Μιγάς προερχόμενος ἀπό ἄνθρωπο κι ἐξωγήινο;

Τὸ παρακάτω ἄρθρον  μοῦ εἶχε διαφύγῃ, ἀλλὰ εἰλικρινῶς, διασκέδασα ἀφάνταστα μὲ τὶς …μελλοντολογίες κάτι ἀνεγκεφάλων!
Τὸ ὄν ποὺ μᾶς παρουσιάζουν θὰ εἶναι κάτι ἀνάμεσα σὲ τερατογέννημα καὶ ἀνθρωποειδὲς κατάλοιπο!
Ἤ θὰ εἶναι ἀποτέλεσμα ἐπιμιξίας μεταξὺ τῶν ἀνθρώπων καὶ τῶν …ἐξωγηΐνων ποὺ ὁσονούπω μᾶς κουβαλοῦν! (Καλά, ἄς μὴν τὸ δέσουμε καὶ φιόγκο…!!!)
Ἐν ὁλίγοις..
Κατὰ πῶς τὰ παρουσιάζουν, ὄχι ἄνθρωπος, ἀλλὰ κάτι σὲ ἀνθρωποφτύσιμο θὰ παρουσιάζουμε σὲ μερικὲς ἐκατοντάδες χρόνια…

Έτσι θα είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος σύμφωνα με την Βρετανική Sun [εικόνα]

Σε δημοσίευμά της η Βρετανική Sun παρουσιάζει ένα σχέδιο για το πώς θα είναι το ανθρώπινο είδος σε περίπου 1.000 χρόνια από τώρα. Με βάση τη θεωρία της εξέλιξης, οι άνθρωποι αλλάζουν και προσαρμόζονται σύμφωνα με το περιβάλλον γύρω τους. Έτσι με βάση αυτά τα δεδομένα, η εφημερίδα προσπάθησε να προβλέψει την ανθρώπινη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα οι άνθρωποι θα είναι ψηλότεροι λόγω της βελτίωσης της διατροφής και της ιατρικής επιστήμης, ενώ κάποια όργανα θα είναι αρκετά μικρότερα όπως το έντερο και οι όρχεις (λόγω της υπογονιμότητας)

Επίσης είναι πιθανό ο εγκέφαλος να είναι μικρότερος αφού σχεδόν όλα τα δεδομένα θα αποθηκεύονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενώ θα είναι αρκετά μεγαλύτερα τα άκρα λόγω της συνεχούς χρήσης του πληκτρολογίου και των ηλεκτρονικών συσκευών.

Δε ξέρουμε κατά πόσο είναι βάσιμη ή όχι αυτή η θεωρία και το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ, ωστόσο όπως θα δείτε στην εικόνα που ακολουθεί,η εκδοχή της Sun δεν είναι και ιδιαίτερα κολακευτική για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.πηγή

Στὸ μόνον ποὺ θὰ συμφωνήσω μὲ τὴν ἐν λόγῳ ἐφημερίδα, εἶναι στὸν ἐγκέφαλο. Πράγματι, ἐὰν δὲν ἀλλάξουν οἱ σημερινὲς δομές, τότε σίγουρα ἐγκέφαλος δὲν θὰ ὑπάρχῃ!!!
Ἐὰν φυσικὰ θὰ ἐπικρατοῦν οἱ σημερινὲς συνθῆκες διακυβερνήσεως.
Ὅσο γιὰ τὰ ὑπόλοιπα…
Τὸ ἔντερον, γιὰ παράδειγμα, δὲν θὰ ὑπάρχῃ ἐπίσης!
Θὰ ἔχῃ ἐξαφανισθῇ διότι οἱ τροφὲς θὰ τὸ ἔχουν ὁδηγήσῃ στὴν ἐκτόπισι.
Συνεπῶς κάποιο παροχέτευσις, ἴσως ἐξωτερική, θὰ λύνῃ τὸ πρόβλημα. (Ἴσως καθετήρας, σὲ κάτι πιὸ …φυσικό!!!)
Ἕνα ἄλλο σημεῖον εἶναι τὸ ὕψος. 
Πῶς θά ψηλώσῃ κάποιος πού δέν θά ἔχῃ βιταμίνες καί ἰχνοστοιχεῖα στήν διατροφή του; Θά τόν τραβοῦν;
Τέλος πάντων.
Ὁ καθεὶς παρουσιάζει τὴν ἄποψί του… 
Ντόρος νὰ γίνεται…
Ἡ οὐσία εἶναι ἀλλοῦ.
Ὁ ἄνθρωπος, μὲ τὴν σημερινή του μορφή, δὲν ἐκτοπίζεται τόσο εὔκολα. 
Φιλονόη.
Υ.Γ. Γιὰ νὰ μὴν λέμε ὅμως κουτουρᾶδες, ἀποκλείεται κάτι τέτοιο! Οὐδέποτε μόλις χίλια (1000) χρονάκια ἔφθασαν γιὰ νὰ ἀλλάξουν τὴν μορφὴ τοῦ ἀνθρώπου. Μὲ αὐτὴν τὴν λογικὴ ὁ Σωκράτης θὰ ἔπρεπε νὰ εἶναι χιμπατζής!!! 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply