«Ὀμιχλοπαγίδα» τό «ἔμβρυον» τῶν Ἰωαννίνων;

 

«Ὀμιχλομαγίδα» τό «ἔμβρυον» τῶν Ἰωαννίνων;1Κι ὄχι βάσις ὑποδοχῆς ἐξωγηΐνων; Φτοῦ! Πάλι ἐνδογήινοι μᾶς τὴν ἔπεσαν!

Πρὸ μερικῶν ἑβδομάδα δημοσιεύσαμε τὸ παρακάτω ἄρθρον:

Καλωσορίζουμε τούς ἐξωγηΐνους;

Εἰλικρινῶς, ἄν καὶ ἀντιλαμβάνομαι πὼς μία τέτοια ἐγκατάστασις οὐδέποτε θὰ ἦταν ἀποτέλεσμα δράσεων τῆς «πτωχῆς» Ἑλλαδίτσας, οὐδέποτε θὰ πήγαινε τὸ μυαλό μου στὰ ὅσα πολὺ πιθανὸν νὰ κρύβῃ. 

Σήμερα ὅμως ἔρχεται μία ἀκόμη πληροφορία, ποὺ ἀφορᾷ σὲ ἀνάλογον ἔργον στὴν Κάρυστο. 
Δῆλα δή, κάποιοι, κατὰ πῶς φαίνεται, ἔχουν πιάσῃ ἐργολαβικῶς τὰ βουνά μας καὶ τὰ στολίζουν μὲ …ἔμβρυα. 
Γιατί;

Κι ἐδῶ ἀκριβῶς ἀρχίζουν νὰ ἔρχονται νέες πληροφορίες…
Ὁμιχλοπαγίδες φτιάχνουν!
Καί τί εἶναι αὐτές; 

Χμμμ..

” ΒΟΜΒΑ “: Επιχείρηση “Ομιχλοπαγίδα” η αποκάλυψή μας με το “έμβρυο” σε βουνό των Ιωαννίνων. !

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος*. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “WATER GATE” ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
(ποια κυβέρνηση δηλαδή που μόνο αυτή δεν κυβερνάει την Ελλάδα)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ 
Αν θέλουμε να το ονομάσουμε με μία πρόταση και με βάση την χρησιμότητα της λειτουργείας τους, είναι οι αντικαταστάτες των αεροψεκασμών. 
Επίγεια μηχανήματα που σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες σε μορφή αερίων. 

ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ 
Δεν είναι ελληνικά ούτε εξωγήινα. 
Είναι πείραμα που διεξάγεται με άκρα μυστικότητα από το Γερμανικό κράτος χρηματοδοτούμενο από το Γερμανικό κράτος (από που προέρχονται τα κονδύλια είναι μυστήριο διότι μιλάμε για δισ) και οι Έλληνες είναι τα “πειραματόζωα”. 

Οι περιοχές αυτές δεν ανήκουν ούτε ελέγχονται από τον Ελληνικό στρατό και το υπουργείο εθνικής άμυνας. (εδώ δεν έχουν πόρους για καύσιμα και ανταλλακτικά οχημάτων του στρατού. Θα χρηματοδοτούσαν μυστικές εργασίες άγνωστων και προηγμένων ερευνητικών προγραμμάτων;) 
Τα χερίζονται Γερμανοί και Έλληνες αλλά τελούν υπό τον έλεγχο και τις οδηγίες Γερμανών. 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 
Μπορούν να σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες από νευροτοξικά αέρια έως απλές ιώσεις με δύο τρόπους. 
Και οι δύο τρόποι όμως είναι με δημιουργία ΝΕΦΟΥΣ. 
Ή μικρό ΝΕΦΟΣ που θα διαλυθεί γρήγορα σκορπώντας την ουσία στον αέρα ή μεγάλο ΝΕΦΟΣ που θα ομοιάζει με πραγματικό με μία ιδιαιτερότητα.

ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ από τον άνεμο σιγά σιγά και διαλύεται, αφήνει μία “ομίχλη” που θολώνει την ατμόσφαιρα. Μέσα εκεί μεταφέρονται τα σωματίδια της χημικής ουσίας που έχουν επιλέξει να ψεκάσουν. 

Ανάλογα με τη χημική ουσία που ψεκάζουν έχουμε ή έξαρση διαφόρων ιώσεων,περισσότερο αναπνευστικών με ρινική καταρροή ή γαστρεντερικών, ή αν πρόκειται για νευροτοξικά χημικά, έχουμε εγκεφαλικές ενοχλήσεις, δηλαδή πονοκεφάλους, ειδικά στις μικρές ηλικίες (παιδιά- εφήβους) που τις περισσότερες φορές (όταν είναι ισχυρές οι δόσεις) δεν υποχωρούν με αναλγητικά. 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ 
Αυτή τη στιγμή σε όλες τις ορεινές τοποθεσίες που βρίκονται πλησίον μεγαλουπόλεων, αλλά και πλησίον όλων των προτευουσών των νομών της Ελλάδος, όπως και στα νησιά. 
Δεν μπορεί να μην έχετε αντιληφθεί ότι σχεδόν όλο το καλοκαίρι υπάρχουν πάντα κάποια σύννεφα πάνω από αυτά τα βουνά και γενικώς μια θολή ατμόσφαιρα.

Δεν είναι εγκατεστημένα στις υψηλότερες και μπροστινές κορυφές, αλλά στις πιο πίσω και χαμηλώτερες, ώστε τα ΝΕΦΗ να φαίνονται ότι έρχονται πίσω από το βουνό. Σε πολλές εγκαταστάσεις η πρόσβαση γίνεται μόνο από αέρος αλλά όλες οι εγκαταστάσεις αναγνωρίζονται και διακρίνονται μόνο από αέρος. (μπορεί να γίνει με τη βοήθεια και τη συνεργασία της αερολέσχης κάθε περιοχής)

ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ 
Ξεκίνησαν την κατασκευή των εγκαταστάσεων περί το 2000. Το 2007 ξεκίνησαν τις πρώτες δοκιμαστικές ρίψεις χημικών και για να αποκτήσουν νομιμοποίηση διέταξαν την ελληνική κυβέρνηση να τους νομιμοποιήσει. 
Το υπουργείο περιβάλλοντος υπάκουσε και δια επισήμου εγγράφου τους κάλεσε για να διεξάγουν τα πειράματα τους στο ελληνικό έδαφος.

Υποτίθεται ότι είναι μυστικά πειράματα “συλλογής νερού” και υπεύθυνη είναι η επιστημονική κοινότητα του πολυτεχνείου της Στουτγκάρδης. (θέλω να δω πως θα δικαιολογήσουν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις τόσων δισεκατομμυρίων που έχουν δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα) 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΜΒΡΥΩΝ ΚΑΙ ΜΩΡΩΝ 
1ον: Διακρίνονται εύκολα από αέρος οι εγκαταστάσεις και δίνεται η δυνατότητα της εύκολης προσέγγισης ιπτάμενων μέσων, μέσω των οποίων γίνεται η τροφοδοσία και η υποστήριξη. 

2ον: Αν τα δει κάποιος όπως τα είδατε εσείς θα αρχίσει να ψάχνει και να αναζητά εξωγήινους και UFO όπως άλλωστε κάνατε και εσείς. (σιγά μη πήγαινε το μυαλό σας ότι είναι εγκαταστάσεις ψεκασμών και χημικού πολέμου) 

Ξέχασα να σας πω ότι η κωδική ονομασία της “επιχείρησης” είναι “Ομιχλοπαγίδα” 

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. 

Ιωάννης Λαμπρόπουλος 
Συγγραφέας- Μελετητής- Αναλυτής 
[email protected]

Ἤπειρος Ἑλλάς.

Γιὰ νὰ δοῦμε ὅμως…
Παλάβωσε ὁ Λαμπρόπουλος ἤ κάτι σοβαρό συμβαίνει;

Επιχείρηση Ομιχλοπαγίδα και στην Κάρυστο;;;«Ὀμιχλομαγίδα» τό «ἔμβρυον» τῶν Ἰωαννίνων;8

Χτες σας παρουσιάσαμε ένα άρθρο με τίτλο “ΒΟΜΒΑ: Επιχείρηση Ομιχλοπαγίδα η αποκάλυψή μας με το έμβρυο σε βουνό των Ιωαννίνων” που σύμφωνα με τον Ιωάννη Λαμπρόπουλο που το έγραψε, περιγράφει κάποια περιοχή, στην οποία υπάρχουν επίγεια μηχανήματα που σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες σε μορφή αερίων.

Η λειτουργία και η χρησιμότητα αυτών των περιοχών είναι: Οι αντικαταστάτες των αεροψεκασμών.

Αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένες σε όλες τις ορεινές τοποθεσίες που βρίκονται πλησίον μεγαλουπόλεων, αλλά και πλησίον όλων των πρωτευουσών των νομών της Ελλάδος, όπως και στα νησιά.

Ένας αναγνώστη μας ενημέρωσε για μία περιοχή ανατολικά της Καρύστου που ταιριάζει απόλυτα με τις περιγραφές που κάναμε στο προηγούμενο άρθρο και διακρίνεται πιο καθαρά από το google earth.

Επιχείρηση Ομιχλοπαγίδα και στην Κάρυστο;;;«Ὀμιχλομαγίδα» τό «ἔμβρυον» τῶν Ἰωαννίνων;10 «Ὀμιχλομαγίδα» τό «ἔμβρυον» τῶν Ἰωαννίνων;9 «Ὀμιχλομαγίδα» τό «ἔμβρυον» τῶν Ἰωαννίνων;8 «Ὀμιχλομαγίδα» τό «ἔμβρυον» τῶν Ἰωαννίνων;7 «Ὀμιχλομαγίδα» τό «ἔμβρυον» τῶν Ἰωαννίνων;13 «Ὀμιχλομαγίδα» τό «ἔμβρυον» τῶν Ἰωαννίνων;12

Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας την περιοχή στις συντεταγμένες: 37 59′ 35.14″Β 24 29′ 43.48″Εἀποκάλυψις

Πολὺ κίνησις στὰ βουνά μας βρὲ παιδιά…
Σκιάχτηκα…
Κι ὄχι μόνον σκιάχτηκα, ἀλλὰ τώρα τελευταῖα ἔχω μίαν φαγούρα στὸ χέρι… Κι ἄλλην μία στὸ πόδι… Καὶ κάτι πρέπει νὰ κάνω…
Ἀλλὰ δὲν μοῦ ἔρχεται κάποια ἰδέα…

Φιλονόη. 

Υ.Γ. Τελικῶς ἡ αἰθαλομίχλη ἀπό ποῦ προῆλθε; Ἀπό τά Ἰωάννινα ἤ ἀπό τήν Κάρυστο; Ἤ μήπωςκάπου  ἐδῶ γύρω ἔχουμε κι ἄλλα …«ἔμβρυα»; Ἔ;

(Visited 197 times, 1 visits today)
3 thoughts on “«Ὀμιχλοπαγίδα» τό «ἔμβρυον» τῶν Ἰωαννίνων;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Φονικὴ «όμιχλοπαγίδα» καὶ στὸν Ὑμηττό!!! » Φιλονόη καὶ φίλοι...

Leave a Reply