προσφυγές του Δημήτριου Μιχαλόπουλου στο ΣτΕ, η μεν της 22 Νοεμβρίου 1999 απλώς ξαναδιαπίστωσε τη μη εφαρμογή των νόμων και της υπ΄ αριθ. 3138/1996 απόφασής του, η δε από 26 Οκτωβρίου νέα αίτησή του, είναι αναπάντητη!!! ενώ ο άρπαγας και αναρρηχητής παραμένει απείραχτος στη θέση που παράνομα (σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ) κατέλαβε!!!
  === Όποιος νομίζει, ότι τέτοιες φασιστικές συμπεριφορές στο βασίλειο του κατεδαφισμένου από την αριστερόστροφη υποκουλτούρα Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι τυχαίες και συμπτωματικές, αλλού είναι νυχτωμένος. Η καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, των ΝΟΜΩΝ και των στοιχειωδών δικαιωμάτων, από τους νεοφασίστες του ψευδεπίγραφου αριστερού διεφθαρμένου κατεστημένου, έχει γίνει κανόνας. Με τέτοιους καιροσκόπους φασίστες της αριστεράς του σκότους, η έννοια του ακροδεξιού φασίστα έχει χάσει πλέον το νόημά της.
  === Ο Δημήτριος Μιχαλόπουλος, μέσα από ιστοσελίδα του, έχει επίσης καταγγείλει, ότι από το 1988, που άρχισε η περιπέτειά του, και μετά, αόρατα χέρια τον έδιωχναν από εργασίες στις οποίες προσλαμβανόταν και ότι τα μισά περίπου χρόνια ήταν άνεργος!!!
  === Είπαμε για «παραδημοκρατικές διαδικασίες» ρε κοπρίτες, αλλά όχι κι΄ έτσι!!!…(πηγή)

Υ.Γ. Ὁ Δημήτρης Μιχαλόπουλος, κατὰ τὰ δικά μου κριτήρια, δὲν εἶναι οὔτε ἀκροδεξιός, οὔτε ἀκροκεντρῶος, οὔτε τέλος πάντων κάτι ἀπὸ τὰ ἄκρα. Εἶναι ἕνας ἄνθρωπος ποὺ σέβεται, τιμᾶ καὶ ὑπηρετεῖ τὴν ἀλήθεια, ἀνεξαρτήτως τοῦ τιμήματος, μὲ ἀποτέλεσμα νὰ δέχεται ὅλων τῶν εἰδῶν τὶς ἐπιθέσεις, ἀδίκως καὶ ἀναίτια. Ἕνας ἄνθρωπος ποὺ κυριολεκτικῶς ἔχει δεχθεῖ πυρὰ ἀπὸ κάθε πλευρά. Δυστυχῶς τὸ δίκαιον καὶ τὸ ἠθικὸν σήμερα διώκεται ἄνευ αἰδοῦς!!! 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply